Partyflock
 
­ Nederland

Lexion the reunion party
14 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Lexion the reunion party
2 februari 2009
FeestLexion the reunion party · 14-jarig bestaan
Datumzaterdag 14 maart 2009
LocatieLexion
Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de Gloria, in de Gloriaaaa, in de Gloriaaaaa, hieperderpiep… hoera voor Lexion! Want op de 14e van maart wordt het 14e jaar van het bestaan van Lexion gevierd. Het 13e jaar is door een overdaad aan andere evenementen overgeslagen en mede daarom zal het 14e jaar dubbel en dwars gevierd worden!

Lexion bestaat 14 jaar en dat moet en gaat gevierd worden. 14 jaar lief maar ook het nodige leed wat de club in het westen van het land niet bespaard is gebleven. Het begin als afterclub met de bekende After Hour Power feesten. De periode daarna met het maandelijkse The First concept en natuurlijk TMF the DJ’s. De brand in september 2001 en de heropening in 2003. De 7 jaar Lexion van voor de brand en de 7 jaar na de brand worden op 14 maart groots afgesloten. Zoals ieder einde ook weer een begint kent zal deze avond geproost worden op de komende 14 jaar, want Lexion is.. here to stay!

Dj’s van toen, dj’s van nu en talentvolle dj’s die het in de toekomst ver gaan schoppen zullen op deze avond voorbij komen. Vier zalen staan op het programma. Lexion presenteert de invulling hiervan;

Zaal 1 – The First XXL
De hoofdzaal wordt gehost door Lexion’s bekendste concept The First. In de beginperiode van de club trok dit concept duizenden mensen uit Nederland en België. Er wordt nog steeds gesproken over de sfeer die er heerste. Samenhorigheid en familiegevoel waren de kernwoorden. Iedereen was aardig voor elkaar, had er zin in en feestte tot vroeg in de ochtend! Na een periode van rust werd dit concept weer opgepakt door Dj Spider en Yin van Nachtboetiek. Het legendarische concept vindt daarom nog altijd drie a vier keer per jaar plaats. De muziek, shows en decoratie zijn met de tijd meegegaan, maar nog altijd wordt gestreefd de sfeer van toen te behalen. Onder de vocale begeleiding van MC UB draaien in de Main Area dj Jean, Spider, Artento Divini, Eric van Kleef B2B met Ruben Vitalis & PornoDJ.

Zaal 2 – Optima Forma
In de tweede zaal kijken we vooruit, zo’n half maandje weliswaar. Op 28 maart zal namelijk de eerste editie plaatsvinden van Optima Forma. Een geheel nieuw concept georganiseerd door Robson Da Silva en Lexion. Optima Forma is een concept zonder poespas, dus géén dresscode, géén thema, géén erotische tint en géén shows met dansers/ danseressen.
Je komt naar Optima Forma om optimaal te genieten van muziek! Je krijgt dj’s voorgeschoteld van het hoogste niveau, dj’s die een zaal op zijn kop zetten met niets minder dan draaitafels, cd-spelers en een mengpaneel. De officiële preparty van Optima Forma zal tijdens The Reunion Party in zaal 2 plaatsvinden. Geheel volgens het concept een kwaliteit line up: Ernesto vs Bastian, Bas en Ram, Audiophox & MC Da Silva

Zaal 3 – Ko-C & Miss J
Ko-c en Miss J zijn de oprichters van het concept Sleazers. De eerste edities vonden plaatsen in Leiden, daarna hebben zij een speciale editie georganiseerd op de Pier in Scheveningen. Voor het 1 jarig bestaan van dit jonge concept is gekozen voor Lexion. Op 28 november waren de Mini Arena en de Verborgen Tempel het theater voor dit verjaardag feest. Op het 14 jarig bestaan van Lexion zal dit duo zaal 3 voor hun rekening nemen. Zij hebben dj’s Miss Wendy en Michael Dieters uitgenodigd om samen met hun een knallend feest te gaan maken in de derde zaal!

Zaal 4 – Disco-train.nl
Op elke derde zaterdag van de maand is de Mini Arena binnen Lexion gereserveerd voor Disco-train. Op deze super gezellige avond neemt het vaste entertainment team dj Johan en live act Robert Fieldcorner je mee terug in de tijd. Met muziek van Avro's Top-Pop en Veronica’s Countdown is het een avond met allemaal "Oh ja herinneringen". Het succes van deze maandelijkse disco avond heeft Lexion doen besluiten tijdens het 14 jarig bestaand zaal 4 te reserveren voor Disco-train.

Voor de actie van Miss Lexion 2009, klik hier...

7 opmerkingen

Present! Lexion blijft voor ons toch altijd één van de leukste clubs in Nederland!
 
.
laatste aanpassing
Geheel volgens het concept een kwaliteit line up: Ernesto vs. Bastian, Bas en Ram, Audiophox & MC Da Silva

Uitspraak van PuppetMaster op dinsdag 3 februari 2009 om 11:37:
lekkere lijst djs!

:p nou echt wel :P

Zaal 1 ook al zo lekker, en Michael Dieters in zaal 3...
Maar niet al te hoge hallen aan met dat heen en weer rennen :D
laatste aanpassing
 
Wat gaat de tijd hard