Partyflock
 
­ Nederland

Thema Recordings NYC
Label night

gepubliceerd door , op
Thema Recordings NYC
3 april 2009
FeestThema Recordings NYC · Label night
Datumvrijdag 10 april 2009
LocatieRechter
Op Vrijdag 10 April is het dan zo ver, een geweldige label night in de mooiste locatie van Eindhoven! Rechter zal het toneel zijn van het New Yorkse label Thema Recordings NYC dat de afgelopen 3 jaar een aantal ijzersterke releases heeft uitgebracht. Het label maakt haar debuut in Nederland met verschillende Internationaal hoogstaande DJ’s, allen zo gek als een deur en dat zal je zeker niet ontgaan! Er is lang naar deze avond uitgekeken, na veel hard werk tot in de hele late uurtjes is de organisatie erg trots op de line-up (en liegt er liegt er dan ook niet om!)

De avond zal losbarsten met de uit Rotterdam afkomstige Monotron, deze talentvolle DJ en producer heeft het afgelopen jaar een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Met zijn toekomstige release op Thema Recordings NYC kun je nog veel van hem verwachten en dat ga je zeker terug horen in een opzwepende set met de nieuwste krakers van de dansvloer! Vervolgens is daar niemand minder dan Thema Label baas Lenny de la Posso die speciaal uit New York over komt voor dit spektakel. Met zijn residency bij de SoundNoir crew heeft hij al meerdere malen bewezen dat hij je een feestbeest eerste klas is en je een super avond kan bezorgen. Mr. Lenny de la Posso zal je met zijn dikke beats meeslepen en laten dansen als nooit tevoren, niet te missen dus!

Naar mate de avond vordert komt de solide DJ en producer Rudolf aan de knoppen. Deze Argentijn heeft met zijn dikke releases op o.a Thema, Stock5 en Serialism vele ogen doen openen. Met support van o.a Minus artiesten is deze man hard op weg! Op deze avond zal hij de DJbooth afbreken en je helemaal meenemen in de groove! De avond zal in zaal 1 worden afgesloten door de Main act van de avond; Cesare vs Disorder. Deze Londen based producer is een geweldige artiest met moddervette producties op Thema, Stock5, Archipel , Safari Electronique en Dumb-Unit. Deze label night is eveneens de release party van Cesare vs Disorder’s nieuwe release Trojan Empire die in Mei uitkomt op Thema Recordings Hij zal een muzikaal vette avond neerzetten met veel goede muziek en bovenal een ongelofelijk gave sfeer. Na Cesare verlang je naar een afterparty!

Als het je allemaal even teveel is, dan kun je even uitrusten bij de gezellig binnenplaats van Rechter. Zodra je bent bijgekomen, uitgekletst en opgedroogd, ren je meteen door naar een andere zaal! want er is meer! In zaal 2 word de avond op gang geholpen door Eindhovenaren Zef Feliciën en Tommie Frencken die o.a. bekend zijn van de ooo zo gezellige party organisatie Minstens. Later op de avond zal Bas struik die eerder op ALRT en in de Poema stond, je avond rocken zoals je dat van hem gewend bent. Het feest zal worden afgesloten door niemand minder dan Thema artiest Frank Haag. Met zijn releases op o.a releases op Obscuur en Slash recordings kun je veel van hem verwachten en zal je avond knallend afsluiten!

In het cafe kun je de hele avond grooven op de altijd lekkere beats van Mesquitas en Hendrick Woods, zij vertegenwoordigen de Rotterdamse organisatie Mproductionz. Haal je dans schoentjes uit de kast en maak je zelf klaar voor een onvergetelijke avond! Zo veel vette artiesten op 1 feest zal je in eindhoven niet snel vinden!

5 opmerkingen

 
Artiest Monotron
Yes, erg veel zin in!
 
Waarschijnlijk ook aanwezig maare Jeroen je komt toch echt afkomstig uit Eindhoven ;)
De avond zal losbarsten met de uit Rotterdam afkomstige Monotron, deze talentvolle DJ en producer heeft het afgelopen jaar een geweldige ontwikkeling doorgemaakt
laatste aanpassing
 
Gaat helemaal te gek worden!

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 4 april 2009 om 19:54:
je komt toch echt afkomstig uit Eindhoven

Ja klopt, hij woont in rotterdam ;)
Word weer een toppertje :D
Artiest {SHOWLIST artist 44395, 44727, 41936}
Huppa!!