Partyflock
 
­ Nederland

I love Los met Edi 'I wanna Freak you' Thoneick

gepubliceerd door , op
Maarliefst twee spetterende edities van Los op deze Valentijn. Den Haag en Amsterdam zijn het toneel voor deze liefde volle avond. De avond waarop nieuwe liefdes ontstaan, en je geheime liefde kan onthullen. De liefde voor muziek bij Soulmax bestaat al bijna 10 jaar en heeft voor deze avond speciaal een dubbele productie gepland.

De line-up van The The Sand in Amsterdam wordt naast de Nederlandse helden ROOG, Erick E, Funkerman, Dekky, Greg Van Bueren en Afrojack aangevuld met DJ ster Eddie Thoneick uit Duitsland.

De line-up van beide feesten is spectaculair. In het Paard staan de dj’s Afrojack, Dirty Priest, Erick E, Funkerman, Fetish Verdi, ROOG en Mc Lady Bee, die allemaal stuk voor stuk garant staan voor een avondje Los.

Deze Dj/producer is bekend van onder andere I Wanna Freak you, waarmee hij in de top 10 stond in de tip parade deze zomer. In België stond het nummer in april al in de dancehitlijsten, en ook in Spanje werd het een hit. De basis van I wanna freak you is een oude r&b classic van Jodeci. Jodeci scoorde midden jaren 90 een hit met Freak 'n you. Eddie Thoneick leende de vocals en voegde daar zijn eigen clubsound aan toe met een spetterend resultaat.

Muzikaal talent Funkerman is het levende bewijs dat liefde voor muziek grenzen kan doen verdwijnen. Hij is geobsedeerd met het maken van toptracks en samen met Raf en Fedde le Grand runt hij het onafhankelijke platenlabel Flamingo Recordings. Hij zal ook in beide steden zijn liefde verspreiden.

Na jarenlang vooral veel studiowerk te hebben gedaan verschijnt Greg van Bueren (wederhelft van Hardsoul) nu ook steeds vaker achter de draaitafels. Zijn sets kennen veel diepgang die door nuances pieken en daardoor het publiek in extase kunnen brengen en zet steevast The sound of LOVE and dedication neer.

Zorg dan ook dat je erbij bent, dit is een unieke ervaring. Koop je tickets via www.soulmax.nl of bij een free record shop bij jou in de buurt.

1 opmerking

freaak meee...