Partyflock
 
­ Nederland

Sencity
The bridge to love!

anoniem gepubliceerd op
Sencity
2 maart 2009
FeestSencity · The bridge to love! Site
Datumzaterdag 14 maart 2009
LocatieMusis Site
Op 14 maart 2009 presenteert Skyway Sencity, The Bridge to Love. Dit feest gaat los in Musis Scarum in Arnhem en is heel anders dan reguliere feesten: bij Sencity staat de ultieme beleving van de muziek centraal.

Sencity: Het is mogelijk om muziek optimaal te beleven! Verleidelijke aroma´s, wervelende visuals, trillende dansvloeren, opzwepende lichteffecten, chillzones en massagestoelen zorgen voor een Senciterial evenement. Naast het zintuig “horen” kan je muziek nu ook voelen, zien, ruiken en proeven! Samen met de line up: Kraak & Smaak, ( 100% )Isis, Sven Prinsen & Tettero en Frankie Rizardo belooft Sencity een bijzonder evenement te worden vol met ongekende extra’s. Die BASS moet je niet horen, die moet je VOELEN, ruiken, proeven en zien!

Na edities van Sencity in Amsterdam, Rotterdam, Miami, Madrid, Kaapstad, Finland en Mexico vormt nu het Musis Sacrum in Arnhem het decor voor dit speciale muziekevenement. Wat Sencity extra bijzonder maakt is dat het evenement naast alle extra specials ook geschikt is voor doven en slechthorenden. De aromajockey zal zorgen voor de verspreiding van geuren en een signdancer zal de muziek vertalen naar de doven en slechthorenden. De vj’s prikkelen zicht, evenals de dansers. De sensefloor zorgt ervoor dat de avond tastbaar wordt en het laatste zintuig wordt gevoed door de smaaksensaties. Daarnaast zijn er masseurs, kappers en visagisten aanwezig om de avond compleet te maken!

Begin maart is ook Kaapstad aan de beurt: Sencity celebrate life, check this out! Dit evenement is onder andere bedoeld om de aidsvoorlichting bij dove jongeren onder aandacht te brengen. Bij dit fantastische evenement komt niemand minder dan dj Chuckie draaien en ook de Zuid-Afrikaanse topband Freshlyground. Zij staat garant voor een speciale avond voel prikkelingen van de zintuigen.

2 opmerkingen

Misschien dat ik even ga kijken :9
 
Leuk leuk leuk!

Ga ik heen!

:bounce: