Partyflock
 
­ Nederland

Jungstar
The big L edition

anoniem gepubliceerd op
Jungstar
2 februari 2009
FeestJungstar · The big L edition
Datumzaterdag 21 februari 2009
LocatieSugar Factory Site
Jungstar heeft weer een programma waar je U tegen zegt. Net als in de mode gaat het ook bij Jungstar altijd om vernieuwende muziek met een jonge inslag. De enige echt fashion act van dit moment is dan ook geboekt: Le Le. De mannen van Le Le zijn onlosmakelijke met fashion verbonden. Le Le verstaat de kunst van het versieren als geen ander.

De goedgekozen teksten zijn doorspekt met vuilpraterij en met een flinke dosis humor. Humor en muziek gaan nog te weinig hand in hand, maar Le Le heeft het tot een kunst verheven. Aanstekelijk en uitdagend knalt de Getto tech en French pop je om de oren. P. Fabergé, Piet Parra & Rimer London hebben voor zichzelf in no time de sterrenstatus verworven. Met twee shows in Los Angeles achter de kiezen zijn ze nu klaar voor het grote internationale werk. Warschau en Berlijn staan al op de rol. Waar de kar verder heen gaat, wie zal het zeggen. De heren hebben de smaak in elk geval goed te pakken.

Uit London komt een nieuwe grootheid over Lee Mortimer Verenigd Koninkrijk. Lee is het levende bewijs van de nieuwe fidget house scene uit London. Zijn sleazy electronic house music gaat er op de dansvloer in als zoete koek. Lee is als een gek aan het produceren en heeft al een paar dansvloerhits op zijn naam. ŒCrasy As¹ werd bestempeld als een van de hits van de laatste Miami Winter Music Conference. Met remixen voor Armand van Helden en Pete Tong Lee brengt hij het nieuwste van het nieuwste op fidget house gebied naar Jungstar. Deze dj is een graag geziene gast, omdat hij altijd de hele dansvloer laat swingen. Vol gas en het dak eraf!

Naast deze enthousiaste hemelbestormers hebben we het vaste en trouwe dj duo The Walk & Rogerseventytwo. De mannen hebben de laatste jaren getracht hun drukke dj leven te combineren met werk en school. Ze gaan dan ook niets voor niets een jaartje sabbatical om hun muziekproducerende carrière echt vorm te geven. Niets is beter dan je volledig storten op je werk en er volledig in opgaan. Al drie jaar resident van Jungstar/Zeitgeist en daarom verdienen zij een dikke pluim. Komt allen naar de Sugar Factory op 21 februari en gooi alle remmen los.

Voor voorverkoop en programma check sugarfactory.nl

1 opmerking

 
Big L rest in peace!