Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fantastic

gepubliceerd door , op
Goede wijn behoeft geen krans… Een mooi oud Hollands gezegde dat zeker van toepassing is
op de laatste editie van het jaar van Absolutely Fantastic. Aanstaande zaterdag 20 december
staan er namelijk drie “fantastic” dj toppers voor je klaar in de grote zaal van Off_Corso in Rotterdam. Wat moet je nou vermelden in het persbericht als onder andere resident-dj Lucien Foort en ook Erick E de pannen van het dak zullen gaan draaien? Beide kanjers behoeven eigenlijk geen verdere introductie, maar voor de zekerheid toch maar een kort intro.

Elke maand geeft Lucien Foort acte de présence als resident van Absolutely Fantastic en draait dan natuurlijk een van zijn overheerlijke dj-sets. Luciën is inmiddels een levende legende uit de Nederlandse housescene met zijn sublieme draaikunsten en zijn al even sublieme producties (die menig internationale hit hebben opgeleverd) vertegenwoordigd hij al meer dan 17 jaar de Nederlandse sound tot ver over de landsgrenzen. Zijn ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw zorgen keer op keer voor grote gekte op de dansvloer.

Erick E draait al ruim tien(!) jaar op de diverse MAW feesten. Behalve dat heugelijke feit is hij ook de onbetwiste Nederlandse dj topper en al dik twaalf jaar een ongekende successtory. Behalve zijn vele gigs door heel Nederland was hij ook dit jaar weer veel in het buitenland te vinden; het succes van zijn tracks Boogie Down en The Beat Is Rockin’ heeft hem geen windeieren gelegd. Ook Addicted, zijn eigen avond in Panama waar hij maandelijks een buitenlandse gast-dj ontvangt, loopt als een trein!

De avond zal geopend worden door nog een dj die al geruime tijd voor MAW draait: Youri Donatz. Als sinds 2002 is hij met grote regelmaat te horen op een MAW feest, zo was hij bijvoorbeeld een vaste waarde in Club Las Palmas. Youri timmert nog steeds erg hard aan de weg; zo brengt hij met de regelmaat van de klok de ene na de andere fantastische track uit. Als dj zie je zijn naam terug op bekende feesten zoals Sneakerz en Sneakerz Muzik. Behalve de genoemde dj’s zal ook MC Miss Bunty op het podium staan. Ongetwijfeld zal ze met haar imponerende stemgeluid laten horen waarom ze tot de beste mc’s van Nederland wordt gerekend.

In de sfeervolle lounge is het natuurlijk de eclectic koning van Rotterdam die met de perfecte mix van diverse exotische muzieksoorten voor een welkome afwisseling van de beats in de grote zaal zal gaan zorgen. Support krijgt Viccc van de wonderschone Madame Pompidou. Samen zullen zij alle muzikale grenzen en uithoeken gaan verkennen, van jazz tot house, van bossa nova tot dance classics, alles zal voorbij komen. De lounge is dan ook de perfecte plek om even te bij komen van al het geweld in de grote zaal.

De organisatie van Absolutely Fantastic is in handen van MAW. MAW is al ruim 11 jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot een van bekendste middelgrote organisaties. Met gemiddeld 60 feesten per jaar drukken zij een grote stempel op vooral de Rotterdamse uitgaansscène. Naast Absolutely Fantastic is MAW ook de organisatie achter bekende en succesvolle feesten als Winter Xtravaganza, Shoot Me, I'm Famous! en Villa Achterdeur, de opvolger van de Betty Ford Clinic.

Meer info over Absolutely Fantastic en flink veel foto’s van andere MAW feesten zijn te vinden op www.mawparty.nl

2 opmerkingen

Zeker van de party! ;-) :bounce:
Dan ben ik er ook! Los met Maaike...:bounce: En Lucien natuurlijk. ;-)