Partyflock
 
­ Nederland

Programma Koninginnenacht Enschede bekend

gepubliceerd door , op
Voor het vierde opeenvolgende jaar zal Enschede de place to be zijn voor houseliefhebbend Oost-Nederland. Wat begon als een klein event met enkele duizenden bezoekers is in drie jaar spectaculair uitgegroeid tot een evenement met tienduizend bezoekers op het grootste plein dat Enschede rijk is. In 2008 werd de lat hoog gelegd door artiesten als Don Diablo, Marco V, Chuckie en Switch Verenigd Koninkrijk, komend jaar is daarom gekozen voor een gevarieerd programma aangevuld met een daverende show die het Van Heekplein zal doen schudden op haar grondvesten.

Programma Absolutely Queensnight 2009
19:00 – 20:00 Marc Vano
20:00 – 21:15 Erick E
21:15 – 22:30 Benny Rodrigues
22:30 – 23:15 De Jeugd van Tegenwoordig
23:15 – 00:15 Sunnery James & Ryan Marciano
00:15 – 01:00 Marc Vano

Toelichting Programma
Om exact 20:00 uur zal een van Nederlands populairste house dj’s de avond openen met zijn herkenbare sound, Erick E behoeft geen introductie en weet exact hoe hij de voetjes al vroegtijdig van de vloer zal krijgen. Om 21:15 is het tijd voor Benny Rodrigues, twee jaar geleden stond deze dj op de tweede editie van Absolutely Queensnight, destijds nog op het Stadhuisplein, aan hem de taak om het Van Heekplein kennis te laten maken met zijn sound en zijn alom geprezen set van 2007 minimaal te evenaren. Om 22:30 is het dan werkelijk tijd voor misschien wel de meest opmerkelijk act van Absolutely Queensnight 2009, we hebben het dan over de heren van De Jeugd van Tegenwoordig. Als je dacht dat het niet beter kon gaan dan ten tijde van Watskeburt gaat het nu volledig los. Wats dan sindsdien keburt? Nou de heren zijn winnaar van de 3voor12 Award, genomineerd voor de beste Dutch Act bij de European MTV Awards, superhit Hollereer en het publiek en recensenten compleet op hun kop tijdens Lowlands 2008. Na hun uitverkocht tour langs de grote Nederlandse poppodia is het dan eindelijk weer mogelijk deze heren op een outdoor evenement te bewonderen. Mocht je denken dat het hoogtepunt van de avond bereikt is kan de organisatie melden dat je er nog lang niet bent. Om 23:15 zal het podium betreden worden door het duo dat recentelijk Absolutely Lucky nog op overweldigende manier afsloot. Voor eenieder die dit helaas gemist heeft bij deze dus de mogelijkheid voor een herkansing. Om 00:15 zal de laatste fase van Absolutely Queensnight aanbreken en dit zal alles behalve onopgemerkt gebeuren. Verwacht onder andere visuals, een lichtshow, entertainment en last but not least Marc Vano. Kortgeleden sloot hij het vijf-jarig bestaan van Absolutely Fresh in Atak af met een knallende electro set, ondersteund door de spectaculaire show zijn de verwachtingen daarom hoog gespannen.

Extra info
Zoals bekend is Absolutely Queensnight gratis te bezoeken. Parkeergelegenheid is ook ruimschoots aanwezig gezien het Van Heekplein bovenop een van Nederlands grootste parkeergarages ligt. Tevens meldt de organisatie Absolutely Fresh dat Absolutely Queensnight niet het enige event in deze periode zal zijn. Meer informatie over Koninginnedag en Bevrijdingsdag zal op korte termijn gepubliceerd worden. Zoals bij sommige mensen al bekend is zal Absolutely Fresh op 27 juni een grootschalige festival op Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede organiseren, informatie hierover zal ook zeer spoedig bekend worden gemaakt. Voor meer informatie kijk op www.absolutelyfresh.nl, voor vragen of opmerkingen kun je een mail sturen naar info@absolutelyfresh.nl.

10 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Absolutely Fresh Entertainment :respect:
Vet! :D
Jeugd van tegenwoordig.


gaan we natuurlijk wel effe kijken.8)
als het net zo'n bagger feestje is als vorig kunnen ze zich alle moeite besparen om het feest te organiseren
want dat wat ze vorig jaar hadden staan leek nergens op vooral het geluid was zwaar kloten om over de rest maar niet te spreken
Uitspraak van tukker1978 op maandag 16 maart 2009 om 18:47:
als het net zo'n bagger feestje is als vorig kunnen ze zich alle moeite besparen om het feest te organiseren
want dat wat ze vorig jaar hadden staan leek nergens op vooral het geluid was zwaar kloten om over de rest maar niet te spreken

Je moet dit ook niet behandelen als een houseparty......
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Zeer, zeer vet! Ieder jaar weer zwaar gezellig daar in Enschede. Gaan we zeker weer naar toe! :yes:

Uitspraak van tukker1978 op maandag 16 maart 2009 om 18:47:
vooral het geluid was zwaar kloten om over de rest maar niet te spreken

Geluid had iets beter verdeeld kunnen worden. Voor de rest was het super! Niet zo zeuren, je betaald er niet eens voor!
 
Artiest Fable
De JVT Biatch! :cheer: