Partyflock
 
­ Nederland

ElectroCute: Rock N Rave

gepubliceerd door , op
ElectroCute: Rock N Rave
1 mei 2009
Na het succes van de eerste editie in Maart jongstleden, is er op 23 Mei een nieuwe editie van de tweede beste Electro Avond van Brabant, deze keer ook met een ijzersterke lineup en het bijpassende Thema Rock N Rave. De aloude stempel dat the Coolste Electro Kids van feesten houden, werd met de eerste ElectroCute editie in Tilburg in Maart eens DIK onderstreept.

ElectroCute presenteert daarom voor Tilburg een nieuwe thema ‘’ Rock N Rave’’ ??? De Eén heeft er nog nooit van gehoord, de ander vindt het alweer zo passé dat het een schelwoord is, maar de meeste vinden het te hysterisch in positieve zin; New Rave. De Rave beats uit de jaren negentig liggen nog vers in het gehoor die opvallende Elektronische en Synthesizer tunes vergeten ElectroCute niet zo snel. De lyrics hadden een positief en happy karakter. Toch is die Acidhouser van 15 jaar geleden weer helemaal terug van weggeweest, maar dan wel in een fris, fluorescerend jasje. De Rock N Rave generatie heeft hun eigen muziek, feesten, kleding, en natuurlijk hun unieke look. De New Electro Cute look is niet met een paar woorden te omschrijven, maar als jij voor de spiegel staat en je vindt dat je er als een idioot bij loopt, je op straat door controversiële mensen die geen verstand van mode hebben wordt uitgelachen, je alle neonkleurige kleding met hysterische prints verzamelt, je wilt doorbreken in de grijze mensen massa en de wereld een stuk vrolijker wilt maken, dan versta jij de look!


Don Diablo ElectroCuting the crowd At Effenaar!


De bedoeling van Rock n Rave is dat het echt een feest gaat worden waar je naar uitkijkt, met een totaalbeleving. De organisatie van ElectroCute zegt er dan ook voor te gaan zorgen dat de zaal één groot licht hol wordt, waarbij hysterische prints en objecten vrij spel krijgen. Hierbij rust ook een grote taak op het publiek trek alles uit de kast met hysterische prints! Witte- en Multi kleuren kleding en zet je Shudder Shades op. De 013 zal volhangen met Multi Colours objecten en enkel het hoognodige sfeerlicht zal worden aangezet. De muziek wordt daarbij ondersteund door knettergekke Stroboscopen & Blinders. Die laatste 2 is ook wel noodzakelijk aangezien er weer een mooie lineup geprogrammeerd is.

Speel op zeker en koop je kaartje voor deze Rock N Rave Editie Van ElectroCute. Don’t forget your dress code!

Duke Dumont
Benny Rodrigues
Joost van Bellen
Yamani & Mirwais
RawEndz
Bassjackers
Jeff Doubleu
Jack LesL
Semrooy

Hosten by MC Bizzey

4 opmerkingen

doorbreken in de grijze mensen massa en de wereld een stuk vrolijker wilt maken, dan versta jij de look!

Duke Dumont
Benny Rodrigues
Joost van Bellen
Yamani & Mirwais
RawEndz
:D
DAAAAAAAAAAABEIIIIIIII .... :cheer:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 38809, 46880}
Sow was die vorige editie met Don, Larry en Pascal ff een feestje!
Top organisatie en feesten!
 
Uitspraak van sweetchick op zaterdag 2 mei 2009 om 14:43:
doorbreken in de grijze mensen massa en de wereld een stuk vrolijker wilt maken, dan versta jij de look!

Duke Dumont
Benny Rodrigues
Joost van Bellen
Yamani & Mirwais
RawEndz

DAAAAAAAAAAABEIIIIIIII ....

Altijd leuk als de organisatie een extra profiel heeft ;) Maar dat neemt niet weg dat het feest gewoon goed is.
laatste aanpassing