Partyflock
 
­ Nederland

The Hague gets Franchised & Amsterdam Queensday special

gepubliceerd door , op
The Hague gets Franchised & Amsterdam Queensday special
6 april 2009
FeestFranchise · The Hague
Datumzaterdag 25 april 2009
WinactiesFranchise actiegesloten
Franchise actiegesloten
LocatiePaard Site
FeestFranchise · Queensday Special
Datumdonderdag 30 april 2009
WinactieFranchise actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Franchise pakt groots uit in April. Er zullen deze maand naast de donderdagavonden in de Escape Club van Amsterdam twee speciale Franchise edities zijn. De eerste zal zijn op zaterdag 25 april in het Paard te Den Haag. Op Koninginnedag (donderdag 30 april) zal er een extra speciale editie zijn in de Escape Club met een line-up waar Hare Majesteit het liefst ook met de voetjes van de vloer zou willen.

Zaterdag 25 april is Den Haag weer aan de beurt om weer eens flink de boel op stelten te zetten. Franchise residents als Billy the Klit, Dani L. Mebius, Steven Quarré, Jamie Westland en Easy Ryan gaan hier samen met Hardwell en Jay Serano voor zorgen. In de kleine zaal zal een ‘lounge’ ruimte worden gecreëerd waar iedereen lekker rustig z’n drankje en dansje kan doen. Hier zullen dan ook de groovy, soulful house sounds van Easy Ryan en Jay Serano te horen zijn. In de grote zaal is er geen plek om stil te staan met de lekkere house beats van de dj’s, deze zaal zal gehost worden door MC Boogshe. Deze kleine, stoere meid heeft een geluid die vele feestgangers versteld doet staan. Hardwell zal voor het eerst zijn opgang maken tijdens Franchise . Deze dj is bijna op geen enkel feestje meer weg te denken en staat dit jaar tevens in Miami tijdens de Winter Music Conference. Billy the Klit zijn eigen productie 'Rumpshaker' uit 2008 staat hoog genoteerd op MP3 downloadsites in Duitsland en is opgenomen in de playlist van FunX Radio. Binnenkort zal hij weer komen met een eigen mix CD en brengt tegenwoordig maandelijks een release op het label Franchise Recordings uit. Van Billy the Klit zijn we dus voorlopig ook nog niet af, deze rauwe anti-held zal deze zomer wederom ook veel in binnen & buitenland te zien zijn, maar waar zien we hem nou liever als op Franchise!

Na al het leuks wat er overdag op Koninginnedag 30 april 2009 allemaal te doen is in Amsterdam zal het feest gewoon verder gaan in de Escape Club. Je hoeft niet buiten in de kou te wachten tot er eindelijk ergens deuren opengaan en je weer lekker door kan. Het dak gaat er al af om 20:00 uur bij de Franchise Quensday Special in de Escape Club. Deze avond zullen koningen uit verschillende steden te horen zijn. Grootheden in deze monster line- up als Billy the Klit, Baggi Begovic, Bingo Players, Dani L. Mebius, Easy Ryan, Funkerman, Jamie Westland, Marc Benjamin, Steven Quarré, Tom Novy en Shagspeare gaan tot 4 uur Koninginnedag op een waardige manier afsluiten. Voor deze avond heeft koningin Yasmin Le Bon ook een gaatje vrijgemaakt in haar drukke agenda. Alle royalty’s zullen zorgen voor een groot feest waarop iedereen na een lange dag Amsterdam ook nog eens energie zult vinden om in de Escape Club een koninklijk dansje te gaan maken.

Deze evenementen mag je eigenlijk niet missen, dus houd deze twee data vrij. Kaarten voor Franchise The Hague op 25 april zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij www.timoco.eu, alle Belcompany outlets en de dagkassa van Paard. De kaarten voor elke donderdag en de Franchise Queensday Special op 30 april zijn te verkrijgen via www.paylogic.nl.

1 opmerking

Hebben we zin in! Van de partij bij allebei!! :cheer:

Dikke line-up voor Konininginnedag, jeej