Partyflock
 

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
· Inhoud


· Opmerkelijk


Dit is nou de grote "Waarom?" vraag :O
Voor de mannen onder ons geen verkeerd uitzicht trouwens o:)
Maar toch, waarom?


· Filmpje


Het blijft toch erg knap wat deze man allemaal doet :respect:


·PvdK


Poll, geopend op dinsdag 7 april 2009, looptijd van 5514.3 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Pasen vier ik

42139%
lekker feesten in het lange weekend
41139%
niet
19718%
thuis met familie
373%
thuis met vrienden


· Interviews


Bart Skils - Op weg naar meer warmte en groove · Als je Bart Skils zegt, zeg je Static, VOLTT en Traffic. Podia waar een groot aantal technotalenten en –toppers uit de hele wereld hebben gestaan. Partyflock sprak de muziekliefhebber Skils over de ontwikkelingen in de techno en zijn samenwerking met Anton Pieëte; “Er komt gelukkig weer meer warmte en groove in de muziek!”

· Column


Tijd heelt alle wonden · Het is juli 2006. Ik sta met een sangria in mijn hand in een discotheek in Blanes, Spanje. Ondanks mijn zomerse kleren heb ik het warm, en ik probeer me met een bierviltje wat koelte toe te wuiven. Naast me sta jij. Ik schat dat je halverwege de twintig bent. Aan je kledingkeuze te zien ben je een kakker, en aan je drinkgedrag lees ik af dat je een student bent.

· Recensies


Kuffdam - Network De Schotse trance artiest Kuffdam (echte naam John Steven) heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een veelbelovend producer tot een gesetteld producer. Gesetteld in de platentassen en –tegenwoordig net zo belangrijk- Ableton mapjes van de grote DJ’s die deze planeet rijk is. Zijn hits als ‘Summer dream’, ‘Tears’, ‘The ones we loved’, ‘Burning up’ en ‘Dream maker’ werden en worden gedraaid door onder meer Tiësto, Judge Jules (Kuffdam is soms wekenlang niet van zijn BBC Radio 1 show af te sláán), Armin van Buuren en Paul van Dyk.

OM: Miami 09 - Mixed by DJ Fluid Daar waar je tijdens de zomerperiode veel compilatie-cd’s in de winkel ziet liggen met de toevoeging ‘Ibiza’ aan de titel, is het deze periode van het jaar vooral de naam ‘Miami’ die je voorbij ziet komen. Reden hiervan is de Winter Music Conference (WMC), gehouden in -jawel- het Amerikaanse Miami.

Cosmic Gate - Sign of the Times In mijn herinnering is het een jaar of acht geleden, zo rond 2001. Ik had net de nieuwe Recorded-cd van Johan Gielen gekocht en zat op mijn kamertje te genieten van wat één van mijn beste aankopen van dat jaar zou blijken. Ik was al behoorlijk trance-minded, maar echt veel wist ik er eigenlijk nog niet van.

Defected in the House - Miami 09 Afgelopen maand vond in Miami weer de jaarlijkse Winter Music Conference plaats en traditiegetrouw verschijnen er in dezelfde periode de nodige bijbehorende mix-compilaties. De release van OM Records hebben we al besproken, nu is het tijd voor een ander groot en gerespecteerd label, namelijk Defected Records.

Balance 014 - Joris Voorn In Japan is hij al een tijdje uit maar twee weken geleden was Europa ook eindelijk aan de beurt. We hebben het hier over de nieuwste cd uit de Balance DJ-mix serie verzorgd door Joris Voorn. Het betreft geen traditionele DJ-mix op schijf, maar in navolging van grootheid Richie Hawtin (DE9 | Transitions) heeft Joris Voorn er ook voor gekozen Ableton Live te gebruiken.

· Goed fout (y)


oooeefffff... don't hassel the hoff B)


· De ontdek je plekje quiz


We hadden hoop op een goede locatie die niet snel geraden zou worden, maar dat werd in 10 minuten te niet gedaan.
Recklezz, beter bekend als ruk.... :9 raadde het snel en het was inderdaad Empire New York.
Een nieuwe en pittige, of niet o:)


· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

Lekker lang feestweekend voor de boeg :cheer:


· In de spotlight : Ja nou en (6)


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    Ja nou en (6)
  2. Echte naam:
    Janou
  3. Leeftijd:
  4. Woonplaats:
    In het o zo mooie limburg ( Weert )
  5. Relatie:
    Nee
  6. Dark of Light?
    Light, kunne we ook lezen zonder lenzen !
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben student en horeca medewerkster in discotheek The Energy in Budel
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Via een vriendin
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De agenda! Kijken of er nóg meer leuke feestjes zijn !
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    De fake profielen !
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Alle fake profielen er af dondere O:)
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Project hardcore 2007, super sfeer.. een feest om NOOIT meer te vergeten!
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Baas van een té dikke locatie ?!
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    SummerQueen
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Hardcore, nou als jong meisje al liefde voor die heerlijke harde dreunen(L)
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Nee, brave Janou O:)
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Het aantal fake profielen!
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee, word eens tijd !
  19. Wat is de grootste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Van limburg naar Leidschendam, wat een afstand! Maar ja 't duurd even en dan heb je ook wat ( Dominator :kwijl: )
  20. Schuw of fotogeil?
    Fotogeil dankzij onze Rudy303™
  21. Ben je donateur en waarom?
    Nee, arme student !
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    1/2 jaar geleden om ze te laten knippen
  23. Studeren, achter de bar of Uitzendbureau? Nou, ik doe alle 3... ( Loop stage als intercedente )
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
  25. ! Dagelijks op flock te vinden het is een verslaving !
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    verwijderd, Rudy303™ en "Nikki"

We bedanken Ja nou en (6) voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Dit was een van de meest baanbrekende formaties in de jaren zeventig. Begin jaren zeventig werkten ze nog onder de naam Organisation, maar vrij snel werd dit het bekende Kraftwerk. Hun doorbraak vond plaats in 1974 met de hit Autobahn en in 1991 kwam deze track uit op het album The mix.



· Anekdotes


Deze week is er genoeg voorbij gekomen, maar niet geschikt voor de KNIP :9

· Geen heden zonder verleden

  • 1875 - Koning Albert de eerste geboren
  • 1969 - Hoogste max. temperatuur (22,5 graden) Vroeger :lief:
  • 1973 - Pablo Piccaso overlijdt
  • 1994 - Polen verzoekt om toetreding EU



· Nieuwsberichten


OnThaFloor krijgt eigen programma op TMF Hitradio
Het Amsterdamse platenlabel OnThaFloor Music lanceert deze vrijdag een eigen programma tijdens de ‘TMF Hitradio Clubnight,’ de vernieuwde vrijdagavond van TMF Hitradio. Vanaf 3 April a.s. is ‘OnThaFloor Radio’ wekelijks te beluisteren tussen 21.00 en 23.00 met de vetste house en club tracks van het moment. Beluister ‘OnThaFloor Radio’ via de kabel, satelliet of online en hoor DJ’s Dekky, Jay Santi & Silverius in de mix met speciale aandacht voor onder andere de ‘Just House Classic’ & ‘OnThaFloorfiller’ van de week. Tevens zal de show elke editie afgesloten worden met een mix van een (inter)nationale gast DJ, deze vrijdag te beginnen met niemand minder dan Funkerman! Wat een geweldige manier om je weekend in te luiden! Lees verder!






Podcast Tiësto's club life in Miami verkozen tot beste van de wereld

De podcast van het Radio 538 danceprogramma Tiësto's club life is tijdens de International Dance Music Awards in Miami (IDMA) verkozen tot de beste internationale podcast. Ook genomineerd in deze categorie waren Gareth Emery Podcast , Above & Beyond: Trance Around the World, 538 Dance Department en Crobar Bora Music HouseCast. Vorig jaar won 538 Dance Department de award voor beste internationale podcast. Tiësto heeft in totaal maar liefst vier awards in ontvangst genomen, namelijk ook nog die voor 'Best Artist', 'Best Global DJ', en 'Best Full Length DJ Mix'. In totaal maakte Radio 538 kans op drie International Dance Music Awards.

In de categorie beste radiostation internationaal, beste podcast voor 538 Dance Department en beste podcast voor Tiësto's club life. De awards zijn in Miami uitgereikt tijdens de 24e editie van de Winter Music Conference. De nominaties en uiteindelijke winnaars van de prestigieuze danceprijzen zijn bepaald door het publiek dat via www.wintermusicconference.com heeft gestemd. De podcast van het Radio 538 danceprogramma Tiësto's club life is een Engelstalige podcast-show en is inmiddels al ruim negen miljoen keer gedownload. De podcast is wekelijks te downloaden via www.radio538.nl. Tiësto's club life is iedere vrijdag van 22.00 uur tot 02.00 uur op Radio 538 te beluisteren




New Cool Collective wint de eerste Red Bull Soundclash van 2009
Na een extreem heftige battle is New Cool Collective tot winnaar uitgeroepen van de eerste Red Bull Soundclash van 2009! De jonkies van Nobody Beats The Drum lieten hun tanden zien, maar moesten uiteindelijk in het stof bijten. Na een sudden death in het uitzinnige en uitverkochte Luxor Live Arnhem mocht New Cool Collective de beker in ontvangst nemen.

Bij de Red Bull Soundclash stijgen talentvolle bands in een heftige competitie boven zichzelf uit. De oude rotten van New Cool Collective bleken deze keer te sterk en te creatief voor de jonge honden van Nobody Beats The Drum. Hierbij beschikte New Cool Collective over een geheim wapen in de persoon van de Nachtburgermeester van Rotterdam, Jules Deelder. De special guest van Nobody Beats The Drum was Maurits Westerik van GEM.

Ook aan creativiteit geen gebrek aan beide kanten van het slagveld. New Cool Collective had zich voor de gelegenheid gekleed in legeruniformen. Nobody Beats The Drum beschikte over een sampler met de hoofden van de tegenstanders erop en probeerde hen op stang te jagen met uitdagende visuals. Het bleek onvoldoende om New Cool Collective van de overwinning te houden. Bij een 3-3 stand bepaalde het publiek dat New Cool Collective de beste van de avond was. Met een neuslengte, volgens host Frank Evenblij.




Onderzoek naar informatie op website
In het kader van een opleiding aan de HU doet een studente een onderzoek voor het Trimbos-instituut. Op de website www.drugsinfo.nl staan teksten over drugsgebruik tijdens de zwangerschap. In 2006 zijn deze inhoudelijk gecheckt. Nu wordt de mening van de doelgroep over de teksten onderzocht. Zij zou de doelgroep graag via verschillende wegen willen benaderen d.m.v. een digitale enquête. Volgende week wordt daar een link geplaatst die verwijst naar de enquête.

De volgende vragen komen aan bod:
  • Worden de teksten op de juiste manier geïnterpreteerd?
  • Welke reacties en emoties roepen de teksten op?
  • Vindt de doelgroep de teksten volledig?

De gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden.

Wil je je mening geven dan kun je via www.drugsinfo.nl de betreffende teksten lezen en vervolgens binnenkort de enquete invullen.




Schrijf je in voor De Grote Prijs van Nederland 2009
De inschrijving voor de Grote Prijs van Nederland 2009 is gestart! Inschrijven kan t/m 12 april. Al bijna 25 jaar is de Grote Prijs van Nederland dé kans voor muzikanten, bands, mc’s en producers die toe zijn aan de volgende stap. In vier verschillende categorieën - Singer/Songwriter, Rock/Alternative, Hiphop en Dance/Producers - kunnen talentvolle en ambitieuze muzikanten zich inschrijven om mee te dingen naar een plek in de Finale op het podium van Paradiso of de Melkweg en kans te maken op een uitgebreid prijzenpakket (o.a. 5000 euro, een videoclip en studiotijd). Voor oud-deelnemers als Junkie XL, Pete Philly, Sabrina Starke, Face Tomorrow, Roosbeef en Lucky Fonz was de Grote Prijs de springplank naar verder succes. Kijk voor meer informatie op www.groteprijsvan.nl






· Nooit grappig


Nooit grappig is je rijbewijs halen en kwijtraken voor je hem hebt kunnen ophalen
Een 28-jarige man uit Huizen haalde donderdag zijn rijbewijs, maar met het ophalen ervan hoeft hij geen haast te maken. Zondagochtend vroeg betrapte de politie hem in Zeewolde op rijden onder invloed. "Zodra hij het heeft, kan hij het meteen inleveren", aldus de politie. De politie in Flevoland hield alcoholcontroles in Almere en Zeewolde. In totaal waren er 25 mensen die te veel hadden gedronken. Drie automobilisten moesten hun rijbewijs inleveren.






· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


De Grote Rekendag, tis vandaag :D

· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Het is een ellende in Italië met die aardbeving. Ons medeleven naar die mensen die iemand kwijt zijn geraakt :cry:
Dodental opgelopen tot 250




KNIP – 4e jaargang – nr. 14

84 opmerkingen

knip :cheer:

geen anekdotes :(

ondekje plekje...
discotheek 't Kruispunt
laatste aanpassing
 
Anekdotes. :[
 
janouuuu 8) (L)
NAJIB :D
time flies.....groot man geworden!!!
 
Het blijft toch erg knap wat deze man allemaal doet

:respect:

Blijf het een leuk filmpje vinden :)
 
lunenburg in loosbroek??
Danspalijs Haaksbergen misschien ???

Of Dieka in markelo ????

Geen idee anders...
Landgoed Hackerom, Erp Veghel :D
Uitspraak van Snq op woensdag 8 april 2009 om 19:06:
Landgoed Hackerom, Erp Veghel :D

nu jij het zegt... klopt idd.
het grasveld rechts boven in is voor pinsterparty altijd geweest
links de hardcore/freestyle tent
rechts de hardnature tent...
en onderin de main

tenminste zo herken ik het iig :)
99% zeker
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 53030, 101755, 39843}
Goed fout, is eerder fout fout fout :P

Leuke knip weer.. en de show van Najib Amhali roeleert, al tig keer gezien! :D
 
landgoed hackerom inderdaad, zag hem ook, maar was te laat :'(
Wat zijn ze allemaal weer snel zeg :P De knip moet je lekker op je gemakje lezen :D
Uitspraak van Snq op woensdag 8 april 2009 om 19:06:
Landgoed Hackerom, Erp Veghel

Ubervette locatie (H)
 
Kraftwerk :respect:
Uitspraak van << Malvin >> op woensdag 8 april 2009 om 19:09:
99% zeker

100% zeker, dat is Hackerom\Keldonk..
laatste aanpassing
Uitspraak van .Stef. op woensdag 8 april 2009 om 19:12:
De knip moet je lekker op je gemakje lezen

k had m al uit voor het filmpje van Najib was afgelopen :(
najib! :respect:

Hasselhof (L) :$
 
Artiest SinSuline
anekdotes

Deze week is er genoeg voorbij gekomen, maar niet geschikt voor de KNIP


nieuwsgierig ja.... nieuwsgierig... :yes:
kutzooi, weten we em weer eens.. zijn we te laat.
Hackerom, leuk feestje gehad afgelopen jaar :cheer:
Dan gaan we hem straks na het werk maar eens op het gemak lezen :)
 
Najib is tha best !! :respect:
Kraftwerk \o/
Daviiiiiiiiiiiiiiiid 8)

Fucking held is het :respect:
Najib :respect:



Ook leuk stukje uit nieuwste:)
laatste aanpassing
 
david hasselhoff fout?!

dat meeeen je niet joh!
Zeker is Najib kei goed :respect:
Heeft Coldplay nou iets gejat van Kraftwerk ???

Luister bij het filmpje van Kraftwerk (hierboven) maar vanaf minuut 1.12


en dan Coldplay - Talk
laatste aanpassing
 
haha zelfde deuntje inderdaad!
Kraftwerk, helden!

En Kraftwerk staat netjes in de credits bij de Coldplay track hoor ;)
Artiest Modtro
Uitspraak van DanielV op woensdag 8 april 2009 om 19:52:
Heeft Coldplay nou iets gejat van Kraftwerk ???

wie heeft niets gejat van Kraftwerk ? :respect:
Duuuuuuuu!

8)

heerlijk fout!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 april 2009 om 19:02:
janouuuu

Lieffie (K)
Uitspraak van Rudy303™ op woensdag 8 april 2009 om 19:06:
Wie is die Janou?

En wie ben jij:[
 
hm.. deze knip is wat minder :(
 
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu du allein kannst mich verstehen b)

Najib :respect:
Kraftwerk!!
laatste aanpassing
Dit is nou de grote "Waarom?" vraag
Voor de mannen onder ons geen verkeerd uitzicht trouwens
Maar toch, waarom?

Waarom? De grote vraag is: zijn er niet nog meer foto's?!
 
Artiest Hardstarr
Uitspraak van lamtak op woensdag 8 april 2009 om 22:12:
Dit is nou de grote "Waarom?" vraag
Voor de mannen onder ons geen verkeerd uitzicht trouwens
Maar toch, waarom?

Ik denk dat ze naar de andere kant van het hek wilde? :p
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 april 2009 om 22:23:
Ik denk dat ze naar de andere kant van het hek wilde?

Een beetje fotograaf doet moeite voor zijn foto's.
Uitspraak van .Stef. op woensdag 8 april 2009 om 19:12:
Wat zijn ze allemaal weer snel zeg De knip moet je lekker op je gemakje lezen

ja is niet meer leuk.. om precies 19:00 de eerste opmerking al haha :S
Het blijft toch erg knap wat deze man allemaal doet

:yes:

zo ook
Tiësto



;)


:respect:
laatste aanpassing
kraftwerk, helden
laatste aanpassing
 
Najib :respect:

Was bij die DVD-opname aanwezig! :D
 
Dit is nou de grote "Waarom?" vraag

:lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 april 2009 om 22:23:
Ik denk dat ze naar de andere kant van het hek wilde? :p

Dat TomTom bordje heeft er vast wat mee te maken ;-)
Kraftwerk! (Y)
Recklezz, beter bekend als ruk.... :9

Held, jwz! B)
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Jewait!!!!

:vaag:
ontdek je plekje:

idd wel hackerom op de foto zie je het 'centrum' van keldonk het weiland waar voorheen pinksterpar-t en hoh gehouden werd is buiten beeld dat zou dan rechtsboven de geplaatse foto zijn.

ze zullen het wel bedoelen maar het onderwerp is niet zichtbaar op de foto

verder wel aardig knip
Artiest {SHOWLIST artist 64353, 74935, 64355, 64354, 71956}
ondekjeplekje: olde beth wehl
Artiest {SHOWLIST artist 41153, 33734, 37754}
Ook maar ff, Kraftwerk!! :D
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Partyflock
Najib (y)
Kraftwerk _O_
Hasselhoff :mixje: :bier:
 
Artiest {SHOWLIST artist 78589, 72605}
janouuu :bye:!
JANOU IN DE SPOTLIGHT :respect: (L)

Uitspraak van Roel. . :bier: op donderdag 9 april 2009 om 09:19:
idd wel hackerom op de foto zie je het 'centrum' van keldonk het weiland waar voorheen pinksterpar-t en hoh gehouden werd is buiten beeld dat zou dan rechtsboven de geplaatse foto zijn.

inderdaad :jaja:
laatste aanpassing
Najib (Y) :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 30215, 35162}
Uitspraak van Jappie.NL op woensdag 8 april 2009 om 19:06:
Danspalijs Haaksbergen misschien ???

Of Dieka in markelo ????

zeker niet geen stop lichten en geen grote olifant voor de deur ;)
Bekende flocker in de spotlight :)
Uitspraak van DanielV op woensdag 8 april 2009 om 19:52:
Heeft Coldplay nou iets gejat van Kraftwerk ???

beter goed gekopieerd dan slecht gejat zeggen ze toch ;)

:respect: kraftwerk :Yes:


:bye: janoutje (L)
ontdek je plekje is echt niet empire new york
Uitspraak van KS op donderdag 9 april 2009 om 15:29:
Bekende flocker in de spotlight :)

ken ik niet :P
Ontdek je Plekje:
Dit plekje moet nog ontdekt worden



wat een gehucht :x
laatste aanpassing
Uitspraak van Kellogs:facepalm: op donderdag 9 april 2009 om 13:45:
JANOU IN DE SPOTLIGHT

Lievvie:bye:
Uitspraak van KS op donderdag 9 april 2009 om 15:29:
Bekende flocker in de spotlight

Nee toch ?O:)
Uitspraak van Screamcore op donderdag 9 april 2009 om 20:35:
janoutje

Maat:bye:
Uitspraak van Ton30071989 op donderdag 9 april 2009 om 21:15:
Dit plekje moet nog ontdekt worden



wat een gehucht

easyyyy on he :P
daar is harmony of hardcore en pinksterpar-t...
gehucht of niet .. vette feesten zijn het wel (F) ;)
Nahib !!!! 1 brok :respect: voor die vent.
Uitspraak van Snq op woensdag 8 april 2009 om 19:06:
Landgoed Hackerom, Erp Veghel

:jaja:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 april 2009 om 19:01:
Anekdotes.

zijn t leukste van de knip...:/
 
"de oude school" keldonk :P festival terrein van de pinksterpar-t staat er helaas net niet op
kraftwerk :| wat een helden op ilt :|