Partyflock
 
­ Nederland

Show me love & hate me later

gepubliceerd door , op
Show me love & hate me later
8 april 2009
FeestShowroom · "Show me Love"
Datumzaterdag 9 mei 2009
LocatieMarkt15 Site
FeestShowroom · Hate Me Later
Datumzondag 10 mei 2009
WinactieShowroom actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
Love speaks louder than words. Deel het met een partner, al is het maar voor één nacht. Het is iets moois, het is intens en onbeschrijflijk tegelijk. Love is all around, even if it stands for one night! However… there’s a thin line between love & hate. Showroom verschuift deze grens: Show me Love and save the Hate for later!

Showroom: Showing what it’s all about.
Showroom heeft de verslavende smaak te pakken. Zich sierend met vrouwvriendelijke specials, legt Showroom alle dames in de watten en deinst daarbij niet terug om ook het mannelijk geslacht te laten watertanden. Liefde kent tijdens Showroom vele hoogtepunten en haat vindt hierin geen voeding. Verdeeld over een volledig weekend, toont Showroom haar liefde aan jou en daagt ze jou op een zowel indoor locatie als outdoor locatie uit om jezelf in de spotlights te plaatsen. Daar waar op zaterdagnacht een onvermijdelijke one-night stand vol liefde plaatsvindt, wordt op zondag 10 mei de haat in het zand begraven. Show me Love and Hate me Later!

Showroom: Show Me Love.
Showroom strijkt op zaterdag 9 mei neer in Schagen en daagt hiermee de omgeving Noord Holland Noord uit om het liefdetonende middelpunt te vormen. Het intieme Markt15 wordt hiervoor compleet omgetoverd tot een waardige Showroom, waarin genresprekende sets van hoogstaande artiesten en krachtige performances van media-entertainers centraal staan. Kan jij de liefde van een one-night stand met Showroom aan?

Showroom: Hate Me Later.
Na liefde komt emotie. Of het nu gaat om vlinders in je buik, spijtgevoelens of agressie: het showen van liefde voor één nacht maakt meer los dan je lief is! Op zondag 10 mei dendert Showroom dan ook onvermoeibaar verder om de one-night stand te verwerken op het strand onder de horizon. Terwijl de kalender aangeeft dat alle moeders in het zonnetje gezet worden, stelt Showroom ondertussen alvast de spotlights in het Bloemendaalse Bloomingdale op scherp. Nadat jij hebt genoten van het moederdagprogramma, daagt Showroom jou uit om vanaf 16:00 je daden onder ogen te komen. Onder leiding van een handvol behendige artiesten, biedt Bloomingdale jou de kans om het haatvrije middelpunt te vormen in jouw persoonlijke Showroom. Durf jij de liefde te bezegelen door het haten nog even uit te stellen?

Schow Yourself!

2 opmerkingen