Partyflock
 
­ Nederland

Coup d’Amsterdam
Kenny Larkin, Theo Parrish, Guido Schneider, Jens Bond

gepubliceerd door , op
Kenny Larkin is een van de pioniers van de zogeheten ‘second wave’ Detroit Techno scene en staat op Coup d’Amsterdam naast uiteraard Theo Parrish, tussen de talenten van Dekmantel. Na zijn dienstjaren in de U.S Air Force keerde Larkin terug naar Detroit en raakte in aanraking met de geboorte van een nieuw genre; ‘Detroit Techno’; Voornamelijk draaide Larkin in deze beginjaren in ‘The Shelter’ waar hij al snel in contact kwam met Richie Hawtin, die daar op dat moment een van de residents was. Toen zij op een avond gezamenlijk door Detroit reedden en niemand minder dan Derrick May (onder zijn alias van toen Mayday) op de radio hoorden draaien die hen vervolgens compleet uit de auto blies met een aantal mindblowing mixes, waren zij definitief overtuigd door deze muziekstijl. Op 30 april 2009 staat Kenny Larkin exclusief op Coup d’Amsterdam te Strand West met een lange set op de DEKMANTEL stage...

De bonte bende van Bar27 zal deze Koninginnedag ook toeslaan op het terrein van Strand West. Met hun eigen kleurige en eigenzinnige DJ-collectief en de twee Duitse superhelden Guido Schneider en Jens Bond zullen ze een stage hosten waarin, luck, love, passion, emotion & energy centraal staan. House, minimal, techno, disco…you name it! De fijnste deuntjes der Welt zullen zorgen voor een hoop muzikaal en amicaal plezier, met een artistiek vleugje. De gehele dag zal er namelijk een “live” creatie van een waar kunstwerk plaatsvinden die vervolgens op wonderbaarlijke wijze tot leven wordt gebracht! Waan je op Koninginnedag een ware electric hippie en kom een paar danspasjes trekken in de circustent van Coup d’Amsterdam!

'Live Life, Love Music'

Crackhouse heeft zo zijn eigen visie op de Hof van Eden. Met een heuse Crackyard pakken zij flink uit tijdens Coup d´Amsterdam. Naast de majestueuze Crackhousekeepers hebben zij koning Pitto (de onbetwiste held van hits als Feelin' en Sexvibe) uitgenodigd voor een wervelende live-set. Het lintje van de line-up wordt doorgeknipt door partyprinses Esther Dune. De rest van de dag wordt opgevuld door de Schijnheilige Drie-eenheid (Aron Friedman, Brent Roozendaal en Carlos Valdes) alias het Crackhouse ABC. In de naam van de vader, de zoon en de heilige crack, amen! Speciaal voor deze dag roepen zij iedereen op om zijn huisfauna mee te slepen. Als je een kamerplant van een meter of meer bij je hebt, mag je namelijk gratis naar binnen... Dan moet je hem natuurlijk wel even af komen geven in de Crackyard.

De Caravanstage staat in het teken van het nieuwe Cosmic concept wat vanaf mei elke maand in Club NL plaatsvindt. Cosmic richt zich op house in de breedste zin van het woord; oude Chicago en Detroit, nieuwe Duitse deephouse en alles wat daar tussen valt. Grenzen zijn er om overschreden te worden; een motto wat organisatoren Olff en Eelco Couvreur zonder probleem naleven. De overige twee artiesten van de stage zijn Tom Ruijg en Jorn Liefdeshuis. Tom wordt door de kenners gezien als een van Amsterdams grootste talenten. Hij lijkt dit komend jaar zeker waar te gaan maken. Jorn is bekend geworden met zijn Pixel en Bar Weinig avonden. Naast het organiseren van vette clubavonden door heel Nederland weet Jorn ook achter de decks zijn mannetje te staan. Al met al is de Caravan de stage waar gezelligheid en kwalitatief hoogstaande muziek de boventoon voeren.

8 opmerkingen

Ok ik heb antwoord op mijn vraag ;)
Koninginnedag 2009 woehoeee!!!
Wordt alsmaar harderrrrrrrrr
Werkzaam bij Evotions
de vonk slaat helaas niet echt over.. weersvoorspellingen zijn ook niet al te best dus ik ga voor zekerheid en kies toch voor Circoloco :-)
Bij mij wel een vonk ;)
Eerst nog even een paar daagjes werken :(
Uitspraak van 4U op zaterdag 25 april 2009 om 12:04:
kies toch voor Circoloco

+1