Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnenacht in de Melkweg met DJ Sneak, Marco Carola en Martin Buttrich

gepubliceerd door , op
Woensdag 29 april in de Melkweg: Traffic & Crackhouse op klinch. Speciaal ter ere van Hare Majesteits verjaardag is de hele Melkweg open voor publiek. Dat betekent Traffic in The Max, Crackhouse in de Oude Zaal, Disco Op Woensdag in de Theaterzaal en tal van andere ludieke activiteiten verspreid door de rest van het gebouw. En met artiesten als DJ Sneak, Marco Carola, Martin Buttrich en Polder wordt je avond gevuld met muzikaal vuurwerk van de bovenste plank.

The Max is het domein van Traffic, dat voor deze speciale gelegenheid een appetijtelijk programma heeft samengesteld. Uit de Laars van Europa hebben zij niemand minder dan Marco Carola overgevlogen voor een zeldzame drie-uurs-set. Iedereen met zijn technohart op de juiste plaats zal bij het horen van dit nieuws een kleine vreugdesprong niet weten te onderdrukken. Daarnaast staat ’s Neerlands hoop in bange technodagen Polder paraat met een live-act van wereldformaat. Met zijn internationaal gelauwerde album Poldermodel (2008) heeft het producer/live duo een lans gebroken voor Bataafse techno. Evenals resident/organisator Bart Skils, die inmiddels ook de continenten afstruint ter meerdere glorie van onze vaderlandse vierkwartsmaat, maar vandaag voor het thuisfront draait.

Dat Crackhouse een gevoel is, moge inmiddels duidelijk zijn. De heren van het residentiële Crackhouse-ABC (Aron Friedman, Brent Roozendaal en Carlos Valdes) werpen zich in de rol van openingsact op als ware cracksoldaten van Oranje. Maar voor hen blijft de ultieme verpersoonlijking van het crackgevoel toch echt DJ Sneak – sla Resident Advisors (Return Of The House Gangsta) er maar op na. Chicago’s meest meedogenloze house-bulldozer is zonder twijfel de perfecte afsluiter voor een bijzondere avond als deze. Maar het programma is pas echt compleet met Martin Buttrich, al sinds de jaren negentig een sleutelfiguur van de Duitse technoscene, als producer van onder andere Timo Maas en Loco Dice. Sinds een paar jaar treedt hij gelukkig ook naar buiten als artiest, anders zouden wij verstoken zijn gebleven van een aantal geniale tracks en livesets.

In de Theaterzaal op de eerste verdieping is het Disco Op Woensdag dat met de scepter zwaait. Wat zich tijdens de Oud en Nieuw viering ontpopte als de gezelligste uithoek van de Melkweg, belooft ook vanavond weer een heuse trekker te worden. Vaandeldrager van de new school discosound is San Proper, die met zijn Black Disco Bust al jaren een lans breekt voor de dansbaarste der dansstromingen. Dekmantel’s eigen Casper Tielrooij, Jan van Kampen en Thomas Martojo vertegenwoordigen in deze de nieuwste discogeneratie. Samen met Proper brengen de heren je deze woensdag tot ongekende hoogten tijdens een avondvullende back-to-back estafette.

Enfin, als je nu nog niet je schoenen strikt en je jas aantrekt om naar het dichtstbijzijnde postkantoor te rennen, weten wij het ook niet meer. Dit is namelijk een feest wat je gewoonweg niet kunt missen!

12 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 95822, 39766}
Vet hoor Sneak, Buttrich (y)
Sneak, dikke shit :jaja:
 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Zeker aanwezig :respect:
Hmm buttrich rockt! I lost my wallet ^_^
idd n hele dike line-up....maar K-Nacht wordt n rustig avondje om K-Dag vol gas te gaan.....zie deze line-up graag nog eens terug....

Wellicht Sneak op FYM ofzo???? Samen met Dennis Ferrer :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
Buttrich! :respect:
erg vet, maar zal wel weer fucking druk worden..helemaal met koninginnenacht..