Partyflock
 
­ Nederland

Driemaal Sneakerz op zaterdag 14 maart
Nijmegen, Heerhogowaard, Amsterdam

gepubliceerd door , op
Zaterdag 14 maart Sneakerz MUZIK International in The Matrixx, Nijmegen
Sneakerz gaat deze avond internationaal, met dj/producer Eddie Thoneick in de line-up! Sneakerz staat er om bekend de heetste dj's uit eigen land te presenteren tijdens haar feesten. Op het platenlabel Sneakerz MUZIK produceren en remixen echter ook buitenlandse artiesten. Daarom wordt er zaterdag 14 maart tijdens het Sneakerz MUZIK event in The Matrixx (Nijmegen) voor het eerst in de Sneakerz geschiedenis een niet-Nederlandse dj naar voren geschoven. Eddie Thoneick uit Duitsland behoort in eigen land tot de grote namen en krijgt ook in Nederland steeds meer bekendheid. Zijn remix van het nummer 'I wanna freak you' (het origineel is een classic uit de jaren ’90 van Jodeci) stond afgelopen zomer weken bovenaan in verschillende Europese dancecharts en werd in alle clubs grijsgedraaid. Dat was niet zijn eerste grote hit. In 2006 brak hij, samen met Kurd Maverick, door met het nummer 'Love Sensation', wat door grote namen als Angello & Ingrosso, Axwell, Bob Sinclar, Morillo en vele andere gedraaid werd. Naast hem staan zaterdag 14 maart: Sidney Samson - die met zijn track 'Riverside' vorige maand op nummer 1 stond in de Australian (!) clubcharts, Grandslam op radio SlamFM was én deze week is uitgeroepen tot Dancesmash op Radio 538 – Gregor Salto, Bingo Players, Veron, Bassjackers, DJ Madskillz en MC's Dan Stezo & DiVine. Dit clubje topartiesten staat van 22.00 tot 05.00 uur garant voor goeie, opzwepende, melodieuze house! Entree aan de deur is 15 euro en 12,50 euro (ex fee) in de voorverkoop bij alle Primera winkels en online via www.matrixx.nl, www.sneakerzmuzik.nl en www.sneakerz.nl.

Twee vrijkaarten (e-tickets) winnen voor Sneakerz MUZIK International, 14 maart in The Matrixx? Ga naar: http://invitation.paylogic.nl/partyplanners/?mmid=17360 en vul daar je contactgegevens en motivatie in!

Sneakerz MUZIK terug in Waerdse Tempel (Heerhugowaard) zaterdag 14 maart
Na een succesvolle eerste editie afgelopen december, gaat Sneakerz MUZIK wederom een avond hosten in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Met achter de decks: Baggi Begovic, Bingo Players, Groovenatics, Youri Donatz, DJ Madskillz en Skitzofrenix. Vocalen worden verzorgd door New Kid on the Sneakerz block: MC yaNto, één van de MC Contest finalisten. In de tweede zaal staat de Shit is Bangin'' crew met Duustere DNS, EZD & Dejavu. Deze dj’s met verschillende muzikale achtergronden hebben de handen ineen geslagen om een stijlvol concept neer te zetten. Shit is Bangin'’ is het enige juiste antwoord op de vraag: "Wat doen jullie en wat draaien jullie zoal?" Je zou natuurlijk ook kunnen zeggen: "Nou, we organiseren legendarische avonden waar we eigenlijk alles draaien zolang het die funk heeft. En dat doen we met een viertal draaitafels, zodat er ook ruimte is voor onnavolgbare scratches en cuts." De vlotte lezer begrijpt dat het hier gaat om een concept waar ruimte is voor hip hop, latin, funk, reggae, rock, jazz en alles wat daar tussenin te vinden is. Met Shit is Bangin'’ wordt dit muzikale spectrum in één adem benoemd. Visuele ondersteuning zaterdag 14 maart in The Matrixx komt van DownWithDeco en VJ Liesbeth Bouwman. Entree bedaagt 15 euro aan de deur. Tickets in de voorverkoop kosten 12 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij Primera winkels en online via www.sneakerzmuzik.nl en www.sneakerz.nl.

Twee vrijkaarten (e-tickets) winnen voor Sneakerz MUZIK, 14 maart in de Waerdse Tempel? Ga naar: http://invitation.paylogic.nl/partyplanners/?mmid=17360, kies het juiste feest en vul je contactgegevens en motivatie in!

Sneakerz Panama (Amsterdam) 14 maart
Verwacht zaterdag de 14de in club Panama een dikke mix van gevestigde namen plus vers dj talent en een up-to-date geluid. In drie zalen, zoals bezoekers dat sinds de start bij de echte Sneakerz feesten gewend zijn. Panama-gangers kunnen zich zaterdag in de entreehal kosteloos laten 'bodypainten' met diverse logo's door de Fight Cancer crew. Entree bedraagt 15 euro, zowel in de voorverkoop als aan de deur. Voorverkoop vindt plaats bij alle Primera winkels en online via www.sneakerz.nl.

1 opmerking