Partyflock
 
­ Nederland

Luxurush exclusive pre-party

gepubliceerd door , op
Luxurush exclusive pre-party
8 april 2009
FeestLuxurush · Exclusive pre-party
Datumvrijdag 17 april 2009
LocatieJimmy Woo Site
Jimmy Woo vrijdag 17 april: Een hoog gehalte ‘true blood fashion addicts’ gemixt met een hele dikke Luxurush line-up die je gewend bent. Chuckie, Carita La Niña, Sunnery James & Ryan Marciano, Hitmeister D, R3HAB en Ricky Rivaro....

Luxurush Heineken Music Hall
Nu de meeste Luxurush fans al een ticket voor de 6e editie van Luxurush op 29 april in de Heineken Music Hall in hun zak hebben, komt de ‘exclusive pre-party’ als een zeer aangename verrassing en kan het aftellen beginnen. Heb je al een voorverkoop ticket van Luxurush in de Heineken Music Hall dan kom je op de ‘Luxurush exclusive pre-party’ via de hotlist binnen.

Daarvoor moet je wel eerst een mailtje sturen met je ticketnummer naar hotlist@luxurush.nl. Op vertoon van je te ontvangen uitnodiging en je ticket voor Luxurush in de Heineken Music Hall kan jij je melden bij de hotlist. Deze actie geldt alleen voor de eerste 100 aanmeldingen. In beperkte oplage zijn er ook nog losse voorverkoop tickets verkrijgbaar voor de ‘exclusive pre-party’. Deze kosten €15,- en zijn verkrijgbaar via alle Free Record Shops of www.4n-gme.com. De voorverkoop voor de ‘Luxurush exclusive pre-party’ start a.s. donderdag 9 april en als je geluk hebt ben jij erbij!

De organisatie behoudt het recht om toegang te weigeren

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
kicken dit
Leuk dit!!!!
Count me in ;)
 
very nice! :D
Luxurush... I love it.