Partyflock
 

Cupido on The Beach

gepubliceerd door , op
Na het weergaloze succes van de Valentine Singles Party in de uitverkochte Rijswijkse Sir Winston Club, slaat Cupido haar vleugels nu uit naar de Bloemendaalse kust.

Op 18 juli barst in de trendy ‘Beachclub Vroeger’ een nieuwe editie van Cupido Party los. Vanaf 16.00 gaat in deze geliefde locatie het dak eraf met DJ’s Marcel Toet, Miss Smile, Chris Rox en Alberto V. En Cupido zou Cupido niet zijn als ze behalve voor de beste beats, nog voor veel meer prikkelend entertainment en verrassend vermaak zorgt.

Heerlijk in de open lucht genieten van goede muziek en de leukste singles. De DJ’s zullen buiten staan zodat het ultieme strandgevoel gecreëerd wordt: iedereen dansend in de brandende zon! Mocht het slecht weer worden (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) dan niet getreurd want Vroeger heeft niet voor niets de naam “Beachclub”. Geen tent zal uitkomst bieden maar een vaste Club op het strand waarbij je ook nog ‘ns door alle ramen perfect kunt genieten van de ondergaande zon in de Bloemendaalse zee. Wat wil je nog meer?

Marcel Toet en DJ Miss Smile gaan hun debuut maken voor Cupido Party! De muzikale kennis van Marcel Toet kent geen grenzen. Hij trapt af met de beste top40 afgewisseld door de lekkerste soul uit de 70/80 en 90’s. De onmiskenbare glimlach van DJ Miss Smile zal alleen maar groter worden wanneer zij de decks overneemt en het publiek haar allround skillz voorschotelt. Tijdens haar set zal Pepperoni heerlijke funky sounds uit zijn sax laten klinken. DJ Miss Smile zal voor een naadloze overgang zorgen van de muziek van toen naar de muziek van nu. Chris Rox, vaste waarde van Cupido Party, zal de beste zomerse beats uit de speakers laten galmen onder de vocale begeleiding van MC Choral. Zij zal haar engelengeluid over het strand laten klinken richting duinen en zee. De sympathieke en zeer gewaardeerde Alberto V zal met zijn opzwepende beats ervoor zorgen dat iedereen op deze zomeravond tot de laatste uurtjes helemaal los gaat.

Beachclub Vroeger is "the place to beach". Er heerst een geweldige ambiance, zowel binnen als buiten op de grote en ruime aangrenzende terrassen. De trendy en zeer sfeervolle uitstraling past perfect bij de events van Cupido Party.

Early Birds tickets!
Cupido Party stelt 250 tickets beschikbaar voor de Early Birds. Deze zullen verkocht worden tegen een belachelijk lage prijs van € 10,- . Kijk dus snel op www.easyticket.nl en reserveer je tickets!

3 opmerkingen

Aanwezig voor de nodige pica's :) Trek allemaal wat moois / leuks aan!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 7850, 5009}
Thanks!