Partyflock
 
­ Nederland

Remote presents Essential Artist Showcase

anoniem gepubliceerd op
Remote presents Essential Artist Showcase
25 maart 2009
Het moment is daar ! Nederland heeft er een nieuwe internationale agency bij. Essential Artists is een feit ! Maanden lang is er gewerkt aan een agency die een nieuwe lichting top dj's/producers zal representeren. Essential Artists is ook speciaal voor deze gelegenheid samengekomen met 1 van de nieuwste concepten van Amsterdam; Remote. Remote staat net als Essential Artists voor een nieuw fris concept waarin naast de dj's ook de interactie met de technologie centraal staat. Remote wil laten zien dat naast een denderende line-up met artiesten die veel eigen producties te gehore brengen, ook het visuele aspect een grote impact kan hebben op een dance night.

Escape Club heeft natuurlijk weinig introductie nodig. De internationaal bekende club bestaat al sinds het ontstaan van de dancescene zelf en heeft naast de nationale helden ook al het merendeel van de internationale grootheden over de vloer gehad. En meer, want naar dit arsenaal aan grote namen, heeft Escape zelf ook niet stil gezeten. De club is echt met zijn tijd mee gegaan. Naast een aantal uitbreidingen aan de club zelf, zoals Escape Studio en Escape Lounge, heeft ook de main venue aardig wat updates achter de rug. Een van de grootste natuurlijk de mega led wall. Een waar spektakel voor het oog waar iedere VJ natuurlijk van droomt. Laat Remote hier nou precies zijn statement mee willen maken. Een visuele openbaring in perfecte harmonie met de nieuwe lichting top dj's die de hotste producties en tracks uit de speakers knalt.

Nicky Romero, de jonge producer die keer op keer weer iedereen weet te verrassen met zijn eigen unieke sound, is hard op weg om de top te bereiken. Na zijn hits Funktion One, Hear My Sound en Globe EP en de zeer goed ontvangen Freakybeatza, zitten zijn producties in bijna elke tas van de meeste top dj's. Maar de trein die Nicky Romero heet, dendert door, met meer top tracks in de maak. Elke keer als dit jonge talent weer de booth betreed gaat het dak er af.

Ook Alvaro is van de partij, de al landelijk bekend dj is bezig om zijn naam nog groter te maken. Er zijn nog maar weinig clubs waar deze dj niet heeft gedraaid, maar naast zijn dikke sets, zijn ook zijn producties van hoog niveau.

Robert Feelgood heeft nog maar weinig introductie nodig. De veteraan van de dance scene is niet alleen bekend als dj/producer maar ook zijn feesten Sound Of Love zijn al jaren een succes. Robert Feelgood heeft al met alle grote namen samen gewerkt is nog lang niet van plan te stoppen. Hij is zelfs een nieuwe weg ingeslagen naar een nog groter hoogtepunt ! Een ware aanwinst voor EA !

Lucky Charmes heeft net als Robert Feelgood ook geen introductie nodig. Al vanaf zeer jonge leeftijd staat deze gedreven dj en producer op plekken waar de meeste dj's van dromen. Zijn gedrevenheid en passie voor muziek zat er al vanaf jongs af aan in en niets dat hem in de weg staat om nog hoger te klimmen op de populariteitsladder en elke keer weer van zich te laten horen. En horen zullen jullie hem zeker !

De nieuwe sensatie Afro Bros is waar heel Nederland het over heeft. De 2 jonge neven zetten overal waar ze draaien de tent compleet op z'n kop. Naast hun super unieke uitstraling staan deze bro's ook garant voor dikke sets waar een mix van diepere en commerciële house elke keer weer het publiek verrast. Zijn zullen ook deze avond weer alles geven.

Dan nog een specialist uit het vak ! Rudichi is een professional die precies weet wat hij wil ! Zijn werk komt over de hele wereld terecht en zelfs bij de legends. Niemand minder dan Little Louis Vega heeft Rudichi persoonlijk gevraagd om zijn nieuwe track te remixen. Zo'n aanvraag krijgen niet veel dj's, maar naast een mega remixer is Rudichi natuurlijk ook een top dj en dat zal vrijdag 10 april blijken als hij de booth overneemt.

The Nightriderz are back. Na knallende sets in het noorden, oosten, zuiden en westen, hebben deze 2 boyzzz hun energie weer opgeladen en zijn klaar om de nacht over te nemen. Eclectic en pure house zijn hier de basis waar de Nightriderz voor staan. Menig clubganger heeft ze al voorbij zien komen maar op de 10e kan Amsterdam er ook weer van genieten.

Bad boy Rowel Sinester is een sterke fundering in de Essential Artists stal. Zijn eclectische maar ook denderende house set zijn overal bekend. Vaak genoeg nam hij de piekmomenten van Sexy Mother Fucker voor zijn rekening en gingen de meer dan 5000 man helemaal los op zijn beats. Een ware publieks dj die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse house scene. Populair bij alle doelgroepen is Rowel Sinister een ware ster die ook in de Escape zijn opwachting maakt.

Dan supertalent Seductive de jonge Utrechtenaar is een fenomeen en zijn muziek is super populair met de mega hit Underground Sound die afgelopen september is uitgebracht scoorde hij dik. Deze track staat zelf nog op nr. 1 bij de dance-tunes chart. Er staat veel op de agenda voor deze upcoming dj en het is een kwestie van tijd voordat Seductive zich bij de gevestigde orde voegt. Nu een al internationale grootheid. Jordan Rivera is niet de standaard dj/producer. Zijn liefde voor produceren is ongekend. Hij is bijna altijd in de studio te vinden en heeft al ontelbare releases op zijn naam. Zijn producties worden gesupport door namen als Erick Morillo, Roger Sanchez en many more. Naast zijn productie talent is het nu ook tijd om hem in de dj scene aan het werk te zien. Waar hij al over de hele wereld draait in nu ook Nederland aan de beurt. Naast boekingen in Ibiza, Miami en tig andere internationale hoofdplaatsen, is nu Amsterdam klaar voor zijn internationale sound !

En als alsof dat nog niet genoeg is, de nieuwste sensatie in de clubscene: Fette Sjit! Reken maar dat deze gasten hun naam eer aan doen. Dit is the bomb, mark our words. Jordan Rivera, Jodee Kitch en the one and only MC Pryme zorgen er helemaal voor dat Remote : EA Showcase een ongekend goed feest wordt! Naast deze dj's is een feest pas echt compleet met een MC...

But there is news..... Niet een, maar twee van de beste MC van Nederland worden gepresenteerd, echt headliners zijn deze mannen en er is geen feest waar zijn nog niet hebben gestaan. Uiteraard zijn dit MC Knowledje en MC Pryme. MC Knowledje is een mega ster en al jaren staat hij aan de top in Nederland, van festivals tot clubs tot het strand, he is there. In Escape zal hij als nieuwe Essential Artist worden gepresenteerd en zal hij met zijn bijna magische stem de crowd naar een hoger niveau dragen.

Maar er is meer wat naast deze ster hebben we nog een superster MC Pryme. Net als zijn collega al jaren aan de top en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven, want Pryme staat voor opzwepende vocals waar niemand ongevoelloos bij blijft. Hij is een boegbeeld in zowel een dance als de hiphop scene is weet precies wat het publiek wil. Een artiest van groot voormaat.

Hier wil je natuurlijk bij zijn. Op vrijdag 10 april maakt Remote ruimte voor een nieuwe agency. Essential Artists presenteert een groep talentvolle en nu al succesvolle artiesten die als een geheel de dansmarkt gaan bestormen. Nicky Romero, Alvaro, Robert Feelgood, Afro Bros, Rudichi, Lucky Charmes, Nightriderz, Rowel Sinester, Seductive, Jordan Rivera, Fette Sjit, MC Pryme en MC Knowledje zijn deze groep Essential Artists. Deze vrijdag is een speciale avond want voor het eerst zal de gehele stal van EA samen de avond vullen. Hoe gekker wil je het nog hebben.

Voor alles is er een eerste keer en nu is het tijd voor de launch van Remote en Essential Artists.