Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 13 juni staat Rotterdam op zijn kop
Geweldige Techno avond, met maar èèn doel

gepubliceerd door , op
Zaterdag 13 juni staat Rotterdam op zijn kop
7 april 2009
In de meest ondergrondse en vetste locatie van Rotterdam zal gedurende deze avond Dutch Music Events met haar nieuwe Techno concept Kraak Club Catwalk op stelten zetten. Met de eerste editie van KRAAK doet de organisatie zijn naam meteen eer aan. De Internationale Superster van het Minus label: Heartthrob, vliegt rechtstreeks over vanuit Michigan Amerika, om te doen waar hij bekend om staat... De tent Kraken en wat komt dat mooi uit!

Met als supporting acts onder andere Local Hero Joachim het gezicht achter Rotterdams Label Sound Architecture, Monotron van Thema Records NY en als laatst Mesquitas een van de drijfkrachten achter de organisatie Mproductionz belooft deze avond èèn te worden waar je vrienden het nog lang over zullen hebben...

Heartthrob, Een in Amerika geboren producer die bekend is van zijn monster track; Baby Kate op het Minus label van Richie Hawtin and crew. Toen Heartthrob in 1996 voor het eerst in aanraking kwam met Techno, was hij meteen verslaafd. Met een setje draaitafels, wat oude synthesizers en nog jaren 70 instrumenten overhandigd van zijn vader, begon hij aan de weg te timmeren. Heartthrob had nooit gedacht dat zijn hobby en passie muziek, ooit tot zo iets groots zou uit pakken. Een ding is zeker zijn set wil je niet missen!

Joachim staat bij vrienden bekend om zijn gekke grappen en grollen. Gesteund door zijn Label Sound Architecture die in 2009 al een hand vol dikke releases heeft uitgebracht, en met zijn releases op onder andere Perplex Records, heeft Joachim bewezen waarom hij zoveel invloed heeft in de locale en Internationale scene.

Monotron een jonge talentvolle DJ en Producer afkomstig uit Eindhoven die het afgelopen jaar een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt, zal tijdens deze avond een zeer opzwepende set neerzetten. Met zijn release op het New Yorkse Thema Recordings bewijst Monotron dat hij ook het produceren onder de knie heeft. Van Monotron zul je in de toekomst nog veel horen.
Mesquitas èèn van de drijfkrachten achter de organisatie Mproductionz heeft ervoor gekozen het publiek van Kraak lekker op te warmen voor het spektakel dat zal volgen. Ook Mesquitas heeft op productie gebied niet stil gestaan en timmert met zijn releases op Fassade Records en Minimal and Melodies Music timmert Mesquitas hard aan de weg.

De plannen zijn uitgewerkt, de voorbereidingen van start. Het is tijd voor Kraak!
Kaartjes zijn in de vvk voor 10 euro via www.catwalkclub.eu of via deze link

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 44395, 44727, 41936}
Super, dit word hem echt wel jongens!!
 
Artiest Monotron
zeker weten :D!