Partyflock
 
­ Nederland

Get Addicted to Italians

gepubliceerd door , op
Get Addicted to Italians
1 april 2009
De Italiaanse house van Roberto Intrallazzi en Luca Provera, 'The Cube Guys' is wederom gestrikt voor Addicted. Daarmee vervullen ze, anderhalf jaar na hun laatste optreden op Addicted, de eenmalige leegte die resident Erick E bij hoge uitzondering achterlaat. Een van Nederlands populairste dj's draait 4 april op Sensation in São Paulo, Brazilië. Maar met de aanwezigheid deze editie van Baggi Begovic, Groovenatics en de Bingo Players hoeft niemand daar lang stil te blijven staan in Panama, want ook 4 april is de internationale house sound van Addicted alom vertegenwoordigd. Get Addicted to House Music!

Deepheat host de Studio om de volwassen sound compleet te maken met dj's Greg van Bueren, Brian S en Timothy Watt. Deepheat geeft dj's de kans om net even wat dieper te draaien en dat levert avontuurlijke en interessante sets op, die geheel bij Addicted passen.

Addicted to The Cube Guys
Roberto Intrallazzi was in Italië al een kracht in de grote 'Made in Italy' disco era en gebruikte die energierijke muziek voor het maken van housemuziek in de jaren negentig. Een echte Italiaan, die 'stijl' in zijn woordenboek dik heeft onderstreept. En niet alleen zijn housesets en geproduceerde nummers zijn doordrenkt met stijl. Zoals het een Italiaan betaamt houdt hij van mode en kleren. Luca Provera is de meer technische man van de samenwerking. Hij is de meester van de drumcomputer en de hardware, die al snel in zijn carrière remixen maakte voor grootheden als Jocelyn Brown en India. Samen maken ze progressive tracks met tribal invloeden en vocale accenten. Op 4 april staan straks twee enthousiaste Italianen, die niet alleen oog hebben voor het mengpaneel, maar juist ook voor het publiek. Die interactie met de dansvloer maakt hen een dynamisch en 'cubic' duo. Voor meer informatie: www.thecubeguys.com.

Addicted to duo's
Resident Baggi Begovic behoeft geen verdere introductie. Razend populair in Nederland, maar minstens zo groot in het buitenland, met veel optredens buiten de landsgrenzen en remixen voor Christina Aguilera, Cevin Fisher en DJ Disciple. De man met de funky en diepe sound neemt 4 april de handschoen weer op om Panama op zijn kop te zetten. De Groovenatics, Timo Romme en Yordi Corsten, zijn ook van de partij. Wie ze nog niet kent, deze jongens staan onder de naam Groovenatics prominent in de platentas van Erick E. Ontdekt door de meester zelf en onder zijn begeleiding nu aangesloten bij 1Management. Ze brengen platen uit op het Sneakerz MUZIK label en zijn dus de talenten van de Nederlandse house. Ze maken niet alleen mooie producties, maar staan ook samen achter de draaitafels, waar ze back-to-back het publiek opzwepen. Voor meer informatie zie: www.1management.nl. Het is de avond van de duo's, want ook aanwezig op 4 april zijn de Bingo Players, bestaande uit Maarten Hoogstraten en Paul Baumer. De talenten uit het oosten van het land omschrijven hun eigen geluid als 'Funky en rauwe Bingo Style'.

Studio by Deepheat
Deepheat zorgt wederom voor muzikale diepte na het succes van de vorige Addicted. De heren Greg van Bueren, Timothy Watt en Martijn Balk vormen Deepheat, hét initiatief om top dj's die diepte in hun set op te zoeken. 4 april staan naast Greg van Bueren en Timothy Watt ook Brian S op het programma om als gast van de mannen achter Deepheat, die 16 april alweer twee jaar bestaan. Brian S staat bekend om zijn funky house en zal in de studio laten zien dat een diepe sound ook voor hem geen onbekend terrein is.

Hoedjes van papier
Voor het entertainment zorgen traditiegetrouw niet alleen de dj's, want dansende vrouwen en podiumacts staan deze editie in het teken van '1,2,3,4 hoedje van papier'. Ook worstelen staat op het programma. Dat klinkt niet alleen bijzonder, dat is het ook. De gelukkigen die er 4 april bij zijn, kunnen dan zien wat er met het thema 'hoedje' allemaal mogelijk is. Zelf een hoedje meenemen wordt gewaardeerd, om in de pas te lopen met het entertainment.