Partyflock
 
­ Nederland

Secret Cinema Invites terug in Den Haag

gepubliceerd door , op
Secret Cinema Invites is inmiddels een bekend concept. Na het afgelopen jaar de Randstad te hebben aangedaan en succesvolle edities te hebben geleverd, wordt het concept anno 2009 voortgezet. Afgelopen zomer werd het succesvolle concept Secret Cinema Invites met open armen ontvangen op onder andere het strand van Scheveningen. Na een spectaculair podium op het Haagse The City Is Yours festival en een overweldigende eerste editie in het Paard afgelopen november, wordt het tijd voor een opvolger. Op 7 februari 2009 vindt er voor de tweede keer in het Paard een Secret Cinema Invites editie plaats.

Secret Cinema Invites heeft in haar programma een combinatie van een paar talenten (Reiss, Peter Horrevorts & Egbert) die per editie afgewisseld worden en zorgen voor een doorgaans groovy/sexy Techno sound tijdens de feesten. Daarnaast waren ook gerenommeerde artiesten zoals Dominik Eulberg, Extrawelt, Joris Voorn, Kabale und Liebe en Remy al in het programma en draaiden de sterren van de hemel. Ook in 2009 kan er weer aanstormend talent en gerenommeerde namen verwacht worden van nationale en internationale bodem met onder andere Len Faki & Rino Cerrone.

Op 7 februari is het tijd voor een nieuwe primeur voor Secret Cinema Invites! Naast Secret Cinema komt niemand minder dan Steve Rachmad. Steve maakte zijn eerste primitieve mixjes maakte met cassettebandjes, een pauzeknop en een platenspeler zonder pitch-control. Tegenwoordig draait deze Nederlandse DJ/producer over de hele wereld en staat hij vooral bekend om zijn heerlijke Detroit Techno. Naast Steve zal ook Warren Fellow aanwezig zijn. Eigenlijk heeft deze dj geen introductie meer nodig binnen dit concept; hij is bijna niet meer weg te denken uit Secret Cinema Invites. Hij wist het keer op keer weer tot een hoogtepunt van de avond te brengen met zijn geweldige Techno sound. Hij heeft een uiterst succesvol jaar achter de rug met veel (internationale) optredens, een eigen clubavond en nieuwe releases die geroemd worden door artiesten als Laurent Garnier en Sven Väth.

Ook Peter Horrevorts is weer uitgenodigd door Secret Cinema om een sterke live set neer te komen zetten in het Paard. Peter heeft een succesvolle zomer achter de rug met optredens op onder andere Dance Valley, Awakenings en Rockit Open-air en is momenteel bezig met zijn tweede artiestenalbum. Naast zijn Nederlandse optredens heeft hij ook in de rest van Europa en daar buiten kennis laten maken met zijn sound. Secret Cinema maakt zal zoals altijd de avond compleet maken met zijn eigen onmiskenbare sound. Kortom, een ijzersterke line-up om niet te missen!

2 opmerkingen

Lekker hoor! :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Goede zaak, goede datum.