Partyflock
 
­ Nederland

Rauw

anoniem gepubliceerd op
Om het voorjaar alvast fiks in te luiden heeft Rauw besloten een super frisse energieke line up neer te zetten: dat wordt weer springen en headbangen tot je er bij neer valt. Grote naam is dit keer Slagsmålsklubben uit Zweden, daarnaast staan Roger Seventytwo & The Walk en, terug van weg geweest, Joost van bellen achter de cd spelers.

Slagsmålsklubben is een zes mans groep uit Zweden, die al 8 jaar bestaat, maar waar we eigenlijk nog maar weinig van gehoord hebben in Nederland. Wel, daar gaat rigoureus verandering in komen. Ze hebben al 3 albums op hun naam staan en hun live reputatie is ongeëvenaard. Zes super nerds die totaal losgaan achter die synthesizerbakken vol heerlijke electropop meets klere herrie. NIET TE MISSEN!

Joost van Bellen is bezig zijn 25ste jaar als dj tot het uiterste uit te buiten en kan en mag geen steekje laten vallen. Hij heeft beloofd na een kort intermezzo weer Rauw te laten klinken zoals het hoort: vuig en ruig, vernieuwend en verassend, smerig en opzwepend als nooit te voren. Van Bellen was een dikke maand met het internationale mode circus mee op pad, met shows voor onder andere Diesel tijdens fashion week New York en in Parijs voor Viktor & Rolf, hoog tijd om weer eens alle remmen los te gooien voor onze eigen jubilaris, je bent gewaarschuwd. Van Bellen sluit zowel in Amsterdam als in Utrecht af. The Walk & Rogerseventytwo openen beide nachten, ze zijn steeds vaker te zien op Rauw, en draaien dan ook als een tierelier en zijn op de hoogte van alle laatste coole muziek. Nederlands saaiste dj duo? Wat een onzin!

In de Oude Zaal van de Melkweg natuurlijk weer een spetterende editie van Little Sexmachine, met dit keer naast resident Wannabeastar het veelkoppige überhippe Boemklatsch! collectief, die afgelopen december al de boel volledig aan gort hebben weten te blazen. Live staat Lando Kal uit San Fransisco op het Little Sexmachine toneel.

Al met al een super frisse line up waar de spaanders vanaf gaan vliegen.

5 opmerkingen

Vorig jaar SMK gezien in de kleine zaal in Paradiso, erg vet om naar te luisteren. Ben benieuwd hoe ze het hier gaan doen, want echt dansbaar is het niet...
laatste aanpassing
Uitspraak van HugoBos op zondag 22 februari 2009 om 07:56:
want echt dansbaar is het niet...

niet mee eens! met O&N ook naar smk geweest en was zeker dansbaar. Vette muziek, erg apart, erg energiek.. en wat een nerds lol
Ik wacht wel op de Rauw van april.. die wordt erg.