Partyflock
 
­ Nederland

Win limousine naar Tropicana Reunion Party in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Win limousine naar Tropicana Reunion Party in Rotterdam
24 februari 2009



Na zoveel jaren wachten en honderden emails verder komt de Crazyland organisatie eindelijk weer terug op de plek waar het allemaal begon! Een geweldige plek waar je het mooiste uitzicht hebt over de Maas. Nee het is niet in het zwembad, maar in het dancegedeelte van Tropicana en het Ornament daarboven. De zalen hangen vol met kroonluchters en hebben marmeren vloeren. Een hele chique lokatie dus waar eindelijk, na zes jaar, weer een dancefeest is van allure. Het gehele Tropicana aan de Maas gaat helemaal weg over een paar jaar en misschien komt dit dus ook niet meer terug. Pak je kans dus om er nog een keer bij te zijn, want voor je het weet staat er een groot Hiltongebouw op die plek. Tropicana was jarenlang van 1999 tot 2003 een zeer geliefde lokatie en wellicht herinnert iedereen zich nog de feesten van Lunapark, Crazyland en Hardbass die er gegeven werden. Juist daarom is het belangrijk dat er een reunion party komt voor al die mensen die zich kostelijk vermaakt hebben op deze lokatie. Over een maand is het zover om nog eens lekker los te gaan op deze unieke lokatie aan de Maas. Ook voor de mensen die nooit geweest zijn is deze lokatie echt een must om een keer heen te gaaan. Vriendelijk barpersoneel, goede beveiliging, voldoende parkeergelegenheid, supermooi uitzicht, airco inside en veel mooie dansruimtes. Bovenin heb je ook nog eens het Ornament. Een zeer mooi aangeklede ronde zaal met super uitzicht over de maas. In deze zaal worden vaak bruiloften gegeven en dat is niet voor niks.



Om het nog allemaal mooier te maken hebben ze ook gedacht aan een superlineup uit die tijd! Jongens die daar in die jaren nog niet echt bekend waren maar nu hele bekende namen in de scene zijn. Denk aan Randy Katana, Quest en Melvin. Speciaal zijn de zalen onderverdeeld zoals ze dat toen ook deden in die tijd. In zaal 1 komen de club, house dj's langs zoals Randy Katana, Jean, Melvin, Quest, Mike S, Hardwell en Billy the Klit. Zaal 2 wordt een echte onvergetelijke oldskool, early rave avond met dj's als The Darkraver, Vince, Lady Dana en Francois Ze hebben natuurlijk ook nog die onvergetelijke vip area boven waar je zo mooi uitzicht hebt over de hele zaal benenden inclusief de dj's en entertainers. De organisatie zorgt ervoor dat jullie je niet vervelen en dat het weer een ouderwets avondje stappen wordt met leuke mensen, topsfeer, gave entertainment, lasers, baden, pimp palace en booming muziek. Deze avond mag je gewoon niet missen......




Koop je tickets voor 21,50 bij Easyticket of Ticketonline. Ook voor vip kaarten 32,50 euro kun je bij deze voorverkoopsites en -adressen terecht! Met een vip kaart krijg je gratis vers fruit, snoep, massage, dvd, cd en snacks. Ook is voor de vip een speciale ruimte boven de dansvloer en de dj! Wees wel op tijd met de vip kaarten want die gaan hard. Meer info www.crazyland.org

Voor dit superfeest heeft de organisatie voor alle Crazylandaanhangers iets heel leuks! Je kunt meedingen naar een eigen limousine plus entree voor 4 personen voor deze avond. Deze haalt je op en brengt jou plus je gasten naar tropicana en uiteraard zet deze je weer netjes thuis af! Ga snel naar de site en doe mee www.crazyland.org.

22 opmerkingen

 
yessssssss here i come !
 
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lekker dit feestje!!!!!
 
Partytime!!!!! :cheer: :cheer:
Heerlijk, eindelijk weer eens een feestje om de hoek. En dat uitzicht is onvergetelijk. Count us in.
Tropicana aan de maas Top!
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Ziet er dik uit... doe mij die limo maar..... :):)
 
Uitspraak van dj ko-c op woensdag 25 februari 2009 om 13:56:
doe mij die limo maar.....

Mogen wij dan met je mee
 
kaartje in de pocket.
wordt topfeessie
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 25 februari 2009 om 14:37:
Mogen wij dan met je mee

Jullie wel... :):)
Uitspraak van dj ko-c op woensdag 25 februari 2009 om 15:54:
Jullie wel...

Zo werkt dat niet hey!!!! Eerst aan alle voorwaarden voldoen. Trouwens flyeren uit de achterbak van een Limo (zo cliche) En voor jouw Koos, hebben we een limo (ranja met een rietje)
en als ik de limo win, mogen jullie allemaal meerijden.....ook jij koos!!!
 
Oohh dat willen wij wel :D
Uitspraak van kokonuts op woensdag 25 februari 2009 om 19:19:
en als ik de limo win, mogen jullie allemaal meerijden.....ook jij koos!!!

Kokomutsje, zoveel peoples passen er niet in een limousine. En er rijdt ook geen bus over de maasboulevard.
ok ok. las net aktie is veranderd. de mensen die niet gewonnen hebben kunnen toch nog opgehaald worden



goed bezig..
 
Uitspraak van dj ko-c op donderdag 26 februari 2009 om 08:33:
las net aktie is veranderd. de mensen die niet gewonnen hebben kunnen toch nog opgehaald worden

:roflol: whaha!

Mijn voorkeur gaat dan toch uit naar zoiets als dit: :p


;-)
Feestje lijkt me super!! Maar wat een kutactie met die limousine...heb je eerst hyves nodig voor je mee kan doen deraan..:\ Heb niet eens hyves !
Uitspraak van Chronic1985 op donderdag 26 februari 2009 om 15:23:
heb je eerst hyves nodig voor je mee kan doen deraan.. Heb niet eens hyves !

is zo gemaakt....
 
Uitspraak van Chronic1985 op donderdag 26 februari 2009 om 15:23:
Maar wat een kutactie met die limousine...heb je eerst hyves nodig voor je mee kan doen deraan.. Heb niet eens hyves !

Idd kut ja.
 
Ooohhh gaaf zeg zo'n limo actie. Lijkt me wel heel erg klasse om zo op een feestje te mogen komen.
 
ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW dope actie zeg
wauwie limo crazyland tropicana wat willen we nog meer top

count me in ....
die limo ga IK winnen!!!!!!!! Joehoe!!!! :woop: wie lief is, mag mee ;-)
 
Werkzaam bij Afterdreams





O:)
laatste aanpassing