Partyflock
 
­ Nederland

Luxurush
Fashion outrage

gepubliceerd door , op
Luxurush
19 februari 2009
FeestLuxurush · Fashion Outrage
Datumwoensdag 29 april 2009
LocatieHeineken Music Hall
Met trots presenteren 4N-GME Events B.V. & ID&T de 6e editie van Luxurush!! Het evenement dat begon in 2003 is de garantie op een uitbundige avond vol glitter en fashion. Ook dit jaar belooft koningskoppel 4N-GME en ID&T een spektakel neer te zetten.

Luxurush bouwde in de loop der jaren een grote aanhang trouwe fans op, waardoor zij elk jaar sneller uitverkocht ging. Dit jaar is de verwachting dat de tickets opnieuw in recordtempo over de toonbank vliegen. De ticketverkoop start a.s. zaterdag 21 februari. Als je op deze eerste verkoopdag een Luxurush ticket hebt gekocht krijg je als extra de 60 minuten durende pompende Luxurush soundtrack met de beste en nieuwste tracks kado. De Luxurush soundtrack is gemixed door niemand minder dan Ricky Rivaro. Stuur op 21 februari een email bericht met je ticketnummer naar info@4n-gme.com en je ontvangt de Luxurush soundtrack!

We make fashion history!
Luxurush heeft in het verleden bewezen geen half afgewerkte productie te zijn. Maar dit jaar wordt 'fashion history' geschreven. Organisatie duo 4N-GME en ID&T zijn serieus aan de slag gegaan om het ultieme Luxurush gevoel te realiseren en dat is dit jaar extra goed gelukt. Het resultaat ziet er op de tekentafel werkelijk verbluffend uit. Al zou de organisatie het wel graag willen, de organisatie kan niet veel verklappen. Je zal toch echt moeten wachten. En niet onbelangrijk, ook dit jaar weer zal er een mooie selectie van de beste dj's zorgen dat Luxurush 2009 een onvergetelijke nacht wordt.

Luxurush private styler!
In het voortraject zijn er vanwege de 6e editie 6 golden tickets in de verkoop. Op 5 maart wordt de website www.luxurush.nl gelanceerd, check met je ticketnummer of jij een golden ticket hebt!

Ben jij eigenaar van zo'n ticket dan win je een privé stylist die samen met jou je ultieme Luxurush outfit gaat creëren. Daarnaast verandert jouw normale ticket in een VIP ticket en wacht de organisatie je op met je eigen fles champagne op het Luxurush VIP deck. Win je niet dan maak je misschien kans in de 2e ronde. Op Luxurush loopt dit jaar de Luxurush fashion police. Die gooit dit jaar de slechtst geklede bezoekers in de fashion cel waar ze alsnog goed gestyled worden en voor diegene die er echt verdomd goed gestyled bijlopen in eigen creatie wint toegang tot het VIP deck en een Luxurush fashion outrage box.

Love & Destruction!
Wat krijg je van een Nederlandse vader en een Senegaalse moeder?!? Een schoonheid van een halfbloed 'with a passion for music' een waardig product van de moderne samenleving.

Luxurush presenteert Carita La Niña op haar best! That chick wants more! En dat laat ze zien. De 2e area op Luxurush is officieel heet! Achter de schermen is onze 'queen of the night' bezig geweest om haar eigen sound en concept te creëren waar zij haar muzikale skills ten gehore kan brengen. Het resultaat; 'Love & Destruction'. Dit vertelt alles over hoe Carita La Niña als mens en artiest in het leven staat 'live and love like there is no tomorrow'.

Op Love & Destruction draait Carita La Niña een dubbele set. Ze begint heel vocaal en soulful in een love part en eindigt uiteindelijk met een diepe pompende minimal destruction part.

Dit jaar wordt er een exclusieve Luxurush pre party georganiseerd. De datum en lokatie wordt bekend gemaakt met de lancering van www.luxurush.nl op 5 maart. Houd vanaf die datum de website in de gaten voor nieuws rondom Luxurush.

3 opmerkingen

oeioei mijn piemel wordt slap:(
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Hier weer zeker present
vorig jaar meegemaakt
dit jaar zeker weer