Partyflock
 
­ Nederland

Tropicana Reunion 21 maart komt met versterking line up en nog meer extra's

gepubliceerd door , op
Tropicana Reunion 21 maart komt met versterking line up en nog meer extra's
24 februari 2009
Nog maar een kleine twee weken en Tropicana barst los in Rotterdam. Dat het een hot feestje wordt kun je wel aannemen, maar dit keer hebben ze nog wat extra's voor jullie! In de eerste plaats zijn er een aantal extra dj's voor deze avond. Niet zomaar dj's maar dj's die echt een eigen fanclub hebben. Twee daarvan hebben al vaker gedraaid in Tropicana. Dat zijn dj Melvin en dj Quest. Deze twee toppers hebben in de jaren 2000 en 2001 resident gedraaid in de Pacha in Rotterdam. Melvin met de Chill Night after party's en Quest als een van de weinige residents van de zaterdag avonden toen. Ook in de Tropicana hebben ze verschillende keren voor de Crazylandorganisatie gedraaid. Om het compleet te maken hebben ze dj MEM erbij gehaald. Deze topper heeft al op veel grote feesten in Nederland gestaan. Dance Valley, Madhouse Ahoy, Pleasure Island etc etc. Met deze versterking erbij kan het niet meer stuk op deze 21e maart. Het wordt een reunie om nooit te vergeten!


Mensen die nog nooit geweest zijn weten ook niet wat ze kunnen verwachten. Het is om te beginnen geen zwemfeest, hier heerst nogal wat onduidelijkheid over. De lokatie Tropicana is een zwemparadijs, maar wat veel mensen niet weten is dat naast het zwembad hele mooie zalen zijn ingericht met superkroonluchters, marmer en nog veel meer moois. In deze drie zalen wordt het feest gehouden. De crazylandorganisate kan jullie garanderen dat het een toplokatie is zoals jullie van hen gewend zijn. Het is zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken. En let op: dit keer kan ook de laatste keer zijn, want er komt in de toekomst een groot hotel te staan op die plek, dus misschien wordt het wel het laatste feest van deze organisatie ooit in Tropciana. Je mag het dus niet missen.


Als extra's voor de vip hebben ze dit keer een gratis dvd/cd bij binnenkomst. Een mooie vip ruimte 5 meter boven de dansvloer. Oesters, fruit, snoep, hapjes en massage worden door de organisatie betaald en vervelen zul je je niet op het vip deck. Ook is er voor de vips's een speciale vip ingang. De vip kaarten kosten maar 11 euro (32,50 euro) meer dan een gewone kaart dus wees er snel bij. Er zijn maar 350 vip kaarten in beschikbaar bij www.ticketonline.nl of www.easyticket.nl

Om nog mee te kunnen doen met de winaktie die ze hebben moet je snel zijn. Wil jij met je vrienden gereden worden in een limousine en gratis toegang krijgen? Dan moet je nog voor zondag aan de aktie meedoen. Ze gaan dit weekend de winnaar trekken dus schiet op!

Voor dit superfeest heeft de organisatie voor alle crazylandaanhangers iets heel leuks: je kunt meedingen naar een eigen limousine plus entree voor 4 personen voor deze avond. Deze haalt je op en brengt jou plus je gasten naar tropicana en uiteraard zet deze je weer netjes thuis af!
Maandag 9 maart kiezen ze de winnaar. Ga snel naar www.crazyland.org en doe mee.

14 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
lekker hoor hoor dit weer...
Zou leuk zijn met de limo :)
 
tropicana werden vroeger echt vette feessies gegeven, dus dit zal ook wel erg vet gaan worden
Dit wordt gewoon knallen.. :bounce:

Voor mij jaaaaren gelden dat ik in Tropi ben geweest, maar was echt een brute
locatie, alleen de hitte was ondragelijk, maar daar is een poosje geleden wat aan gedaan..
en met deze Dj's ken het niet meer stuk natuurlijk..
vande week me kaartje gefixxed.. (mucho's gracia's.. ;)) en een date geregeld
dus dit wordt een groot feest der herkenning...
Het eerste Crazyland feest op deze locatie ook meegemaakt dus kijken of het nog net
zo gek is als vroeger...



Lamaar komuhhhh...
Uitspraak van (K)Kissy(K) op vrijdag 6 maart 2009 om 14:43:
Zou leuk zijn met de limo

Zekers!!!

Heb vernomen dat Mike zelf de limo bestuurd:p
 
Gaat top worden
 
jaaa super weer!! altijd goede feestjes! eerlijk is eerlijk!! :bounce:
 
hier heb ik op gewacht
 
Nu ook nog Melvin, Quest en MEM d'r bij (y)

Gaat vast en zeker helemaal los daar in Rotterdam ! :cheer:
toppie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
We gaan er met zen allen een leuk feestje van maken!!!

Zin in!!
Dr zijn een heleboel mensen benieuwd na de uitslag van de limo
en het zal gisteren bekend gemaakt worden ma tot heden hoor je dr niks over:S