Partyflock
 
­ Nederland

Op Visite bij Latin Lovers

gepubliceerd door , op
Wie snijd de cake aan? Wie schenkt de cappuccino in? Latin Lovers natuurlijk! Op donderdag 18 december neemt het populairste feest van Rotterdam de toko Club Vie over! Alle tafels, stoelen, banken en krukjes gaan aan de kant want Latin Lovers komt op de koffie met een zeer unieke editie bij VI-SI-TE! Het debuut van Latin Lover Live! is een feit en dit gaat plaatsvinden in de exclusive club aan de Maasboulevard! Te gast zijn Sunnery James & Ryan Marciano op uitnodiging! Chris Rox & Jasper Clash in een latin sound performance met Norman Soares feat. A3 Abbo on percussion! Dit samen met 2 vocalisten MC Mitch Crown en een mystery guest ;-) De avond wordt met dikke afro beats warmgedraaid door het fanatieke duo de Groovenatics!

Latin Lover Live! is een nieuw initiatief van de organisatie. Iedere keer heeft Latin Lovers Live! een zeer speciale gast en bij de kick-off zijn het er meteen twee geworden: Sunnery James & Ryan Marciano! Dit onafscheidelijke duo is hard, maar dan ook keihard bezig in heel Nederland! Met een speciale twee uur set gaan deze twee boys in het teken van de avond de vetste latinhouse presenteren op een unieke wijze! Chris Rox & Jasper Clash, de vaste residents van het concept gaan samen een denderende performance neerzetten met twee (!) percussionisten namelijk Norman Soares en A3 Abbo! Een spetterend optreden qua geluid maar ook qua entertainment! Met full body latino danseressen is het geheel Latin Lover Live! compleet met artiesten en live performances! Latin Lover is niet alleen een geluid, maar ook een gevoel en dat willen we uiteraard met jullie fantastische fans delen! De avond wordt heerlijk opgewarmd door het duo Timo en Jordi, we hebben het dan over de Groovenatics! Met de lekkerste warme trommels en afro beats zetten zij de toon voor de avond, want een goed begin is het halve werk! De avond wordt vocaal ondersteund door MC Mitch Crown en een mystery guest on vocals, wie dit is gaan we nog niet verklappen, want dat zul je vanzelf wel...horen! ;-)

Continue twee dj's in de dj booth, twee percussionisten en twee vocalisten die in een spetterende performance Latin Lover Live! op de kaart zullen zetten, wij hebben er zin in!!! Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere avond? Kom dan bij Latin Lovers op VI-SI-TE en maak het allemaal Live mee! Voor de bezoekers hebben we ook nog een presentje, wat dit is gaan we nog niet verklappen, maar houdt de dj's in de gaten die deze avond af en toe wat in het publiek zullen gooien ;-)