Partyflock
 
­ Nederland

Streamers fri. 300109
Electro house crusher met o.a Dada Life & Shameboy Life.

gepubliceerd door , op
Streamers fri. 300109
13 januari 2009
FeestStreamers · Electro house crusher
Datumvrijdag 30 januari 2009
WinactieStreamers actiegesloten
LocatiePaard Site
Na een viertal edities van Streamers vorig in het Paard met de niet te vergeten edities met Dr. Lektroluv opent Streamers het nieuwe jaar met opnieuw een dikke electro editie. Grootse plannen heeft Soulmax aankomend jaar met Streamers met ook 2 parties in Amsterdam.
Bereid jezelf voor op een 6-tal knallende edities van Streamers met een hoop internationale artiesten. Als electro liefhebber mag je deze feesten niet missen!

Vrijdag 30 januari is het zover, de kick off van Streamers 2009. Soulmax heeft zijn best gedaan een line up van internationale allure neer te zetten, en hoe! De nacht wordt ingezegend door Nederlands talent; de Neonpunks, daarna Brodinski Frankrijk, Shameboy Live België & Dada Life Zweden.

Brodinski is een van de nieuwe helden uit de Franse electroscene en tourde al met Soulwax en Boys Noize. Met 'Bad Runner' leverde de Franse dj/producer Brodinski één van de meest besproken tracks van de laatste zes maanden af. Lang voor zijn officiële release circuleerde de plaat immers al in de bakken van Erol Alkan, Soulwax, Tiga en zowat elke andere electro-smaakmaker. Intussen is Brodinski ook een veelgevraagd remixer en maakte hij o.m. indruk met zijn bewerkingen van Klaxons' 'It's Not Over Yet' en Bonde do Role's 'Office Boy'

Shameboy, deze 3 heren produceren vernieuwende en onweerstaanbaar catchy dancebeats met phat&phunky grooves...bijzonder verslavend. Hun eerste single Rechoque sluit alvast perfect aan bij het betere werk van Alter Ego/Black Strobe.

Dada Life, De geslaagde formule van dit Zweedse electro/house duo doet al zijn werk sinds de zomer van 2006 toen Dada Life "Big Time" uitbracht op het label Breakfast and DJ’s van Mylo. De songs van Dada Life werden snel gesteund door namen als Étienne de Crécy, Eric Prydz en Tiësto en kwamen inmiddels op vele verzamelalbums terecht. De single Fun Fun Fun werd ondertussen een grote hit in verschillende landen, waaronder België. Olle Corneer en Stephan Engblom verdienden als Dada Life hun strepen met opzwepende sets op festivals als FiHP, Pukemarock en 10 Days Off. Live zetten de heren elk feestje grondig in de fik. Momenteel werken deze Zweden samen met het spraakmakende label N.E.W.S. Records en brengen ze in maart 2009 hun full album "Just Do The Dada" uit.

Neon Punks, de Haagsche organisatie achter het succesvolle concept Neon Punx bekend vanuit het Paard met zijn Funky discoachtige muziek.

Neonpunks
Brodinski Frankrijk
Shameboy (live) België
Dada Life Zweden

Open 23:00
Presale: € 12,50
Door = more

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops & het Paard

Info: www.soulmax.nl
Email: info@soulmax.nl

2 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
dikke dikke dikke line up... :yes:
heb er zin in!