Partyflock
 
­ Nederland

Wicked Jazz Sounds

anoniem gepubliceerd op
Wicked Jazz is een platform, met als thuisbasis Amsterdam, voor muziek waarbij de warmte van Jazz een de energie van moderne dancemuziek samenkomen, oftewel where Jazz meets Dance. Het doel is op een open en voor iedereen toegankelijke manier goede muziek onder de mensen te brengen.

Het platform beschikt over DJ’s, live muzikanten, producers, VJ’s en het allerbelangrijkste: een levendig team van diverse mensen. Zij dansen allemaal met een lach. Wicked Jazz Sounds bouwt de avond op vanuit down-tempo achtergrond muziek tot een up-tempo, floor-filling, dance feest. De DJ’s en live muzikanten hebben jaren ervaring met het samenspelen. Zij hebben een eigen unieke stijl ontwikkeld en nemen jou mee op een bijzondere reis door jazz, hip-hop, soul, funk, broken-beat, house, drum & bass en nog verder…

Wicked Jazz Sounds komt in vele gedaanten. Het is een organisatie die verschillende clubnights organiseert in verschillende clubs door heel Nederland. Zij zijn een live band die optreden in clubs en op festivals. Zij produceren hun eigen muziek en maken remixes van muziek van anderen. Het samenbrengen van de warmste, leukste en vrolijkste mensen en het laten dansen op de muziek waar iedereen zo van houdt; dat is de missie van Wicked Jazz Sounds.

Wicked Jazz Sounds is vooral bekend door hun eigen wekelijkse clubnight in de Amsterdamse Sugar Factory die al voor 5 jaar iedere zondagavond is uitverkocht.

Maar ook hebben zij opgetreden in grote clubs zoals Paradiso, Melkweg, 013, Panama, Hotel Arena and Het Paard van Troje.
Ze hebben op succesvolle festivals gestaan zoals North Sea Jazz , Lowlands, The Hague Jazz, Extrema Outdoor, Eurosonic/Noorderslag, Loveland Festival, Mysteryland en vele anderen.

Nu is het de beurt aan de Haarlemse Lichtfabriek. Op zaterdag 11 april zal Wicked Jazz Sounds tussen 22.00 uur en 4.00 uur, de leukste en vrolijkste mensen uit de omgeving Haarlem de muziek laten horen waar het hart van Wicked Jazz Sounds sneller van gaat kloppen.
2 DJ’s en 4 live muzikanten zullen elkaar afwisselen tijdens deze muzikale trip.

Kom allen en neem je glimlach mee, want dat is het belangrijkst, Dance With A Smile @ Wicked Jazz Sounds

8 opmerkingen

Ich bin dabei:P, is weer eens heel wat anders, maar wel super:)
 
Funk :yes:
Altid wel geinige muziek ja. Al meerdere keren wicked jazz gehad op mijn oude werk :)
We hebben er zin in
 
:jaja: wicked jazz sounds zijn zooo relax! :)

Rotown was heel leuk in januari!