Partyflock
 
­ Nederland

Soigné The champagne society

gepubliceerd door , op
Soigné The champagne society
26 december 2008
FeestSoigné · The champagne society
Datumzaterdag 27 december 2008
WinactieSoigné actiegesloten
LocatieZebra Lounge
Op zaterdag 27 december zal Zebra Lounge wederom haar deuren openen en de champagne ontkurken voor Soigné. Neem alvast een voorproefje op oud en nieuw op de heerlijkste housebeats met een goed glas champagne in je hand tijdens een feest wat staat voor gezelligheid, warmte en kwaliteit. Dit wil en kan je niet missen! Soigné in Zebra Lounge is altijd uitverkocht. Een lange wachtrij voor de deur is dan ook niet verassend. Daarom verwacht Crunc 27 december weer een succesvolle editie van Soigné.

Wanneer er iets te vieren valt drink je champagene. Bij Soigné valt er altijd iets te vieren. Deze avond bewijst dan ook dat er een grote champagne society is, al is het alleen al vanwege de standaard uitverkochte edities. In het weekend van 27 december is de keuze waar je je zaterdag gaat vieren makkelijk gemaakt. Elegantly done, Secretive, Sophisticated en Confident. Kun je jezelf hierin vinden? Dan is Zebra Lounge the place to be! Zorg dat je jezelf 27 december aansluit bij de Champagne Society en geniet van de Champagne die deze keer ook weer rijkelijk zal vloeien in Zebra Lounge.

Aan de line-up zal het ook deze keer niet liggen, want Soigné zorgt zoals gebruikelijk voor een lekkere mix zwoele, diepe funky en latin house, r&b, classics en hip-hop. De artiesten die dit gaan verzorgen zijn niemand minder dan: Robert Feelgood, Mike Scot, Rodg en Susanna Kay in The Champagne Room. De Bovenzaal in Zebra Lounge word gehost door DJ Franck and Friends. Deze editie neemt DJ Franck mee: Lorenzo, Cliffhanger en Fresh.

Vanaf 23:00 uur ben je meer dan welkom in de wereld van Soigné, The Champagne Society. Zin om deze avond alle remmen los te gooien en jezelf optimaal in de watten te laten leggen? Dan is er nog de mogelijkheid om een viptafel voor jou en 5 vrienden en/of vriendinnen te reserveren. Voor reserveringen, verjaardagsarrangementen en meer informatie mail naar vip@crunc.nl of bel tijdens kantooruren naar 035-7502967.

Voorkom teleurstelling en koop je tickets snel in de voorverkoop aangezien Soigné altijd druk/uitverkocht is. Met als bijkomend voordeel dat je vvk ticket geldig is voor 2 personen. Tickets zijn zoals gebruikelijk te koop via www.crunc.nl en bij alle Primera winkels.

Let’s pop a bottle and enjoy the taste of champagne and the sound of Crunc!

2 opmerkingen