Partyflock
 
­ Nederland

High Quality vrijdag 29 augustus!!

gepubliceerd door , op
High Quality vrijdag 29 augustus!!
24 augustus 2003
HQ Friday 29 augustus!!

Line up:

Max Hall
Paul Glazby
D41 / Energy Dai
Tom Harding
Fausto
Danny D

Old Hall
Alan Luna
Montana
C1


Na het success van HQ op Dance Valley 2003 en op de FFWD Dance Parade. Keren we terug naar de Melkweg met een vernietigende lineup!

HQ is trots aan te mogen kondigen dat de levende hardhouse legende Paul Glazby voor het eerst in Nederland zal optreden. Volgens vele een van de meest onstuimige UK hardhouse dj`s op deze aardbol. Wereldberoemd om zijn producties op zijn label Vicious circle. Zijn meest recente hit onder het label is het knallende "Fucking Hostile", die word gezien als een van de beste deuntjes van 2003. Het is echter het DJ werk waar deze man in uitblinkt!! Zijn geluid en techniek kennen geen einde. Continue voert deze man het ritme op met elk nummer dat hij onder de naald legt en je meeneemt naar de hardste kant van de UK hardhouse. Zijn mixtechniek is foutloos, ieder nummer wat ie laat horen is nog beter dan de vorige. Dus als je een fan bent van UK hardhouse dan weet je dat deze man geen gelijke kent.

Helemaal uit Japan is Osaka's snelst groeiende top dj dj D41 / Energy Dai. Deze kleine man heeft z`n kunnen al laten zien op 4 elements. Maar in het club circuit blink hij pas echt uit met alle elementen van Trance, Techno en Hardhouse samengevoegd tot 1 pakket op 3 draaitafels. Hij wordt omschreven als de Ümek” van de hardhouse. Zijn dynamische manier van mixen, platenselectie en het hoge risico wat hij neemt tijdens het draaien, heeft hem groter gemaakt dan zijn college dj`s uit Japan. Dai heft de afgelopen 18 maanden de hele wereld gezien, van Schotland tot Zuid Afrika. Als hij het niet te druk heeft met draaien dan is hij wel aan het produceren met hardtrance legende Mike Koglin.

Fausto, de man waar iedereen het op het moment over heeft, is een van de meest opwindende en vermakende dj talenten die de afgelopen 2 jaar uit de nederlandse harddance scene is voortgekomen. We kennen allemaal het succes van fausto`s HQ cd en zijn beukende optreden op impulz outdoor. Maar Fausto is naast het draaien ook nog een druk persoontje. Hij produceert samen met Pro-Jucie and HQ resident JP en zijn Solo project "dj fausto". Met zijn eerste solo tune "THA VIBE" die gereleased word op de harddanceversie van de Dancevalley cd als een bonus track. Deze 3 tesamen hebben ook de track "HQ SOUNDZ" geproduceert, die is gebruikt in JP's mix sectie van de Dance Valley Harddance CD van dit jaar.

Tom Harding, de man uit Bristol kan echt niets fout doen op het moment. Hij maakt de laatste paar maanden de UK al onveilig met zijn nieuwe kijk op harddance. Tom's nieuwe stijl kan niet met woorden worden beschreven, je moet het simpelweg horen zoals de vaste HQ bezoekers weten. Samen met zijn meest recente release met samenwerking met BK, "Rawkus" blijft Tom's profiel omhoog schieten. Hij heeft ook de nieuwe harddance Dance Valley cd gemixed die duidelijk zijn frisse kijk op de harddance laat zien.

Danny D net terug van een mini tour door Finland heeft ook zijn steentje bijgedragen aan de Harddance Editie van de Dance Valley CD. Hij is de trendzetter voor HQ deze maand met harde, progressive, tribal beats en een drupje Harddance. Let op voor zijn deel van de Dancevalley cd waar hij de hardere kant van zijn stijl laat zien die de mensen in de Melkweg nauwelijks te zien krijgen. Danny's korte maar krachtige mix zit vol met tracks van BK & Andy Farley, the Organ Donors, Signum, Paul Glazby en the Riot Brothers.

The Old is weer klaar voor een mega avond. 3 djs maken hun debuut op HQ. DJ C1, kopstuk van het innovatie Intec Records label komt met een niet goed geld terug sticker op z`n voorhoofd geplakt. De laatste 18 maanden heeft intec records aan het front van de techno-scene gestaan met haar hit releases. Intec is het label dat Renato Cohen's mega hit "Pontape" in de wereld bracht, Ook de latin/tribal crossover remix van de lassic "Sunshine" van de filterheadz. De hitlijst is onnoemelijk lang!! DJ C1 is verantwoordlijk voor het welzijn van Intec records, dus verwacht directe funky/latin/housy techno. Ook doet deze man regelmaticg “back to back” sets met Carl Cox, wat wel duidelijk moet maken wat deze man allemaal kan...

Montana, Tiësto's eeuwige techno maatje, heeft eindelijk de superstar DJ lijst bereikt na jaren hard werk en liefde voor het dj-en en vinyl. Hij laat over de hele wereld dansvloeren exploderen, bracht "Gods Kitchen Global Gathering" tot op de knieen en hij heeft op de afgelopen impulz outdoor zijn merk achtergelaten met een uitermate inspirerende set. Montana's stijl is zwaar door techno beinvloed maar hij heeft altijd wel een speciale verrassing klaar staan. Kom kijken waarom UK's mixmag hem als de nieuwe beste nederlandse dj nomineerde!

Alan Luna? Alan wie? Voor iedereen die niet in Amsterdam woont. Alan Luna is a plaatselijke held in de Amsterdamse club scene. Hhij heeft bij iedere bar en club gedraaid die Amsterdam te bieden heeft. Van the Supperclub tot de Mazzo, tot mega evenementen als Impulz en Dance Valley. Alan heeft er gestaan. Een funky house basis met een techy kantje, Alan weet wat er voor nodig is om een dansvloer gevuld te krijgen als geen ander. Zijn unieke mix van alles dansbaars heeft hem tot een legende gemaakt in Amsterdam...

55 opmerkingen

niks voor mij
 
vet feestje..!!
 
jesus alweer zo Low Quality feest
hoe verzin je het
Artiest Raven
Van de partij. As usual.
 
I'm gona be there as well :-p
 
Low quality, wat dacht je van high quality!!!! scheve, loop tog naar de hell met je q-dance!!!!!
Mwhehe, vertaling van de nieuwsletter per mail van HQ eergisteren:)
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
done by me :)
 
Da_chris is gewoon een droeftoeter die van hardcore en hardstyle houdt! Laat hem.
Tsja leuk feesie natuurlijk.. jammer dak der vanuit leeuwarden zo moeilijk kom :(
deze maand helaas nie maar volgende maan wel is de line up dan net zo goed latersssssssssssss
Het is dat ik Zaterdag naar Decibell ga anders had ik het wel geweten.
 
Ik ga er zeker weten heen! Montana, Energy Dai, Fausto, Paul Glazby... Heerlijk! Tot daar! En Chris, kan begrijpen dat je niet van deze style houdt, maar bemoei je dan ook niet met de topic, want je verstand zit ook niet hier namelijk.
laatste aanpassing
Mock > ik ga naar decibel en hq? zie het probleem niet :D
Ben absoluut van de partij.
En dan zaterdag "afteren" op Decibel :bounce:
Superfeestje........­.wat ben ik benieuwd naar Paul Glazby, heb al veel van hem gedownload, maar heb hem nopg nooit echt gehoord.
Goed feestje, maar 18 oktober HQ XL in Ahoy,dat wordt een super feest!
Artiest Yonah
tssssss wat nou LQ?!!!! vet vet vet te gek gewoon!!!!!!!!!!! super HQ !!! :bounce: :bounce: :bounce:


we will be there!!!!!!!
:respect: Naario :respect:
:P O:) Holy Boon O:) :P
'n paar jaar terug vond ik het altijd heel erg leuk, nu niet meer veels te druk!!
 
tsja het was af en toe zo druk... gewoon tegen elkaar aangeplet worden, maar ze houden zich nu iets meer aan vaste bezoekersaantallen geloof ik.

Ben er eigenlijk al een tijdje niet meer geweest :)

Maar die Paul Glazby? Fucking Hostile? Heeft dat iets te maken met fucking hostile van Lenny Dee??
Ik zou hem wel willen horen die gast iig. Een paar interessante namen verder die me leuk lijken een keer te zien...

maar JP, Fausto, Danny D... en Tom Harding in mindere mate heb ik echt wel gehad.
 
wil wel gaan, ga van de week maar eens kaartje halen:)

Dai wil ik wel nog een keer horen en paul ken ik niet, maar lijkt me erg leuk, ga maar eens wat van die knakker downen
Eerst naar XL @ Q-beach, dan gelijk door naar HQ!

VET!
Heb dag erna DB-outdoor!!!
Oei joei joei, dat word me weer een partijtje!
Ben op zeker aanwezig, brrrrr!
jammer dat ik op lowlands zit!!
volgende keer beter!
 
oohhh ja sorry het is geen Low Quality
maar Homo Quality hahahahah
Neuuhhhhh.... niks voor mij....
 
homo quality, homo qlimax!!!! Ben er geweest en die dj's kunnen nog wat leren van draaistylen en opbouw van een avond, de eerste plaat was het zelfde als de laatste!!!! geen opbouw geen afbouw!!! Super marco may is zo scheef dat al ie klapt met ze handen, klapt ie naast de maat!!! Hij weet vast niet eens wat de afkorting BPM betekent!!! smm op les bij de echte master van mixen Tom harding!!!
 
als tom dan ook eens die naald onder controle houdt dat die platen niet constant overslaan zijn we allemaal blij
 
Zijn de kaartjes in de voorverkoop??
Zo ja, waar???
 
Verspil geen energie aan die gast G3YT4. Ain't worth it. Ik ben al lang blij dat dit soort lui niet naar feestjes als HQ gaan;). Je verhaal klopt wel hoor, je vergat alleen nog 1 ding: Op Qlimax wordt 1 plaat gemiddeld 3 to 5 keer gedraaid.
 
Terring Gayt4 willen al die gasten jou in je kont neuken ofzo ze zijn zo aan het slijmen bij juh ( just say NO 2 hardhouse )
laatste aanpassing
 
k ga missch toch maar weer eens een keertje kijken (ook al ben ik geen homo) :P
 
Ben jij soms het broertje van Maus of zo da chris?

origineel hoor dat expliciet stangen/afzeiken van 1 stroming
 
weet je waarom die tyfus naald nooit op tom ze plaat blijft zitten!!!!! omdat ze plaaten zo bangin zijn dat geen enkele naald de platen houdt!!!! Smm is juist het tegenover gestelde van HQ!!! Hq heeft al1 goeie dj's
 
Artiest Kryptonite
what the fuck !!!!!!!!
snappen jullie het geen van allen of zo!!!
wat heb je eraan om elkaar af te zeiken.
ieder z,n eigen muziek.
als dit feest je niks lijkt ga je er gewoon toch niet heen .
en laat de dj,s in hun waarde want die proberen wel een mooie avond neer te zetten voor de mensen die wel op het desbetreffende feest komen !

:p:p
 
Presies!!!! why cant we all just get along ahahhahahahahah
 
Ja sorry Da_chris! je dj's zijn wel goed, en jij bent best leuk om te zien!!!:y: :kusje: vind je lief!!!
 
Ik weet niet hoor, maar heb wel 'more banging djs'gehoord dan meneer Harding.

Stomme term trouwens, banging, moet toch denken aan stampen en dan heb ik associatie met ehm, die 'andere' hardhouse
 
Tuurlijk zijn er meer banigin dj's dan tom harding, net als er meer auto's zijn maar zijn style is gewoon uitzonderlijk!!! De platen keus van hem is echt bizar, zo lekkerrrr!:bounce:
 
k moet er niet aan dénken om naar een 'banging DJ' te kijken... :S

"Does nobody hear the noise of a banging woman?" (uit Allo Allo)
laatste aanpassing
 
platen keus van hem is echt bizar, zo lekkerrrr!
( kan het nog gay'er ?????)
 
Het is gewoon lekker cheesy, opzwefend, NRG. Inderdaad erg lekker! Hij mag van mij zekers blijven, nu alleen wat minder foutjes en hij is weer van wereldklasse.
 
hey geyta get a life bitch
 
We the fuck mag jij wel niet zijn zeker zo'n trieste eikel zeker!!!!
Hq Rules en als je dat niet vindt dan blijf je toch lekker weg
iedereen zijn eigen smaak, jullie mogen wel iets toleranter ten opzichte van elkaar worden.
ik ga persoonlijker liever naar HQ, maar als iemand anders liever naar Qlimax gaat moet diegeen dat zelf weten en we hebebn het allebei dat vet diegeen op zijn qlimax en ik op HQ.

wat is jullie probleem?????
laatste aanpassing
zeg ze hoor,jullie worden niet gedwongen toch..hahaahaaha..ha­rding is de man....see ya at HQ..ciao
laatste aanpassing
 
harding zoog echt konten met 'die nieuwe stijl'