Partyflock
 
­ Nederland

Issue presents
‘Be as one’ label night

gepubliceerd door , op
Issue presents
24 januari 2009
FeestIssue · Be as one label night
Datumvrijdag 13 maart 2009
WinactieIssue actiegesloten
LocatiePaard Site
Issue is na drie lange wintermaanden weer terug in ‘t Paard van Den Haag met een internationale line up van hoog kaliber. Op vrijdag 13 maart is er in Den Haag een bijzondere editie die een definitief einde zal maken aan de winterdepressie, namelijk Issue presents: ‘Be As One’ label night. De vorige editie hebben Shinedoe en Benny Rodrigues bewezen dat techno weer leeft in Den Haag. Shlomi Aber en Warren Fellow gaan dit keer samen met Samuel L. Session, Gel Abril en Flowers Greenfield deze eer hooghouden, door de bezoekers van de beste feestlocatie van Den Haag en omstreken wederom te vermaken.

Begin 2006 is het label ‘Be As One’ opgericht door de Israëlische producer/dj, Shlomi Aber. Met het label wil deze man weer underground oldschool techno van kwaliteit neerzetten. De Rotterdamse Warren Fellow heeft releases op het label van Michel deHeij, EC Records, en binnenkort ook op het Franse ‘Signaletik’. Warren Fellow is niet meer te missen is in de hedendaagse technoscene en heeft met zijn ritmische, warme, sexy sound Nederland veroverd. Onze andere Israëlische artiest deze avond is Gel Abril, ook wel “The Mysterious Guy” genoemd. Door zijn bijzonder intelligente stijl van produceren, omschreven als gedraaide atmosferen en duistere baslijnen, is hij de officiële mixer van verschillende werken van Shlomi Aber. De derde Dj van Be As One is de Zweed Samuel L. Session. Hij is de meest gevarieerde producer van Zweden en gaat al jaren mee. Met zijn release van ‘In Your Box’ is hij in 1999 echt doorgebroken bij het grotere publiek. De lange blonde Hagenaar Flowers Greenfield ondersteunt deze avond met zijn wiegende techno beats. Na meerdere belangrijke spots op o.a. ‘This Is’ met Sander Kleinenberg heeft hij met Issue een nieuwe missie gevonden om zijn geboortestad te voorzien van goede muziek.

In voorafgaande edities met onder andere Billy Nasty, Jeff Mills, Shinedoe en Benny Roderiques zal deze vierde editie van Issue weer een onvergetelijke avond worden. Deze keer nemen we je mee op een ontdekkingstocht van Israëlische & Nederlandse underground techno met een lange zoete nasmaak. De kosten van een kaartje voor dit evenement bedragen €10,- ex fee in de voorverkoop en deze zijn te verkrijgen online bij www.paard.nl en www.timoco.eu. Ook kunnen er bij de dagkassa van het Paard en bij alle Bel Company winkels in heel Nederland kaarten worden gekocht.

3 opmerkingen

Het is weer top in het Paard...

(Y)
balen dat ik hier niet bij kan zijn:(
echt 3 namen die ik nog graag wil zien
Artiest {SHOWLIST artist 48485, 45607}
inderdaad hele vette line up