Partyflock
 
­ Nederland

The Karaoke Bar

gepubliceerd door , op
Op kerstavond barst de Jimmy Woo uit zijn voegen, dat is e e n ding dat zeker is. Op woensdag 24 december zal het dikste 'Funktion One Soundsystem' van Amsterdam namelijk in handen vallen van “The Karaoke Bar”. Philip Young en Jama (Karma Productions) hebben hun handen in e e n geslagen en hun vrienden uitgenodigd om de Jimmy Woo eens een keer goed op zijn lazer te geven. Zo zullen o.a 'Rejected' aka Joris Voorn en Edwin Oosterwaal, De Man Zonder Schaduw (daar is ie weer), Wouter de Moor, Carlos Valdes en Dekmantel Soundsystem hun aller vetste platen meenemen. Ja, dit belooft veel goeds, “Jimmy Snoei” is dan wellicht ook meer op zijn plaats!

Waarom “The Karaoke Bar” dan? Wel, zoals de Japanners graag naar de karaoke bar gaan om een avondje goed ongegeneerd los te gaan met hun vrienden, leek ons dat een mooi beeldend voorbeeld. Voor wie niet weten hoe dat eruit ziet, binnenkort meer info in je mailbox, of op de wel bekende partysites.

In de bovenzaal zullen gastheren Philip Young en Jama de avond openen met een warme blend van Deep House en electronische rollers om vervolgens het stokje door te geven aan Carlos Valdes. Deze chileense lekkerbek behoeft weinig introductie, waar hij draait, het is altijd vreemd en fijn. De mannen van 'Dekmantel', Jan van Kampen en Thomas Martojo, sluiten de avond boven af. Deze Hagenezen hebben in 2008 rap hun strepen verdient met uitdagende sets van Chicago House, Disco tot Detroit Techno. Hun muzikale breedte wordt door velen als “zeer inspirerend” ervaren en daarnaast uber dansbaar!.

De 'main room' wordt afgetrapt door Wouter de Moor, ook al zo'n groot talent uit het Amsterdamse. Deze drukbezette dj stond van de zomer ongeveer op elk festival, mede door zijn zeer dansbare sets, komt dat zien. “The Karaoke Bar” is ook zeer verheugt met de vervroegde terugkeer van De Man Zonder Schaduw. Hij was even in de studiebanken gedoken, maar we konden hem ervan overtuigen dat dat natuurlijk nergens voor nodig is...De Man Zonder Schaduw, ook wel Mr. Gasten Zonder Grenzen, verrast altijd en overal. Met een strakke mix van House, Acid en Minimal techno weet hij elke dansvloer om te toveren tot een zwaar groovende massa.

De main act van de avond is Rejected. Dit Rotterdamse duo, bestaande uit Joris Voorn en Edwin Oosterwaal kreeg afgelopen jaar lovende kritieken over hun zeer sterke “Rejected” releases. Mooie warme Techno met een oldschool Housy ondertoon. Joris Voorn heeft de laatste jaren de hele wereld bol afgevlogen, we zijn daarom erg blij dat we ze op deze bijzondere Kerstavond konden strikken!

Tot de 24e!

Sayonara!

7 opmerkingen

Lekkere line up en 1e kerstdag vrij :D!!

Dus hier ben ik wel bij :D
Ik vinde mooi :D

EDIT: Eindelijk een goed excuus om naar de Jimmy te gaan
laatste aanpassing
what kind of music is this?
 
Werkzaam bij Struikgewas
Allemaal barren tegenwoordig :D
Ja je staat ook vaak te lang op je drank te wachten in die clubs he ,-