Partyflock
 
­ Nederland

Studio K presenteert: Attractiv
Dansliefhebbers: het is tijd voor electro

anoniem gepubliceerd op
Studio K presenteert: Attractiv
10 maart 2009
De eerste editie van ‘ Attractiv’ is een feit. Een avond vol dansbare en raggende beats staat in de planning. Op zaterdag 18 april gaan de handjes tot diep in de nacht de lucht in. Een goed gevulde line-up in combinatie met een VJ, gezelligheid en het juiste aantal drankjes moet er voor gaan zorgen dat deze pilot er één wordt om nóóit te vergeten.

Een goed gevulde line-up is eigenlijk een understatement. Niemand minder dan de man die al 25 jaar in “het vak” zit, zal ‘acte de presence’ geven op Attractiv. We hebben het dan natuurlijk over Joost van Bellen . Deze dj van formaat zal bijgestaan worden door electro-, en technotalenten vanuit Amsterdam en omstreken. De kick off zal worden verzorgd door dj Dacka; een veelzijdig dj die eigenlijk overal wel voor in is. Het stokje zal overgenomen worden door twee talenten die het laatste jaar ontzettend aan de weg hebben getimmerd. Jasper Wolff is de gevierde winnaar van de TWSTd dj contest van 2008 en dit is natuurlijk niet voor niets. Deze talentvolle jonge jongen zal bijgestaan worden door Ferro, tevens een talent uit de TWSTD stal. Kid Reve, welbekend van de vele electro feesten die hij de afgelopen jaren georganiseerd en/of voorzien heeft van de nodige beats, zal zich natuurlijk weer van zijn beste kant laten zien. De avond wordt afgesloten met twee jongens die geen onbekenden meer zijn in de Amsterdamse electroscene. Homework is een duo die dit jaar meer en meer van zich zal laten horen.

Na een aantal jaren vanaf de zijlijn te hebben toegekeken hebben de twee initiatiefnemers het heft in eigen handen genomen. Onder het motto ‘gewoon een leuk feestje bouwen’ zijn zij november 2008 van start gegaan om hun eerste electro dansavondje te doen verwezenlijken. Nu is het daadwerkelijk zo ver: de (online)kaartverkoop is begonnen. Door de samenwerking aan te zijn gegaan met Studio K is Attractiv verzekerd van een sfeervolle en goed bereikbare locatie. De apparatuur die uit de kast zal worden gehaald zal net dat-beetje-extra kunnen brengen om de avond volledig te maken. De rokers onder ons zich niet te vervelen tijdens het sigaretje. Door een projectie met live beelden van de dansvloer gecombineerd met muziek, kunnen zij de feestgangers goed in de gaten houden waardoor niemand iets hoeft te missen.