Partyflock
 

Klikk Outdoor @ Annie’s

gepubliceerd door , op
Klikk Outdoor @ Annie’s
21 april 2009
FeestKLIKK Outdoor · Queensnight festival
Datumwoensdag 29 april 2009
LocatieAnnie's
FeestKLIKK Outdoor · Queensday festival
Datumdonderdag 30 april 2009
Iedereen denkt natuurlijk dat de koningin haar verjaardag viert met Koninginnenacht- en dag, maar niets is minder waar! Aankomende woensdag 29 april is het namelijk precies een jaar geleden dat Klikk Outdoor voor het eerst plaatsvond. Inmiddels heeft Klikk een vaste plek in de harten van de Leidse bevolking weten te veroveren. Ook ditmaal gaat het twee dagen achter elkaar weer helemaal los! De entree is gratis, dus ook voor de armoedzaaiers onder ons valt er een feestje te vieren.

Annie's is gevestigd in acht, unieke historische gewelven, die vroeger deel uitmaakten van een ondergronds stelsel van kerkers, die via allerlei gangen en de burcht met elkaar in verbinding stonden. De kerkers werden vroeger, ten tijden van de tachtigjarige oorlog, gebruikt als huizen van bewaring. Sinds 1990 heeft Annie's er een groot terras op het water bij en op de verjaardag van de koningin is er natuurlijk ruimte voor een groot feest gereserveerd. Annie's te vinden op het punt waar Leiden ooit - ergens in de negentiende eeuw – is ontstaan, daar waar de oude en de nieuwe rijn samenvloeien staat ook dit jaar op Koninginnedag weer garant voor vette lichtshows en dikke beats. party=150432] is ontstaan naarmate duidelijk werd dat het publiek behoefte had aan een groot buitenevenement wat in zijn geheel gericht is op techno en aanverwante stijlen. Ook dit jaar heeft de organisatie een line up van zowel nationale als internationale namen weten samen te stellen.

Op woensdag 29 april begint het feest om 19.00 uur en wordt er tot 01:00 uur doorgegaan. Zoals altijd zijn ook vandaag Sander May & Tom Noah er weer bij – de Leidse top-dj’s van net buiten de singel. Eveneens van de partij zijn Koen Lebens & Fokko Versloot, de ongekroonde koningen van de Leidse onderwereld. Maar de man waar het om gaat deze avond, dat is natuurlijk Remy! Deze Haagse technolegende draait alweer een paar jaartjes mee en mag gerust een van de godfathers of techno worden genoemd. Met zijn krachtige maar warmbloedige techno zal hij Leiden tot een uur of 01.00 laten zien waarom hij nog altijd tot één van de populairste dj’s van Nederland behoort! Nadat KLIKK Outdoor rond 01.00 uur ten einde is, wordt er even verderop doorgegaan.

Op donderdag 30 april gaat het feest al om 13.00 in de middag van start. Genoeg ruimte voor jong talent om te laten zien wat zij zoal in huis hebben. Dave N kennen we natuurlijk van zijn Dierentuinfeesten in Alphen en wie wel eens in het LVC geweest is, zal zonder twijfel het duo Stuurboord & Bakkebaard wel eens aan het werk hebben gezien. Nicked staat bekend om zijn sets op Minimal Fabric in de nabijgelegen HIFI, terwijl Menasse Workala regelmatig zijn plaatjes in de City Hall heeft opgelegd. ook Fokko Versloot, Koen Lebens, Sander May en Tom Noah zijn weer van de partij, evenals de onvervalste Leidse held Size – je weet wel, die ouwe zuiplap! Van buiten de Leidse regio worden ook nog een aantal acts ingevlogen: wat te denken van het duo Loops, bekend van hun knallende livesets op feesten als Cocoon en Timewarp? Helemaal uit Frankrijk komt Okain, bekend van zijn tracks samen met Paul Ritch en Varoslav. Uit het verre noorden worden – last but not least – drie eersteklas debielen ingevlogen. Inderdaad, jullie raden het al: Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje. Kortom, het wordt weer een dolle boel, wees erbij, mis het niet, laat dit niet aan je voorbij gaan!

1 opmerking

Annies, altijd gezellig b)