Partyflock
 
­ Nederland

XFM Xnergy
aankondiging line-up

gepubliceerd door , op
XFM Xnergy
16 januari 2009
Nog enkele weken te gaan en dan barst het geweld weer in alle hevigheid los: XFM Xnergy, 14 maart 2009 in het alom vertrouwde en zeer sfeervolle Philips Klokgebouw. De vijfde editie van het evenement heeft vanwege deze jubileum editie weer enkele top-DJ’s weten te strikken. Tevens wordt het evenement uitgebreid met een Retro Stage, waar naast de Main Stage (waar Trance de boventoon voert) house, club en classics centraal staan.

Ook bij deze edities hadden luisteraars van XFM en de bezoekers van Xnergy.nl de kans om een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete DJ. Uit alle reacties is de definitieve line-up samengesteld, rekening houdend met de beschikbaarheid van de DJ’s.

Menno de Jong, ooit begonnen als mix-DJ bij XFM en uitgegroeid tot ware trancemaster en ‘resident’ van XFM Xnergy-events. Voor de meesten bezoekers zal bij de naam ‘Spr Fresh’ niet direct een belletje gaan rinkelen. Spr Fresh is een nieuw project van vier grootheden uit de dancewereld. Ze hebben hun krachten gebundeld en de ‘wereldpremière’ gaat plaatsvinden tijdens XFM Xnergy. Wie deze personen zijn, wil een woordvoerder niet bekend maken ‘dit wordt in een later stadium bekend gemaakt’. Duitsland is vertegenwoordig door Kyau & Albert. Dit duo stond al wereldwijd op alle toonaangevende festivals. Op 14 maart 2009 ontbreken ze zeker niet in het Klokgebouw. Richard Durand maakt de Main Stage compleet.

Op de Main Stage is tevens ruimte gemaakt voor nieuw talent. Tim Bernardo is bezig met een stormachtige muziekcarrière aldus. De pas 17-jarige Brabander is al geruime tijd bezig als DJ en producer en niet onverdienstelijk. Onlangs won hij de XFM DJ-contest en staat hij 14 maart 2009 voor een groot publiek. Hij zal in het Klokgebouw een mix brengen van techno/progressive trance.

Voor het eerst presenteert XFM Xnergy een nieuw subconcept. House en club, gegoten in een classics-jasje. Op de XFM Retro Stage staan namen als Franco Baresi, Jean, Olav Basoski, Randy Katana en Tony Cha Cha.

Main Stage:
- Menno de Jong
- Spr Fresh
- Kyau & Albert
- Rank 1
- Richard Durand
- Tim Bernardo

XFM Retro:
- Franco Baresi
- Jean
- Olav Basoski
- Randy Katana
- Tony Cha Cha

XFM Xnergy wordt als vanouds een evenement vol spektakel, licht, show en special effects en natuurlijk de beste livesets. Medio oktober waren een groot aantal Early-Bird tickets in de verkoop. Deze waren binnen enkele dagen volledig uitverkocht. Reguliere kaarten zijn per 12 januari 2009 te koop bij Berk Music aan de Woenselse Markt 1 en in Best aan de Hoofdstraat 5. Kaarten zijn tijdelijk verkrijgbaar voor het bedrag van € 19,50 inclusief fee. Wees er snel bij.

XFM Xnergy is een evenement van XFM Radio. XFM Radio is te ontvangen via de kabel en/of ether in Noord-Brabant en Limburg en wereldwijd via www.XFM.nl/live.

7 opmerkingen

 
KUT FEEST!!!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 januari 2009 om 14:09:
KUT FEEST!!!

:X:X Pardon.

Vorig jaar goed na mijn zin gehad, en misschien dit jaar ook weer eventjes kijken!
zowiso Klokgebouw is een mooie lokatie :yes:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 januari 2009 om 14:09:
KUT FEEST!!!

:x Je zal het er zelf wel naar gemaakt hebben!! kutzak! :p


Uitspraak van ..*Snoebeltje*.. op vrijdag 16 januari 2009 om 14:12:
Vorig jaar goed na mijn zin gehad

Jazeker :jaja: :bier:
laatste aanpassing
Klokgebouw is erg leuke locatie. Lineup is ook erg leuk :D. Richard Durand :)
 
noooooooooooo waarom is dit op de dag van sensation!!!! grrrrmbbblll

OF dit moet overdag zijn :D (klaarstomen voor de zomerfestivals al whaha)
laatste aanpassing
 
Artiest Ralphie J
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 januari 2009 om 14:09:
KUT FEEST!!!

Je houdt niet van trance aan je profiel te zien, hou dan gewoon je mond en ga commentaar geven bij de feesten die wel in jouw muziekstijl zijn.