Partyflock
 
­ Nederland

Tweemaandelijks op 1e vrijdag van de maand
'Addicted' in Club Monza, kick-off 6 maart

gepubliceerd door , op
Tweemaandelijks op 1e vrijdag van de maand
25 februari 2009
Na Amsterdam is nu ook Utrecht aan de beurt: vanaf maart is Addicted, Erick E's eigen house concept met internationale allure, niet alleen in Panama te vinden maar ook in de Utrechtse Club Monza! En wel op de eerste vrijdag van de oneven maanden. De kick-off vindt plaats op vrijdag 6 maart van 23.00 tot 05.00 uur, met dj's Prok & Fitch uit de UK, Erick E zelf, Baggi Begovic, Bingo Players en Groovenatics in de hoofdzaal. House voert de boventoon, maar op veler verzoek wordt de tweede zaal 6 maart meer minimal ingevuld met dj's Madskillz, Franky Rizardo en Youri Donatz.

Addicted weer maandelijks van de partij
Sinds oktober 2007 was de eerste zaterdag van de maand in Panama gereserveerd voor Addicted, het concept van clubkoning Erick E. Dit jaar wordt de eerste zaterdag van de maand in Panama afwisselend ingevuld door Addicted en House Republica, het nieuwe feest van dj ROOG, die daar in goed overleg met zijn maatje Erick E zijn eigen clubavond is gestart. Met de komst van Addicted in de Monza staat Addicted nu weer maandelijks op de kaart:

Oneven maanden => eerste vrijdag van de maand @ Club Monza (Utrecht)
Even maanden => eerste zaterdag van de maand @ Panama (Amsterdam)
Voor meer informatie en kaartverkoop zie: www.addictedto.eu.

Addicted to Club Monza
Club Monza aan de Potterstraat in Utrecht is een tijdje gesloten geweest in verband met een ingrijpende verbouwing. Het vernieuwde, gelikte interieur in combinatie met het wereldwijd geprezen Funktion-One geluidssysteem maken van de Monza een kwaliteitsclub die zich kan meten met internationale standaarden. Erick E: "De house die tijdens Addicted gedraaid wordt komt gewoon het allerbeste tot zijn recht met Funktion-One. Ondanks al het moderne spul ademt de club een intieme besloten sfeer, wat super goed past bij het Addicted concept". Voor meer informatie zie: www.clubmonza.nl.

Addicted to Prok & Fitch @ mainroom
Brighton boys Ben Prok & James Fitch waren vorig jaar te gast bij Addicted in Panama en worden, voor zie ze nog niet kent, nu ook in Utrecht voorgesteld. Het zijn geen kleine jongens; met name in de UK gaan ze sky-high en tijdens de Winter Music Conference in Miami eind maart draaien ze op de Stealth party van Roger Sanchez. Als producersduo hebben ze net de laatste hand gelegd aan de track 'Redlight' (samen met DJ Disciple) en aan remixen voor Cevin Fisher en Syke'n'Sugarstarr. Hun laatste single 'El Beasto' staat op nummer 5 in de buzz chart en meer nieuwe tracks komen er aan op de labels Sneakerz MUZIK en Cr2 Records. Voor thuisblijvers, of onderweg in de auto: een interview en mix van Prok & Fitch wordt vrijdag 6 maart tussen 00.00 en 01.00 uur uitgezonden in het radioprogramma Clubbin' op SLAM!FM.

Addicted Studio
In de tweede zaal, de Monza studio, zijn Franky Rizardo, Youri Donatz en DJ Madskillz vrijdag 6 maart van plan een wat meer techhouse- minimalistische set neer te gaan zetten. Franky en Youri brengen hun nieuwe samenwerking 'I know it's a copy' ten gehore. Youri's eigen tracks 'Baseball Philosopher' en 'Hussle Flavour' (sinds deze week uit op zijn label Colorswork Recordings) gaan de dansvloer rocken en ook zijn remix 'Ducktale' (van Nicky Romero, op het label van DJ Madskillz) krijgt momenteel enorm goeie feedback van collega dj's. De bootleg die Donatz gemaakt heeft van de plaat 'Girls kiss Girls' levert vreemde situaties op voor zijn draaitafels; het Monza publiek is gewaarschuwd… Voor meer informatie over de Addicted artiesten van 6 maart zie: www.1management.nl.

1 opmerking

Zet dan Erik Heijting neer in de 2e zaal :)