Partyflock
 

F*ck de kredietcrisis, Oranje boven

gepubliceerd door , op
F*ck de kredietcrisis, Oranje boven
2 april 2009
FeestPhat! · de luxe
Datumwoensdag 29 april 2009
WinactiePhat! actiegesloten
LocatieMarnixbad
Waar zijn ze in Nederland nou in Godsnaam mee bezig, de kredietcrisis en een kabinet die van voor of achter niet meer weet hoe ze ons landje weer op de rails moeten krijgen. Phatmusic weet dat wel, want het is weer tijd voor wat ontspanning en een knal feest; ..Phat!.. Deluxe Queensnight Edition. Dit gaat plaats vinden op 29 april 2009, de beste datum om de zomer en het festival seizoen op een waardige manier welkom te heten. Na een succesvolle eerste editie zomer 2008 heeft de Phatmusic wederom gekozen voor het stijlvolle Marnixbad Amsterdam. Deze locatie en haar vernieuwde horeca biedt plek voor 350 partyminded people die er klaar voor zijn om de zomer knallend te beginnen.

Wat is nodig voor een vettig ..Phat!.. Deluxe recept ? Dikke sound, spectaculaire laser show, VJ's en een line up dat garant staat voor een spetterend begin van je koninginnendag. ..Phat!.. Deluxe staat voor dikke Electro House en Grooves, en daarvoor heeft Phatmusic de volgende bazen voor jullie geselecteerd:

Mr. Joey & Yves V.O.S zijn de reden dat je Q-Night maar beter vroeg aanwezig kan zijn, samen gaan zij een B2B set verzorgen die je zekers niet mag missen. Mr.Joey is de man achter de succesvolle Magnifique feesten in Escape Club, samen met zijn partner in crime Yves V.O.S hebben zij al voor flink wat opschudding gezorgd in de Amsterdamse Dance scene.

Robert Feelgood weet als geen ander hoe je een dansvloer moet laten schudden, hij is de initiatief nemer van de Sound of Love feesten in Arena en lid van The Sound of love Soundsystem samen met Bart van Liefland. Zijn sound kan het best omschreven worden als Real House Music.

Phatmusic is ook altijd op zoek naar nieuw talent, en dat hebben ze gevonden in de baas die gaat onder de naam Michael Mendoza. Beter bekend om zijn eclectische Latin beats en residentie van de Magnifique en Ritmo feesten.

Iemand die het gaat maken in 2009 is DJ Alvaro, productioneel en achter de CDJ's is deze man als een vis in het Marnixbad. Deze man is nog maar een jaar bezig en nu al bekend van Harders Plaza Harderwijk tot Sexy Motherfucker The Power Zone Amsterdam.

Als klap op de vuurpijl heeft Phatmusic the man of the moment Oz Romita voor jullie uitgenodigd, hij is verantwoordelijk voor de Chickz & Boyz with Skillz feesten en draait voor organisaties als Circo Loco uit Ibiza, in bed with Space, Xtra Large and the list goes on....

Natuurlijk staat ook Niels Marieé achter de decks, want wat zou een ..Phat!.. Deluxe editie zijn zonder de bedenker van dit alles. Deze topper heeft een berg met ervaring en heeft al heel wat concepten op zijn CV staan. Naast het organiseren heeft hij ook nog tijd om in de studio te zitten, het resultaat daarvan zal deze zomer uitgebracht worden op het label van de Crobar resident Mixin Marc uit Chicago. Movement Music heeft al heel hits uitgebracht die de Beatport charts on veilig hebben gemaakt.

Nu deze informatie is opgeslagen op je harde schijf, kan je eigenlijk nog maar één conclusie trekken...

Get your tickets now and B ..Phat!.. @ your Queensnight!

..Phat!.. Deluxe Queensnight Edition zal plaats vinden op 29 aprill in de vernieuwde horeca van het Marnixbad in Amsterdam en duurt van 22.00 tot 04.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl en alle 400 Primerashops en kosten 15 euro. Deurverkoop 18 euro.

Bekijk nu de trailer:


En voor meer informatie check www.phatmusic.nu

2 opmerkingen

 
Leuk geript O:)