Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Lucky brengt geluk op vrijdag de dertiende

gepubliceerd door , op
Nog even en dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van Absolutely Lucky. Uiteraard zullen kosten nog moeite worden gespaard om wederom een geweldige avond uit de hoogste hoed te toveren. Zoals bij iedereen bekend, staat Absolutely Lucky altijd garant voor de mooiste aankleding, een vette sound gedraaid en gespeeld door de beste artiesten en bovenal het beste publiek dat Oost-Nederland rijk is.

Ook de komende editie op vrijdag 13 februari, mag dik omcirceld in je agenda worden geplaatst want er zal gespeeld worden met het noodlot van vrijdag de dertiende en de romantiek van Valentijnsdag. Wat dit precies inhoudt blijft geheim maar de grote lijnen van de avond zijn uiteraard wel bekend.

Met de sound van Marc Vano zal de avond in stijl worden geopend. Op het moment dat de klok twaalf keer slaat en op het moment dat ongeluk plaats maakt voor romantiek, zal de man die de afgelopen jaren menige chart bestormde ten tonele treden, we hebben het dan over Funkerman. Dat zijn succes zich niet alleen tot Nederland beperkt, is duidelijk te zien aan de vele buitenlandse boekingen die continu in zijn agenda staan. Na Funkerman is het tijd voor niemand minder dan dj ROOG. Dat deze dj zo weinig in het Oosten des lands staat heeft een reden, ROOG gaat voor kwaliteit en niks minder. Met trots presenteert Absolutely Lucky dan ook deze artiest die zich met recht de personificatie van de soulfull house in Nederland mag noemen. Als laatste zal het duo dat recentelijk de RAI tijdens Dirty Dutch volledig op haar kop zette plaats nemen achter de decks. Sunnery James en Ryan Marciano hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze any time, any place en zeer zeker anywhere het publiek uit haar dak kunnen laten gaan. Dit keer zal die plaats Lucky in Rijssen zijn. Expect the unexpected is dan ook het motto van deze geweldige avond. Aangevuld met de vocals van MC Sherlock en Andy Sherman, evenals vette visuals en prachtige danseressen staat Absolutely Lucky klaar om wederom de boeken in te gaan als onvergetelijk.

Time Table:
22:00 – 00:00 Marc Vano
00:00 – 01:30 Funkerman
01:30 – 03:00 ROOG
03:00 – 04:30 Ryan Marciano & Sunnery James

22:00 – 04:30 MC Sherlock
01:30 – 04:30 Andy Sherman
22:00 – 04:30 Tunnelvision

Algemene informatie
Vanwege de vele verzoeken hebben Lucky en Absolutely Fresh besloten de leeftijdsgrens vast te stellen op 18+, er zal bij toegang wel om legitimatie worden gevraagd, houd hier rekening mee. De voorverkoop is reeds begonnen en kaarten zijn verkrijgbaar via www.lucky.nl, aangeraden wordt hier gebruik van te maken wegens de verwachtte drukte. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro, overgebleven kaarten aan de deur zullen 12,50 euro kosten. Voor meer informatie over dit en andere events kijk op www.absolutelylucky.nl en/of www.absolutelyfresh.nl. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via info@absolutelyfresh.nl.

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
Lekker hoor.. Zeker aanwezig :)
als ik tickets win ga ik dr wel heen haha... wat een instelling he :P maar dag dr na hardbass
lucky 13:P :bier:
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Lucky en Absolutely Fresh
_o_
Hele fijne Line-Up.. Avond voor Hard Bass :(, wordt optie :)
Artiest {SHOWLIST artist 31027, 16404, 58027}
Voor de verandering maar eens heen :D