Partyflock
 
­ Nederland

Lights, Camera, Action! Crew Lounge
The Red Carpet edition

gepubliceerd door , op
Lights, Camera, Action! Crew Lounge
11 maart 2009
FeestCrew Lounge · Lights, Camera, Action
Datumzondag 22 maart 2009
WinactieCrew Lounge actiegesloten
LocatieEscape deLux Site
Crew Lounge is back! Crew Lounge is in 2008 uitgegroeid tot hét KLM crewfeest. Het is bijna ieder jaar uitverkocht. En ook trekt het steeds meer collega’s van andere luchtvaartmaatschappijen en publiek van buiten de luchtvaart wereld. Ook steeds meer BN’ers, zoals make-up artist Mari van de Ven, model Manuela Loth en sieradenontwerper Rodrigo Otazu, weten de weg naar Crew Lounge te vinden. Hierdoor is Crew Lounge een nieuwe hotspot in Amsterdam!

De prachtige Crew Lounge zal op zondagavond 22 maart 2009 voor de achtste keer haar deuren openen voor publiek en iedereen is welkom! Zoals veel ideeën ontstond ook het plan voor een Crew Lounge, een airline crew party, op thuisbasis Amsterdam, vertelt bedenker en initiatiefnemer Jurandy Lucas. Naast zijn werk als steward bij de KLM organiseert hij sinds december 2005 samen met een paar andere cabine-collega’s het succesvolle benefiet crewfeest, Crew Lounge, in het chique Escape deLux. Crew Lounge is een fantastisch initiatief waarbij alle entreegelden gedoneerd zullen worden aan Stichting Wings of Support. Deze stichting is een initiatief van het vliegend personeel van de KLM. Sinds 5 september 2005 steunt ook het personeel van Martinair deze stichting. Getracht wordt kinderen in landen waar de KLM en Martinair op vliegen te helpen aan onderdak en onderwijs.

Thema
Aan elke editie van Crew Lounge wordt een thema gekoppeld. Na de uitverkochte edities Fashion, Don’t Hesitate - Masquerade, Life is a Beach, Too Bright - Just White, 1 year Anniversary, You look hot - you can come in! en It’s a Circus staat dit keer het thema Lights, Camera, Action! centraal. Alles zal volledig in het teken staan van Hollywood style, dus a Red Carpet treatment, Limo service, Television crew, Paparazzi en een VIP area! In de VIP Lounge van Escape deLux dat op deze avond als podium wordt gebruikt, zal op theatrale wijze aandacht voor dit thema zijn. Het belooft een glamorous event te worden met talloze artiesten. Zij zullen het publiek trakteren op een onvergetelijke Crew Lounge avond waar je nog lang van na zult genieten.

Dresscode
And we’ve got news for you! Crew Lounge geeft een Sieraden-set van Zinzi Jewels t.w.v. €400 en een cadeaubon voor een Blades Eye Couture pilotenbril weg aan de Stars of the Night. Jaaahaaaa, want de dresscode voor deze editie van Crew Lounge is Hollywood is all about the glamour & style. All we need is YOU the Star! Dress sophisticated & chic, give yourself the ultimate ‘red carpet’ look and get ready for the 15 minutes of fame! Mannen zijn verplicht zich aan te passen aan deze dresscode. Men, take a close look at Brad Pitt and George Clooney. Copy them! Voor de dames, heel graag een sexy (cocktail) jurkje. Neem de beelden van de afgelopen Oscars en Golden Globe uitreiking op YouTube als voorbeeld! So feel like, behave like, dress like and act like you’re a SuperStar!

Hollywood sprookje
Om de bezoekers het ultieme Hollywood gevoel te geven worden kosten noch moeite gespaard. Al bij de entree wordt men verwelkomd met het beste dat glitter & glamour te bieden heeft. Het Escape deLux wordt omgetoverd tot een waar Hollywood sprookje, waar tot in het kleinste detail wordt gelet op de aankleding. Je zult je wanen in de wonderbaarlijke wereld die Hollywood heet!

Line-up
Zondag 22 maart zal je niet vergeten! De crew trekt weer alle registers open om de voorgaande edities te overtreffen. De line-up in Escape deLux is er werkelijk eentje om je vingers bij af te likken. Deze avond zal namelijk gevuld zijn met de beste housebeats, gedraaid door niemand minder dan zeer gewaardeerde DJ’s. Behalve Crew Lounge resident DJ Santito (KLM senior purser) staan ook Dekky(Supperclub), Jip Deluxe (Sneakerz), Brianaire (Brian uit de Gouden Kooi), Tymen S (KLM steward) en Niels de Leeuw (KLM co-piloot) op het affiche. Zij zullen het Escape deLux helemaal laten trillen en doen losgaan!

Entertainment
Crew Lounge is geen concept waarbij het genoegen neemt met een x aantal DJ’s, het is een avond vullend concept. Met daarin speciaal entertainment. De vocalen in de main hall worden gedaan door de uit Rusland afkomstige MC Vika Kova. De zaal zal zeker op zijn kop gezet worden als deze sexy zangeres met een warme stem op het toneel verschijnt. Deze speciale editie van Crew Lounge zal door TV personality Miss Nickie Nicole worden gehost. Deze diva is geen onbekende in de Nederlandse dance-scene. Nickie Nicole zal samen met een cameraman live vanaf de Rode Loper verslag doen van de Arrivals van de Crew Lounge gasten en de Stars in het bijzonder.

Live schow & acts
Speciaal voor Crew Lounge is Boris (ex-finalist RTL 5 programma So You Think You Can Dance) samen met Barbara Rose (danseres uit musical Tarzan) een dansshow aan het voorbereiden. Zij zijn druk bezig in de studio en willen niets verklappen. De mensen die Boris nog van het SYTYCD programma kennen weten wat ze van Boris kunnen verwachten! Er is geen Crew Lounge zonder de exclusieve Champagne Bar. Deze bar zal door The Dutch Amy Winehouse worden gehost. Naast de Meet & Greet bij de Champagne Bar zal deze populaire artiest ook een live show verzorgen! De wisselende acts, entertainment en verrassende optredens worden verzorgd door de welbekende Amsterdamse stylist Huub. Terwijl het Crew Lounge personeel en de artiesten ook allemaal door hem gestyled zullen worden.

Lounge
Wij snappen dat zoveel spektakel en uitbundigheid van deze speciale editie je even te veel overweldigd wordt, dat je af en toe rustig wilt bijkomen om het te verwerken en je weer op te laden. Je kunt je dan begeven naar de bar van het altijd gezellige en sfeervolle Escape balkon. Hier op het balkon zullen ook de visagisten van Emine Schoonheidssalon aanwezig zijn om zoveel mogelijk bezoekers tips te geven over het verzorgen van hun huid, haar en lichaam en van aanverwante artikelen te voorzien. Geheel gratis uiteraard. Ben je blij met je lekkere crèmepjes? Laat je dan op de foto zetten door de altijd vrolijke Crew Lounge fotografen!

Aanvang
Vanaf 19.00 ben je meer dan welkom in de wereld van Crew Lounge. Crew Lounge is hét feest waar je naartoe gaat als er iets te vieren valt. Je wordt ontvangen door onze sexy stewardessen. De eerste 100 bezoekers krijgen een gratis Champagne, dus kom vroeg en… geniet! Champagne, heerlijke muziek, mooie mensen… party in style! Vanwege de grote drukte bij voorgaande edities is het aan te raden om vroeg te komen. Zorg dat je geen Crew Lounge mist, want het feest is te leuk om er weer een jaar op te wachten!

Tickets
De kaartverkoop voor Crew Lounge 2009 is inmiddels in volle gang. Heb je deze zeer gewilde tickets nog niet bemachtigd, bestel deze dan snel via de website www.crewloungeevents.com . Jij steunt de Stichting Wings of Support al door simpelweg jouw ticket te bemachtigen. De tickets kosten slechts € 10,00. De opbrengsten uit de kaartverkoop komen geheel ten goede aan de Stichting. Check www.wingsofsupport.org voor meer informatie. Vind je al die stewardessen ook altijd zo aantrekkelijk, en de stewards zo gezellig? Het zijn zij die altijd zo vriendelijk zijn en lachen in het vliegtuig. Wil je zien hoe een feest eruit ziet met cockpit en cabinepersoneel personeel als ze off duty zijn? Kom dan naar de 8e editie van Crew Lounge op zondag 22 maart in Escape deLux, want al dansend draag jij je eigen steentje bij! Voor meer details over Crew Lounge, de kaartverkoop en veel leuke foto’s van de vorige edities kan je op www.crewloungeevents.com kijken.