Partyflock
 
­ Nederland

Expectations in HiFi
triphouse Rotterdam

anoniem gepubliceerd op
Expectations in HiFi
19 januari 2009
Liefhebbers van het betere house werk mogen hun borst natmaken. Expectations in HiFi, bekend van de kleine maar ó zo gezellige feestjes in de Exit, heeft het Triphouse Rotterdam collectief uitgenodigd voor een co productie waar de vonken van af springen. Beide organisaties delen een liefde voor de diepere varianten van house muziek en varen met hun feesten al enkele jaren een muzikale koers die afwijkt van de heersende standaard. Verwacht kwalitatief hoogstaande house muziek met een alternatieve inslag, een enthousiast en open minded publiek, maar bovenal een dampend feest waar je zult dansen tot je erbij neervalt!

Zij hebben als gast artiest voor deze avond een van hun persoonlijke favorieten weten te strikken, namelijk de uit Heidelberg afkomstige Move D Duitsland. Bij sommigen zal de naam Move D wellicht een belletje doen rinkelen, zijn eerste release dateert namelijk alweer uit 1994 en met zijn debuut album 'Kunstoff', een fijnzinnige mix van techno, elektronica en ambient dat het jaar daarop verscheen, oogstte hij destijds lovende kritieken. Rond de eeuwwisseling bleef het enkele jaren rustig rond David Moufang zoals hij in het echt heet, een tijd waarin hij zich op andere projecten concentreerde. Zo was hij bijvoorbeeld als afgestudeerd sound engineer een tijdje verbonden aan het Goethe instituut als gastdocent.

Kennelijk begon het toch weer te jeuken, want de laatste jaren heeft hij een explosieve comeback gemaakt met een prachtige serie releases op labels als Compost Black, Workshop, Philpot en Modern Love. Dat het hier een echte muziekfreak betreft die precies weet wat hij doet, kunnen mensen die hem hebben horen draaien je bevestigen. Zijn dj sets zijn genre overstijgend, gevuld met kippenvel opwekkende nieuwe klappers en parels uit vervlogen dagen, maar bovenal zo funky en dansbaar als je het maar kunt krijgen. Zijn agenda loopt over van de optredens en het ziet ernaar uit dat het grote publiek nu pas op het punt staat om kennis te gaan maken met deze inspirerende held. Een uitgelezen kans voor jullie allemaal om met je eigen oren te horen waarom wij vervallen in de superlatieven. Daarnaast nemen de Triphouse Rotterdam dj's Hilbert Stoon, KRY, Jessín en Steven Pieters plaats achter de decks. Nu al met stip de leukste filmfestival afterparty!

2 opmerkingen

en zo ik t en gaat het worden ook. BE THERE OR BE SQUARE!
23:00 - 01:30 Hilbert Stoon & Jessin Neijts
01:30 - 02:30 Khalil
02:30 - 05:00 MOVE D
05:00 - 07:00 Steven P
laatste aanpassing