Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland Iceland is voorbij
Tijd voor het nieuwe feestje van deze organisatie

gepubliceerd door , op
Crazyland Iceland is voorbij
15 april 2009
Via deze weg wil Crazyland iedereen bedanken voor het supergeslaagde feest Crazyland Iceland. Iedereen sprak erover en had er zin in en dat merkte de organisatie meteen aan de sfeer. Ook hebben jullie je goed aan de dresscode gehouden en daar zijn ze heel erg blij mee! Zo zie je maar weer; als je een beetje je best doet voor je outfit, dat het meteen loont op de avond zelf. Veel complimenten heeft Crazyland gekregen over de IJsbar-IJs dj booth, de schaatsbaan die was aangelegd (met schaatsende meisjes erop), led-lampjes en witte decoratie. Alle foto's staan nu live op www.crazyland.org. Zo is het bewijs weer geleverd dat ze nog steeds op de goede weg zijn om een ‘topfeest’ te organiseren met een goede prijs/kwaliteitverhouding! Het eerstvolgende feest wat in planning staat is Royal Splash 29 april a.s. Het meest speciale feest van de organisatie Crazyland. Een feest wat je absoluut niet mag missen in je party-agenda.... Niet voor niets hebben veel Crazyland die-hards het over dit feest als het feest der feesten. Een unieke sfeer op een evenzó unieke lokatie. Ze zijn nu alweer over de helft wat betreft verkochte kaarten (maximaal 1400).

Wat is dan Royal Splash? Wat is er dan zo bijzonder aan dit feest? En is het de moeite wèl waard om een kijkje te nemen? De vorige editie’s liegen er niet om, allemaal uitverkocht, dus…..!

{ongeldige bron voor embed: http://dump.partyflock.nl/2722/royalsplash.wmv}

Royal Splash is een exclusief feest van organisatie Crazyland BV. Niet alleen vanwege het maximaal aantal bijzoekers van 1400, maar ook omdat de locatie zo speciaal is, want 29 april komt er een heuse, echte danceparty in een subtropisch zwemparadijs. Een zwembad met meerdere ruimtes, een glijbaan, een golfslagbad, bubbelbaden, kruidenbaden, wildwaterbaan en ga zo maar door. Eén keer per jaar wordt er de “Royal Splash Dance and Swimming party” gehouden in Merwestein in Nieuwegein (nabij Utrecht). Dit keer wordt Crazyland ook nog eens bijgestaan door het lounge- en danceconcept van Exceptionnel dat in korte tijd een grote naam heeft weten op te bouwen!


Royal Splash heette voorheen H2O en dat was al een ongekend succes. Nu wordt dit feest voor de derde keer op rij gehouden in dit immense sportcomplex. Vorig jaar konden ze al geen kaarten meer aanslepen, daar de vraag vele malen groter was dan de gestelde capaciteit! Ook dit jaar gaat de voorverkoop weer keihard. En het spreekwoordelijk gezegde luidt dan ook: een gewaarschuwd mens telt voor twee. Mede door het succes van vorig jaar en dat er maar 1400 mensen toegelaten mogen worden. Zorg er dus voor dat jij je ticket tijdig besteld bij Ticketonline of
Easyticket. De prijs is 39 euro, maar dan heb je wel een heel speciaal feest en daarbik: iedereen is VIP die avond. Je krijgt hapjes en fruit voor ‘free’.

Als je niet van zwemmen houdt zijn er dan óók nog leuke andere mogelijkheden om van de avond te genieten? Ja natuurlijk zijn die er! Buiten dat je kunt genieten van het main-zwembad met lasershow en de oogprikkelende ledshow die je van het balkon goed kunt zien, hebben ze dit keer nog twee droge area's waarvan een wordt gehost door Exceptionnel. Deze populaire organisatie heeft na het feest onlangs in de grotten van Maastricht een nog sterkere achterban gekregen. Deze organisatie gaat er voor zorgen dat werkelijk niemand zich ook maar een moment verveelt.



Zij zullen alles uit de kast trekken om het grote restaurant van het zwemparadijs om te toveren in een super loungegedeelte met heel veel special effecten en relaxte lounge seats. Om het nog mooier te maken wordt dit keer nog een extra area geopend! Een zaal met alleen maar ‘good looking’ meiden achter het mengpaneel. Een zaal om lekker te chillen en af te koelen van het heftige feestje binnen. Aan alles is gedacht zodat het voor jullie nog makkelijker wordt om te kiezen voor het beste! Veel plezier, en CU at Royal Splash!

19 opmerkingen

 
:)
 
Leuk filmpje trouwens.
aanwezig :flower:
Leuk filmpje :)...vervelende stem van die dame :/
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Mega zin in!

Gaat helemaal geweldig worden!
 
Nog 2 weken te gaan en dan kunnen we weer lossssss
laatste aanpassing
heerlijk feestje!

laat maar snel komen want ik heb er zin in :D
 
weer zo'n top feest van Crazyland:cheer:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 15 april 2009 om 16:02:
weer zo'n top feest van Crazyland

Zeker weten weer een die het boekje ingaat als geweldig !
 
Artiest Joia Vita
Zin in :p :)
laatste aanpassing
 
geile shit daaro.
 
nog maar 2 weekjes wachten :bounce: ICELAND was damn hot :cheer:!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 15 april 2009 om 18:57:
ICELAND was damn hot !

Dat was het zeker ja! :P
 
dit jaar sta ik zeker weer vooraan met mijn bikini en (naturel) zwembandjes!!

dat scherm bij de main achter de DJ was echt adembenemend, en de danseressen op de blokken in het water
waren ook geweldig om te zien!!

dit feestje staat echt garand voor een ogen-uitkijk avond!
 
1 woord super feest!
 
Artiest Chris Scott
Vorige feestje van Crazyland was helemaal super en deze gaat nog beter worden! Kan niet wachten!!!!
Is zeker een topfeestje. Vorige keer ben ik lekker wezen stappen. Ben zelfs 2 keer even te zien in het filmpje en dit jaar ga ik het een keer van de andere kant bekijken en een avondje werken.

Tot dan(K)