Partyflock
 
­ Nederland

Sander Kleinenberg terug van wereldtournee
3 April in het Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Sander Kleinenberg terug van wereldtournee
1 april 2009
FeestThis is · Sander Kleinenberg
Datumvrijdag 3 april 2009
WinactieThis is actiegesloten
LocatiePaard Site
Na een lange en intensieve wereldtour in de continenten Azië, Australië en de Verenigde Staten is Sander Kleinenberg weer terug in zijn eigen Nederland. Tijd dus voor Sander om de koptelefoon even in de hoek te gooien en verder te werken aan zijn album. Zijn nieuwe track ‘This Is Our Night’ gebruikt hij al in z’n sets en gezien de reacties kan het bijna niet anders dat Sander na producties als ‘My Lexicon’, ‘The Fruit’ en ‘This Is Miami’ weer een echte hit in handen heeft. Maar voordat Sander zich opsluit in de studio host hij nog een eigen ‘This Is’ feestje, en wel in het Paard in Den Haag!

In het Paard zullen de bezoekers getrakteerd worden op een audiovisuele showcase van de jewelste. Met nieuwe video’s en de exclusieve nieuwe tracks zal Sander maar liefst vier uur lang het publiek entertainen zoals alleen hij dat kan. ‘Mister Dance Department’ Dennis Ruyer zal opwarmen voor Sander met zijn frisse mix van diepe en techy house. Dennis Ruyer warmde ook al op tijdens ‘This Is..Little Mountain Rocks’ op het WMC in Miami en deed dit met verve. Ruyer is dus niet alleen op de radio, maar ook zeker in de club zeer aangenaam om te horen.

Er zijn nog kaarten in de voorverkoop te krijgen via Timoco, alle Belcompany outlets en bij het Paard via de dagkassa. Deze kaarten kosten 15 euro exclusief de fee. Mits niet uitverkocht zijn er nog kaarten aan de deur te krijgen voor de prijs van 18 euro. De voorverkoop gaat echter vrij hard, dus het wordt zeer aangeraden om de kaarten op voorhand al te halen om teleurstelling te voorkomen.

6 opmerkingen

Er zijn nog kaarten in de voorverkoop

De wereldtournee heeft 'm hier blijkbaar doen vergeten :lol:

.
laatste aanpassing
 
Lang niet gehoord
2008 Pasen in Paradiso.........SK ge-wel-dig !!
 
Uitspraak van "The Mad One" op woensdag 1 april 2009 om 12:33:
De wereldtournee heeft 'm hier blijkbaar doen vergeten :lol:

lachen man (n)
laatste aanpassing
Artiest Rodg
Kan niet wachten op z´n nieuwe album. De vorige 4 waren stuk voor stuk echt meesterwerken.
Z´n nieuwe track is ook zeker dik. Deze moet ik missen.. maar 9-4 ben ik er zeker bij in de Melkweg :D