Partyflock
 
­ Nederland

Marc Houle live in Sugar Factory

gepubliceerd door , op
Zaterdag 31 januari staat er weer een nieuwe editie van Rex…Electronation Live op het programma, Electronation’s vaste avond in de Sugar Factory met de eerste editie van een nieuw jaar gekkigheid.

Marc Houle, DJ, live artiest, en Canadees is voornamelijk bekend vanwege zijn echte minimal. Nadat hij tekende bij het label van Richie Hawtin, Minus, is zijn carrière vooruit geschoten met vele releases op dit label en de tour Minimize to Maximize die hem rond de wereld bracht. Zijn liveshow is een mooie melange van oldschool Atari computergeluid, moderne ritmes en abstracte soundscapes, zonder ooit zijn oog op de dansvloer te verliezen. Kortom, verwacht een hoogstaande stomper van een set!

Fokko Versloot & Koen Lebens
Dit dj duo kan 2008 een zeer succesvol jaar noemen, niet alleen staan ze in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, ook waren hun eerste releases erg succesvol. Begin 2008 kwam hun eerste EP uit op het Amsterdamse Outland Records. De tracks ‘Circus’ en ‘Repeat’ deden het goed in zowel binnen- als buitenland, 0ok ‘Napolitanzer’ op James Nidecker’s label Strøm Recordings deed het deze zomer erg goed en wordt al opgepikt door grote namen als Valentino Kanzyani, Karotte, Joseph Capriati, Warren Fellow en Juan Sanchez. De heren zullen ons voorzien van een frisse set van techno en minimal.

Terry Toner sluit aan met zijn bekende sound en zal de avond afsluiten in stijl.
Last but not least, zal het particle duo LoPoll en Radiosys zijn kunsten vertonen als LoSys, een gelegenheidsduo speciaal voor deze editie van Rex…Electronation Live. Particle heeft al heel wat geslaagde feesten neergezet, en LoSys zal deze avond weer eens laten horen dat ze staan voor muzikale kwaliteit.

1 opmerking

 
woohoo dikke sjit!