Partyflock
 
­ Nederland

We all love 80's & 90's
Off_Corso

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 25 april presenteert Radio Veronica in Off_Corso de volgende editie van We all love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Off_Corso!

We all love 80's & 90's neemt je deze avond mee terug naar toen, toen alles beter was, toen je stiekem verliefd was op Prince, toen je niet zonder walkman over straat ging en toen schoudervullingen onmisbaar waren. Maak op zaterdag 25 april de dansvloer onveilig terwijl je losgaat op ‘Like a virgin’ van Madonna en dans als vanouds op alle grote hits van Nena, Wham!, The Beasty Boys, Michael Jackson en de vele andere muzikale helden die de jaren 80 en 90 rijk waren. Terwijl jij de eenden uit de lucht knalt tijdens een ouderwets potje Duck Hunt op de Nintendo, laten de VJ’s van We all love 80's & 90's je opnieuw de tijden beleven waarin Bassie & Adriaan de helden van het beeldscherm waren. Trek dus je spijkerblouse uit de kast, zoek je plateauzoolgympies op en kom naar Off_Corso!

De Rotterdamse editie van We all love 80's & 90's vindt elke maand plaats in de inmiddels alom bekende club Off_Corso, te vinden in hartje Rotterdam. Gevestigd in een oude bioscoop biedt het sfeervolle Off_Corso het ideale decor voor een reis terug in de tijd. Tijdens elke editie van We all love 80's & 90's nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We all love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Speakers Delft (eerste vrijdag), Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Le Paris Den Haag (eerste zaterdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag) en Off_Corso Rotterdam (laatste zaterdag). De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.