Partyflock
 
­ Nederland

Ladbaick Luke presents Super You & Me
Met guests D Ramirez en Chocolate Puma

gepubliceerd door , op
Ladbaick Luke presents Super You & Me
20 februari 2009
Na de succesvolle lancering van Laidback Luke’s Nighttime Superheroes in de Paradiso keert Nederlands most beloved house DJ terug met het naar Super You&Me omgedoopte populaire feest.

Artiesten zo hoogstaand en divers als A Trak, Joachim Garraud, Roman Salzger, Tocadisco, maar ook locale Superhelden zoals René Amesz, Afrojack, Bart B More en Sunnery James & Ryan Marciano passeerden in 2008 al de revue en dit jaar zal deze trend verder worden doorgezet. Voor de eerste editie van Super You&Me van dit jaar zullen naast uiteraard Laidback Luke, niemand minder dan D-Ramirez en Chocolate Puma hun beats laten knallen door de grote zaal van de Paradiso.

D-Ramirez is bij elke houseliefhebber bekend. In 2007 werd hij nog verkozen tot remixer van het jaar door de lezers van DJ Mag. Dat kon ook niet anders want het was juist zijn remix werk waardoor Bodyrox - Yeah Yeah zo'n grote wereldwijde hit werd. Zijn unieke DJ sound van Electrohouse werd recentelijk nog vastgelegd op het album Headliners voor het Azuli label en momenteel scoort de man hoge ogen met zijn collaboratie met Dirty South met de track With Me or Against Me. De man is helaas niet zo vaak in Nederland te bewonderen en daarom des te bijzonder dat hij voor Luke het Super You&Me publiek komt vermaken!

Chocolate Puma is slechts een van de grote hoeveelheid a.k.a's die Rene & Gaston aanhouden, naast Mechanical Soul Saloon, F-action, Basco, DJ Manta, DJ Zki & Dobre, Fresh Tunes, Glenn Masters, Jark Prongo, Klatsch!, René Et Gaston, Rhythmkillaz, Riva, Stainless en Tomba Vira is The Goodmen wellicht hun allerbekendste reincarnatie. Daarmee scoorden ze tenslotte hun grootste hit Give it Up. Maar als Chocolate Puma hadden ze al jaren geleden een hit met I Wanna Be With U en momenteel zijn ze weer helemaal terug met Touch Me - een samenwerking met de Bingoplayers. . Als je deze hit niet gehoord heb, was je waarschijnlijk tijdelijk op een andere planeet. Met een set die alleen uit eigen producties bestaat zijn we zeer trots om deze house legendes te mogen showcasen.

Laidback Luke, the founding father van Super You&Me, zal de avond afsluiten met de op hem bekende manier, een knallende en energievolle set. Laidback Luke is momenteel de wereld aan het veroveren en scoort hit na hit zowel op de dansvloer als in de charts. Naast Shake it Down (met A Trak), Break the House Down is het met name zijn Show Me Love (samen met Steve Angello) die op weg is naar een top notering in de charts. Door het Franse publiek werd Luke voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot favoriete internationale DJ en voor de prestigieuze IDMA/WMC is Luke is genomineerd als beste breaktrough artist.

In de basement van de Paradiso is het weer een upfront selectie van fresh talent. De line up in de catacomben van de poptempel bestaat uit Rasta Eddy & The Videoband, Rico Masro en Kenny Mclean.

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle grote filialen van de Free Record Shop, de grotere Postkantoren en alle VVV & GWK’s.

Ook zijn tickets verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl - 0900-3001250 (45cpm)

Line Up Main Room
Laidback Luke
D-Ramirez
Chocolate Puma

Line Up Basement
Kenny McLean
Rasta Eddy & The Videoband
Rico Masro

5 opmerkingen

dikke shit in een van de beste tenten van a'dam!
Ladbaick loek (H)
typo.