Partyflock
 
­ Nederland

Confused Events update: Zeeland’s party preview

gepubliceerd door , op
Het jaar 2009 is aangebroken, en Confused Events is er helemaal klaar voor om in dit nieuwe jaar weer keihard te gaan knallen!! Confused Events blikt vooruit en presenteert na No Excuse op 30 januari, en A New Generation op 27 februari de rest van de programmering tot aan de zomer van 2009 inclusief de volledige line ups.

Uiteraard zullen de vaste concepten weer terugkeren in discotheek de Hooizolder in Westkapelle. Daarnaast zal Confused Events voor het eerst een samenwerking aan gaan met een andere Zeeuwse organisatie, waardoor een nieuw en uniek ‘’vs’’ concept ontstaat. Verder kunnen we alvast melden dat ook dit jaar Monday Madnezz, het meest exclusieve zomerconcept uit Nederland van Confused Events wederom zal terug keren in discotheek de Hooizolder. Om 2009 weer net iets anders te maken dan het afgelopen jaar heeft de organisatie aan het einde van het jaar een spectaculair uitstapje naar een andere locatie gepland, om zo weer eens iets groter uit te pakken qua line up, geluid en show. Houdt dit dus zeker in de gaten, want ergens in maart zal het evenement en de locatie al worden bekend gemaakt op de site van de organisatie en hier op partyflock!

Confusion vs Glorification / Glorification vs Confusion
Vrijdag 27 maart / Vrijdag 17 april

Dit halve jaar zal er zoals afgelopen 4 jaar geen solo avond zijn van het meest populaire concept van de organisatie, Confusion. Er is dit keer gekozen om twee van Zeeland zijn bekendste hardcore party’s van de twee grootste organisaties binnen Zeeland te combineren, en zo twee exclusieve avonden neer te zetten op de twee thuis basissen van de organisaties. Alles staat in teken van de combinatie van Confused Events en D.J. Reza Events. Zo zullen er van beide organisaties drie residents met elkaar een ‘’vs’’ set gaan draaien, en hebben de organisaties allebij een ‘’special guest’’ uitgenodigd uit hun regio’s.

Zowel Confusion als Glorification staat voor Early Hardcore, Early Rave en de Hardcore van vandaag de dag. Een mooie kans dus om deze concepten te combineren in Confusion vs Glorification en Glorification vs Confusion op twee top locaties in Zeeland. Deze avonden zullen beide garant staan voor 6 uur gezelligheid, een super sfeer en natuurlijk die heerlijke beukende beats door de speakers.

Omdat Neophyte als producer, deejay en als label behoorlijk domineert in de huidige scène is er gekozen om op beide avonden deze grootheid neer te zetten om zo allebei de regio’s uit de provincie te laten genieten van een optreden van deze top hoofd act.

De eerste avond zal plaats vinden in discotheek de Hooizolder te Westkapelle. Op deze avond zullen de hoofd acts Neophyte en Headbanger de avond gaan domineren. Headbanger zal beginnen met wat van zijn oudere werk en zich opbouwen naar de nieuwere hardcore. Zodat Neophyte gelijk lekker kan door rammen met de huidige hardcore. De tweede avond zal plaats vinden in El Toro te Goes. Als eerste hoofd act deze avond zal niemand minder dan Stanton een heerlijke early set gaan neerzetten, om zo weer door te stromen naar de huidige hardcore met Neophyte.

Good old dayz
Vrijdag 1 mei

Begonnen als kleinschalig evenement met 2 edities in het hardste café van Middelburg (r.i.p. Flaix), en inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde van Confused Events in de grootste discotheek van zeeland: De Hooizolder. Good old dayz staat voor gezelligheid en de saamhorigheid van vroeger. Gabber staat voor vriend, en iedereen die komt dient ook gewoon met elkaar te feesten en uiteraard een warm hart te dragen aan de begintijd van de hardcore.
Eén van de favoriete stijlen van de organisatie is de ‘’Early’’ in al haar facetten, dus niet alleen de bekende hitjes. In deze periode zijn twee van de resident deejays M-ystery en Blade van Confused Events begonnen met draaien en de mannen vinden het dan ook geweldig om deze periode uitgebreid in het licht te zetten om zo te laten horen waarom hun direct aan deze muziek verkocht waren.
Oldschool, New Style, Early Rave, Happy Hardcore en Early Hardcore zullen allemaal aan bod komen in deze 6 uur durende geschiedenis les. Labels als Bad Vibes, Dwarf, Ruffneck, Babyboom, Bonzai, Rotterdam Records, Forze Records, V.H.U., Traxtorm en velen andere sounds zullen deze avond geheid voorbij komen.

Iedere periode in de hardcore heeft bepaalde feesten of clubs die legendarisch en heilig zijn in de ogen van die bepaalde generatie. Club X was volgens velen één van de beste hardcore clubs van de begin jaren van de hardcore, en is in vele ogen ook tot op vandaag de dag heilig! Zo trekt de reunion party van Club X elk jaar volle zalen met de stijlen van toen. De hoofd acts van deze Good old dayz, zijn twee van de oude residents van deze top club. Yves, en Rob & MC Joe zullen jullie mee terug nemen naar die goeie ouwe tijd.
Get ready for the Good old dayz!

A New Generation
Vrijdag 29 mei

Na de geschiedenis les van Good old dayz is de 5e editie van A New Generation een feit! Nog voordat editie nummer vier plaats zal vinden, is de vijfde editie dus al bekend. Confused Events heeft dit besloten omdat A New Generation qua populariteit één van de snelst groeiende concepten is. Door deze avonden zien we steeds meer jongeren ook op de andere avonden van de organisatie, en dit is uiteraard iets goeds, want zonder een nieuwe generatie is er geen toekomst, ook niet in de hardcore!

Zoals men onderhand weet staat A New Generation voor de nieuwe generatie deejays en producers. Elke editie worden er een aantal deejay / producers uitgekozen om jullie te laten horen waar de hardcore van dit moment om draait. Deze avond is gekozen voor één van Masters of Hardcore’s beste producers: Re-Style. Naast hem zal één van de meest vernieuwende producers in de hardcore voor het eerst zijn opwachting gaan maken in Zeeland, namelijk Kasparov! Als laatste, maar zeker niet als minste zal de opkomende act uit Duitsland voor het eerst zijn opwachting gaan maken in de provincie. Masters of Noise heeft einde van het jaar een grote klapper gemaakt met hun eerste L.P. ‘’For all mankind, waar de nummers ervan op elk groot feest wel ten horen werd gebracht. Binnenkort komt er weer nieuw materiaal uit, wat ook weer klappers beloven te worden.


Confused Events invites is een nieuw concept van de organisatie. Met dit concept wil men één bepaalde artiest of label in de schijnwerpers zetten. Op deze avonden geen gehaaste battle setjes of sets van een uur met alleen maar de hits van dit moment. Het is de intentie om met deze avond de artiest de kans te geven om het publiek eens echt te laten horen waar hij nou voor staat. Op de eerste avond van dit concept is een van de meest innovatieve producers uit de hardcore uitgenodigd. Hij is begonnen in de tijd want nu Early genoemd wordt, en heeft in de loop van de jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld. De ‘’Promo’’ files van deze top producer, zijn door bijna geheel Hardcore land legendarisch verklaard, en ook zijn nieuwe werk is keer op keer vernieuwend, experimenteel en succesvol.
[img width=450]http://album.partyflock.nl/58607499.jpg?nocache;57867125[/img]{non-image link}
Om deze reden is er gekozen om op de eerste editie van ‘’ Confused Events invites’’ de legendarische deejay / producer: Promo uit te nodigen. Promo zal een twee uur durende set gaan weggeven, deze zal bestaan uit 1 uur van het oudere werk, en 1 uur nieuwe hardcore. Zo krijgen we een twee uur durende meester set, die veel variatie zal bevatten. Het beste van de twee werelden van Promo.

Voor meer informatie: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

20 opmerkingen

:respect: Neophyte :respect:
 
Dus een 'groot'feest in de loop van het jaar:D (y)
Ik denk niet dat het de bedoeling is dat een organisatie, zonder toestemming, artwork van andere ontwerpers/organisaties gebruikt.
Uitspraak van PsyTek op vrijdag 16 januari 2009 om 13:54:
Ik denk niet dat het de bedoeling is dat een organisatie, zonder toestemming, artwork van andere ontwerpers/organisaties gebruikt.

Het ziet er sowieso allemaal bij elkaar geraapt/slordig uit.
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Het is ook geen flyer, en wordt verder ook niet gebruikt. Het is gewoon even een focus van de bepaalde artiesten die komen. Maar wellicht heb je gelijk.

Het wordt bij deze veranderd.
laatste aanpassing
komende tijd weer genoeg leuke feestjes in zeeland!!

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 januari 2009 om 13:53:
Dus een 'groot'feest in de loop van het jaar

eind van het jaar ;)
Chill hoor :)
 
Netjes hoor confused :D
Uitspraak van M-ystery op vrijdag 16 januari 2009 om 14:29:
en wordt verder ook niet gebruikt.

Dat maakt niet uit, ik kan ook wel zeggen "Ik heb maar 1 oplage van die shirts nagemaakt"... het blijft 'fout' (Y)

Uitspraak van M-ystery op vrijdag 16 januari 2009 om 14:29:
Maar wellicht heb je gelijk.

dank ;)
Uitspraak van Dj TERA-PI op vrijdag 16 januari 2009 om 14:33:
eind van het jaar

Maar dat is nu nog zo ver weg... :/

;)
laatste aanpassing
er komen weer chille events aan :respect:
Uitspraak van HCP4L op vrijdag 16 januari 2009 om 16:53:
Maar dat is nu nog zo ver weg... :/

Hahaha, ja dat is duidelijk :p!

Maar daarom hebben we ook elke maand een leuk feesie, en in mei zelfs 2 en in de zomer 6 weken weer achter elkaar dus dat moet de partypeeps maar even vermaken in de tussen tijd :D
 
Uitspraak van Dj TERA-PI op vrijdag 16 januari 2009 om 14:33:
eind van het jaar ;)

Mooi man:D
ben benieuwd naar het grotere feest:d
 
Uitspraak van Wesleyy_ op vrijdag 16 januari 2009 om 19:46:
ben benieuwd naar het grotere feest:d

Hier nog 1:p Maar vooral welke locatie?
Leuk opgezet jongens!!!

Jullie brengen ten minste leven daaro in zeeland :yes: