Partyflock
 
­ Nederland

Chuckie & Gregor Salto op Club Monza Koninginnenacht

gepubliceerd door , op
Chuckie & Gregor Salto op Club Monza Koninginnenacht
23 april 2009
FeestI Love Monza · Queensnight Special
Datumwoensdag 29 april 2009
WinactieI Love Monza actiegesloten
LocatieMonza Site
Net als het afgelopen jaar, zal ook dit jaar Utrecht massaal Koninginnenacht in Club Monza Vieren. Simpelweg omdat dit het leukste, lekkerste, hardste en gezelligste feestje is, georganiseerd voor onze majesteit. Monza Koninginnenacht betekent een avond met de lekkerste beats en de beste partyvibe, een avond waar je moet dansen en losgaan. Iedereen is Koning tijdens de Monza Queensnight Special.

Woensdag 29 april is het dan weer zover. Onze lieftallige koningin viert haar verjaardag en als vorstin viert zij dat natuurlijk groots. Een avond voor haar kan het best worden getypeerd als Oranje glamour op housebeats. Ze heeft een aantal van haar bekendste vrienden uitgenodigd voor de beats.

Haar boezem vriend dj Chuckie zal optreden om zijn koninklijke beats te laten galmen door de paleiszalen van Monza. Al jaren treedt hij op voor onze Bea en Chuckie bewijst gewoon waarom hij op Sensation White staat en waarom zijn Dirty dutch Events tot de best bezochte events horen. Chuckie is de man achter de decks.

Voor de zuidelijke beats heeft schoondochter Maxima Gregor Salto uitgenodigd. De man die latin house in Nederland heeft grootgebracht, draait veel breder dan alleen dit genre en zal deze oranje avond kleuren met zijn beste, hardste en lekkerste house tracks.

Tevens zal Dj Madskillz plaats nemen achter de decks voor een weergaloze set. Zijn combi tussen house, electro en techhouse is een heerlijke mix dat altijd een uitzinnige dansende mensenmassa tot gevolg heeft.

Een aantal van Hare Majesteit haar andere gasten zijn: Andy Foreman, Groovebrother, Mr.Musica!, en Dj Dynamite in de ‘ eclectic’ studio.

Koninginnenacht in Monza is het spektakel van Utrecht waar je bij moet zijn geweest om de ervaring te kunnen omschrijven en delen. Kom 29 april ook naar club Monza en vier samen met het Koninklijk Huis de verjaardag van ons aller Bea.

Tickets
Om teleurstelling te voorkomen kan je je kaarten reserveren via www.ilovemonza.nl en of kopen in Monza (do. Tot za. 00-00 – 02.00uur) Na het weekend zijn de kaarten te koop bij de buitenkassa. Ma/Di (12.00 – 19.00) Wo (12.00 – 20.00). Op=op!

Main Room
Chuckie
Gregor Salto
Andy Foreman Verenigde Staten
Dj Madskillz
Groovebrother
Hosted by Mr.Musica!

Studio Eclectic
Dj Dynamite