Partyflock
 
­ Nederland

Rush
The Grand Finale

gepubliceerd door , op
Rush
16 december 2008
FeestRush · The Grand Finale
Datumvrijdag 23 januari 2009
WinactieRush actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Vrijdag 23 januari wordt een memorabele avond. De allerlaatste Rush komt na jaren weer terug in de Escape. De laatste stop van de Rush Happy Ending Tour zal zijn in de Amsterdamse Escape waar het acht jaar geleden begonnen is. Rush, een van de oudste en bekendste house merken ziet nu toch echt het einde in zicht. En zal groots mee uitgepakt worden met alle club kids & DJ’s van toen en nu…

In mei 2001 introduceerde Chemistry de wekelijkse clubavond Rush. Met de ingrediënten Raw Urban Sexy House werd de standaard gezet voor een nieuwe house en partygeneratie. Inmiddels is veel veranderd; Raw werd Rauw, Urban transformeerde van een gevoel naar een doelgroep, Sexy werd modieus en House werd de nieuwe verzamelnaam voor de mainstream en de underground club-sound.

De Rush was compleet. Rush was licht, vrolijk, eclectisch, fashion, multisexy, digitaal en geil. Rush bracht ook nieuwe ingrediënten om een clubavond compleet te maken, zoals live muzikanten, hostess Nickie Nicole, digitale fotografie van R.E.L en Branko, sexy en uitdagende shows. Maar ook DJ’s als, Brian S, Vicor Coral, MarYsol, Jaziah en vele anderen. Rush maakte van het publiek de ster van de avond en was het eerste House-concept wat landelijk ging. Van Rotterdam tot Leeuwarden en Amsterdam tot Tilburg, overal was Rush. Rush hoste podia op festivals als Mysteryland en Rockit, ging de stranden af en bracht het tot in Egypte.

Nu honderden edities later, stopt Chemistry met Rush. Dat Rush navolging heeft gekregen behoeft verder geen betoog en is ook nog een understatement. Rush zit dit als groot compliment. Maar wees niet getreurd, Chemistry broedt op nieuwe snode plannen, waar je snel van op de hoogte gebracht zal worden.

Maar voor nu, toch echt de allerlaatste Rush, het einde van de Rush Happy Ending Tour, het einde van het Rush-tijdperk en het begin van een mooie herinnering. Op deze avond, op 23 januari, zal er terug gekeken worden naar acht jaar Rush, gevuld met house-klassiekers van deze eeuw, Rush helden die Rush en de RawUrbanSexyHouse sound en het gevoel groot gemaakt hebben en de show waar Rush bekendheid mee verwierf. Voor deze gelegenheid zijn nog een keer alle Rush helden uitgenodigd. Natuurlijk niet te missen; Victor Coral en Brian S. Maar vergeet ook niet ROOG, Marnix en Jaziah. En natuurlijk ook hostess Nickie Nicole om de avond compleet te maken.

Wil je bij deze memorabele avond aanwezig zijn, koop dan snel je tickets voor de Rush Grande Finale.

2 opmerkingen

Jeeej :)