Partyflock
 
­ Nederland

Swingbeatz

anoniem gepubliceerd op
Swingbeatz
25 februari 2009
Swingbeatz is een van de weinige evenementen die al bij het opengaan van de deuren een feestje is. De mensen beginnen bij binnenkomst met dansen en gaan pas van de dansvloer weg als de muziek stopt. Swingbeatz is een ware tijdmachine en maakt een muzikale reis door de jaren 70, 80, 90 en brengt de beste R&B,-, Hip Hop,-, House,- en Tropicalclassics en de hits van dit moment tezamen met een lange stop bij de Swingbeat periode.

Artiesten als Bobby Brown, Baby Face, The Mac Band, Big Daddy Kane, Kwame, Midnight Star, Troop, After 7, Karen White, SOS Band, Guy, Good Girls, En Vogue, Boyz II Men, Jodeci enz. maar ook The Eurythmics, James Brown, Soul II Soul, Terence Trent D'arby, Boy George en Bob Marley komen voorbij. Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-In/Network, Metropool, Cartouche,Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende.

Swingbeatz, een oude rage, geeft een nieuwe impuls aan het uitgaansleven in Rotterdam. Redenen genoeg om de Swingbeatz @ Thalia avond die elke 2e vrijdag van de maand gehouden wordt te bezoeken en daar al die oude bekenden uit de jaren 80 en 90 weer te spreken en toekomstige vrienden te ontmoeten. Kom met ons gezellig grooven op de lekkerste Swingbeats, dansen en stampen op de knallende disco & mellow klassiekers, en chillen op de zwoele slow jams.

Swingbeats was al een rage in de jaren 90, nu voegt SWINGBEATZ hier een extra dimensie aan toe. Onze DJ’s bij Swingbeatz avonden zijn o.a. Mixmaster J, Chippie, Orlando en Superior.

CU @ SWINGBEATZ
Let op: Leeftijdscontrole!
www.swing-beatz.com