Partyflock
 

Snotapen
invites Squz Agency

anoniem gepubliceerd op
Snotapen
19 januari 2009
FeestSnotapen · invites Squz Agency
Datumvrijdag 27 februari 2009
LocatieLust Site
Ze blijven maar komen, en ze gaan ook nog lang niet weg. Iedere laatste vrijdag van de maand is het weer raak in de Utrechtse Lust aan de Nobelstraat. Dan doet Snotapen de deur voor je open en kun je de hele avond en een stuk in de nacht genieten van elektronische geuren en kleuren. Op vrijdag 27 februari zijn de heren DJ’s van Squz Agency te gast. En één ding is zeker: de apenrots van Gibraltar is er niets bij!

Boekingsbureau Squz komt nog maar net om de hoek kijken, maar hebben toch al een plekje kunnen verwerven in boekingsland. Vooral omdat hun jonge artiestenstal overloopt van talent. Op Snotapen komt een groot deel ervan gezellig een plaatje opleggen. Zo is Jazzfanaat Bert de Rooij aanwezig om je alle kanten uit te sturen. Deze Arnhemmer is de belichaming van eigenheid en laat zich door niet en niemand gekmaken, behalve door zichzelf. En geheel terecht natuurlijk! En wat te denken van Dollkraut? Ook zo’n DJ waarvoor je als een blok valt, wanneer je ook eens iets anders wil horen dan de four-to-the-floor die je overal terughoort. Beiden hebben een grootse smaak en de macht om dikke platen te draaien. Op zich al reden genoeg dus! Het is dan ook niet meer dan logisch dat deze twee helden er samen lustig op los gaan draaien. Dollkraut en Bert de Rooij zullen de Snotaapjes trakteren op een heerlijke back2back set.

Nog meer nieuws uit Arnhem, want Jorn Liefdeshuis, met z’n roots in de Rijnstad, is ook van de partij. Deze vogel is allang gevlogen naar het grote Amsterdam, waar hij met Pixel en Bar Weinig zijn eigen plekje heeft verworven in het volle feestgedruis. Nu ook aan het draaien geslagen en zeker niet onverdienstelijk. En alsof het nog niet genoeg is, nu ook druk met de beslommeringen van Squz. Hij zal deze onvergetelijke avond openen.

Ach, en waarom ook niet? In 5 uur tijd kun je best nog wat mixmeesters kwijt! Jason Shae, ontsproten uit Jason & The Argonauts, is ook te vinden in Club Lust op 27 februari. Deze knijter is al niet meer weg te denken uit het clubcircuit want met The Argnonauts heeft hij zijn sporen al ruimschoots verdiend en alleen staat hij ook zeker zijn mannetje. Kapitein Pete Bandit is de bendeleider van Squz en neemt ook zijn platen mee en schuif aan bij Jason, ook voor een spectaculair setje.

En natuurlijk is de Koning der Snotapen, Macroscope ook weer te signaleren deze avond! Een tip: als je hem tegen het lijf loopt, zet hem dan gauw op de foto’s, want zo’n soort aap is zeldzaam!

Nou dan. Allemaal helemaal extragratisenvoorniets weer deze keer. Speciaal voor alle kijkbuiskinderen, waarvan de kijkbuis het niet meer doet. Lekker Lusten op de laatste vrijdagavond van de maand, daar wordt je blijer van, dat is bewezen. Vanaf 23.00 kun je de plank weer heerlijk misslaan, en even loskomen van de sleur van alledag. Het weekend blijft je roepen, en Snotapen is je gids naar de vroege zaterdagochtend. Geen enkele reden meer om niet te komen. Puntje!

Tot vrijdag.

De Snotapen.

4 opmerkingen

Tot vrijdag :D!

You better kick ass Macrootje ;P
laatste aanpassing
Uitspraak van Wouter? op maandag 23 februari 2009 om 04:25:
You better kick ass Macrootje ;P

Dat doen we toch altijd schat! (K)
 
Hier wat dikke flimpjes:

Jason Shae & Pete Bandit @ Cocoon



Jason & The Agronauts @ Timewarp (50% > Jason Shae & Pete Bandit)



Le Chien Perdu @ Deventer Dub Sessions (50% > Pete Bandit)



Le Chien Perdu is te bewonderen op Smeerboel 14 maart :)

Helaas was er niets bruikbaars van Jorn Liefdeshuis, Bert de Rooij
en Dollkraut te vinden. Zoals je kunt zien zijn alle stroming van
Jazz, Soul, Techhouse, House deze avond vertegenwoordigd (L) We
kunnen niet wachten tot vrijdag!
Misschien daar!