Partyflock
 
­ Nederland

Ravage

gepubliceerd door , op
Ravage
14 april 2009
FeestRavage Site
Datumzaterdag 9 mei 2009
LocatiePac
DMVJ en Het Pac presenteren zaterdag 09 mei 2009 voor het eerst een keihard evenement in Pac te Lemmer onder de naam "Ravage".

Ravage, zal volledig in het teken staan van Acid, Techno, Schranz en Industrial. Een rustige avond wat begint met heerlijke bliepjes en geluiden, zal snel uitmonden tot een nacht vol technoklanken, rauwe schranz en uiteindelijk eindigen in de donkerste en zwaarste industrial.

SynnyS, trots lid van het Acid Assault Team, gaat de avond openen met de beste acid van het moment. Hierna gaat J-Lines, wie dacht dat deze jongen zijn koptelefoon in de wilgen had gehangen, speciaal voor Ravage een Pounding Grooves set neerzetten! Laat je daarna meevoeren naar een “higher state of consciousness” met de mannen van 2Junxion, na een daverend optreden op Groundzero, zullen ze op Ravage een oldschool techno set neerzetten wat zal oplopen tot de extreemste schranz. Persona Non Grata, beter bekend als Rabutu, zal deze avond flink aan de bak moeten, verwacht een keiharde industrial set, alsof een stoomlocomotief op volle touren door de zaal heenbeukt met niets anders achterlatend dan één grote ravage. Pitch-Hiker, onze held uit Lemmer, zal tenslotte de murw geslagen bezoekers uit de ravage oprapen voor de genadeslag.

Volgens “De van Dale” is een ravage een uitgebreide puinhoop en daarom bieden DMVJ en Pac ook meer dan een gevarieerde muziekstyle.

Visueel zal er een hoop te beleven zijn , behalve een laser zal er ook een heuse vj battle plaats vinden tussen de mannen van Digital Movement en 100.000. Digital Movement hebben met hun exclusieve 3d visuals op ondere ander Groundzero, Multigroove en 15 Years of Nightmare gestaan. 100.000 de visuele kant van van 2Junxion zal ervoor zorgen dat bezoekers behalve met ruis in de oren ook met ruis op het netvlies naar huis gaan, wees gewaarschuwd.

Pac, een gloednieuwe gebouw ver van de woonwijken, is direct gelegen naast de A6 en gemakkelijk te vinden, volg gewoon de Ravage vanaf de A6! Let op er zal deze avond alleen deurverkoop zijn. Kom dus vroeg en wees verzekerd van een kaartje.

5 opmerkingen

Werkzaam bij Area 0522
Artiest {SHOWLIST artist 1760, 7723}
spijtig dat ik er niet bij kan zijn heren, maak het volgende keer op zekers goed!

Pounding Grooves :Respect:
Artiest Yzco
(Y) (Y) (Y)
"
Een rustige avond wat begint met heerlijke bliepjes en geluiden,
zal snel uitmonden tot een nacht vol technoklanken,
rauwe schranz en uiteindelijk eindigen in de donkerste en zwaarste industrial
"
:woep:

toby, kunnen die tr33tjes ook weer terug 8)
Uitspraak van Yzco op woensdag 15 april 2009 om 13:09:
Een rustige avond wat begint met heerlijke bliepjes en geluiden,
zal snel uitmonden tot een nacht vol technoklanken,
rauwe schranz en uiteindelijk eindigen in de donkerste en zwaarste industrial

ga je nu weer jezelf zitten quoten ouwe dooie...

zet die breezahs maar weer achteruit :p
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
en 12 juni allemaal naar drachten..

The End of Days

met o.a mad dog j-lines hazes dizzy rabutu vandal terrox maddmaxx en nog veeeeeeeeeeeeeeeel meer

c ya